- 30 Ocak 2021
- 3.013
- 5.342
- 108
Bence de 1 kereden bişey olmaz çoğu kadın bilmeden geçiyorİnternette Bi şey olmaz diyor bebeğe zarar vermez diyor ama bilemedim Bi daha gittiğimde hep güvenliğe söyleyeyim geçmeyeyim değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de 1 kereden bişey olmaz çoğu kadın bilmeden geçiyorİnternette Bi şey olmaz diyor bebeğe zarar vermez diyor ama bilemedim Bi daha gittiğimde hep güvenliğe söyleyeyim geçmeyeyim değil mi
Canım regline göre de 9+1 mi ? Ultrasona göre 9+1.Papatyamaviss bugun 9+1 günlüğüz kontrolden geldik.teyzesi bizede bi cinsiyet tahmininde bulunurmusun
Kalp yapmış resmen yaaaPapatyamaviss
sandriyon tahminlerinizi alayım tatlımlar karından çekildim bugün çok fotojenik değil miyiz ama
![]()
Ayy hadi inşallah ağzın bal yesin canıımkalp şeklinde çok kibar bir beyefendi yada hanımefendi olacak :)
Hepimize inşallahBenimde ikincisaglıklı haberler alalım
Geçmiş olsunCumartesi doktorum var olmadı haftaiçi sağlık ocağına gidip kan vereyim baktırayım cumartesi doktora sorayım teşekkürler![]()
Sağlıkla gelsinler tatlı bebislerAyy hadi inşallah ağzın bal yesin canıım![]()
Hayır zarar vermezKızlar ben Bi kere xray den geçtim Bi şey olur mu
son adet tarihine göre de ultrasona görede aynı canım. 8 ocakson adet tarihimCanım regline göre de 9+1 mi ? Ultrasona göre 9+1.
Maşallah çok tatlıPapatyamaviss bugun 9+1 günlüğüz kontrolden geldik.teyzesi bizede bi cinsiyet tahmininde bulunurmusun
benımde 4 yasında bır oğlum varay inşallah canım8 yaşında bir oğlum var
![]()
Çok iyison adet tarihine göre de ultrasona görede aynı canım. 8 ocakson adet tarihim
İşe yarıyor mu sizde . Ben çok fenayım inşallah biraz rahatlarımAkşamları 2 tane birden alıyorum ben
Benimde 5 gün önde gidiyor. Benim adetim 23 günde bir oluyordu ona göre yumurtlama tarihlerimizde değişiklik gösterdiği için normal dedi doktor. Eşitlenmez sanırım ben ultrasona göre takip ediyorum artık.Çok iyibenim adete göre 10, ultrasona göre 11 çıkıyor
bakalım eşitlenecek mi
![]()
Bende çok kötüyüm ilacı 1 aydır kullanıyorum kullanmama rağmen 4 kilo verdim. Bazen iyi oluyorum bazende çok kötü oluyorum gün içinde iyi gibiyim ama ilacın etkisi akşam bu saatlerde azalıyo ve akşam yemekleri kabus gibi oluyoİşe yarıyor mu sizde . Ben çok fenayım inşallah biraz rahatlarım
Kuru incir yada kuru kayısı yemezsem bende öyleyim zaten hamilelik öncesinde de kabızlık sorunum vardı. Şimdide zorlanmamak için böyle yapıyorım. Ama hamilelikte kabızlık normalmişKızlar ayıptır sorması sürekli kabız olan var mı aranızda? Ben bi ishal bi kabız şeklinde gidiyodum 1 haftadır komple kabızım yaa. Normalde de saatli bomba gibiyimdir yani hiç alışık değilim ne fena böyle be.
Allah bağışlasın yavrularımızı canım .Rabbim acılarını göstermesin.benımde 4 yasında bır oğlum var![]()