- 18 Haziran 2021
- 2.153
- 1.056
- 83
Kahvaltı yapamamandaki sebep nedir peki mide bulantin mi yoksa uykun olduğu için yataktan kalkamaman mıKızlar ben sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum bu beni çok kötü hissettiriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltı yapamamandaki sebep nedir peki mide bulantin mi yoksa uykun olduğu için yataktan kalkamaman mıKızlar ben sabah kalkıp kahvaltı yapamıyorum bu beni çok kötü hissettiriyor.
Uyku sorununu çözemiyorum bir de kahvaltılık görünce hiç yiyesim gelmiyor. Çorba içiyorum geneldeKahvaltı yapamamandaki sebep nedir peki mide bulantin mi yoksa uykun olduğu için yataktan kalkamaman mı
Yumurtayı görünce midem çok bulanıyor evde tek oluyorum normalde de kahvaltı yapmıyordum. Şimdi yapmak istiyorum ama uyanamıyorum. Bazen kalkıp çorba içip yatıyorum tekrarYemek yemen önemli bana göre kahvaltı olarak düşünme yani sabahları erken kalkma gerek yok ama yumurta peynir süt vb gıdaları alman gerekli bunlar önemli
Doktoruna danış o zaman canım bu konuyu bebeğin için de senin için de en iyisini o söyler. Ve anladığım kadarıyla da bayağı çok uyuyorsunYumurtayı görünce midem çok bulanıyor evde tek oluyorum normalde de kahvaltı yapmıyordum. Şimdi yapmak istiyorum ama uyanamıyorum. Bazen kalkıp çorba içip yatıyorum tekrar
Belki Turkiyede cok yaygin degildirBende hemşireyim ilk defa duyuyorum
İçin rahat etti neyseBissy demedi canim gecebiliyor demek mi. Bana da evham yaptirdin diyor![]()
Ben geriden geliyorum galiba bir tekOyy maşallahhh çoğumuz önde gidiyoruz hepimize maşallahhh![]()
![]()
Olabilir tabiBelki Turkiyede cok yaygin degildir![]()
Urla devlet hastanesi çok sakin, Çınarlı bile daha kalabalık olabilirGüzel mı peki Urla Hastanesi'nde doktorların ilgilenmesi ben Çınarlı Hastanesi'ne gidiyorum birazcık pahalı daha test falan yapılmadı ama onlarda ücretli olduğu için güzel bir devlet hastanesi bulursam geçiş yapmayı düşünüyorum. Ama bir taraftan da doğumu da düşünüyorum çevremdeki insanlar devlette daha zor oluyor diyorlar kafam çok karışık burada paylaşıp Bilgi almak istedim
Biz daha test yaptırmadık 10. Haftada gideceğim kontrol için ama bilmiyorum orada yapılıyor mu yoksa devlete mi yönlendirecek kafam çok karışık bu konuda iyi olsun istiyorum sorun yaşamadan sağ saglim yavrularımızı kucağımıza alalım birde sizin hastanenin adı nedirUrla devlet hastanesi çok sakin, Çınarlı bile daha kalabalık olabilirkadın doğum bölümünü diğer polikliniklerden bir kapı ile ayırmışlar, bu sebeple kadın doğum kısmı iyice sakin. Ben Nagehan Hanıma gittim, fena değildi, denenebilir ama ben kendi doktorumdan çok memnun olduğum için onunla devam edeceğim tabi. Ben de özele gidiyorum canım ama doktorum testler ve tahliller için devlete yönlendiriyor. 7. Haftadaki kan ve idrar testlerimi de ikili tarama testini de Urla devlette yaptırdım. Kan alma bölümünde de kimse yoktu sıra beklemedim ve hemşirenin eli çok hafifti muhabbet ede ede kan aldı
![]()
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına canım11+2 dedidoktor. Paralel olunca kiz dimi kuzum ya bende oyle okudumda![]()
Evet evet sukur. Sende cikolata ye gitİçin rahat etti neyse![]()
İkili taramayi yaptilar mi canimmÇok sevindim her şeyin yolunda olmasına canımSeninle yakınız bayağı, ben de bugün ultrasona göre 12+0ım
![]()
Aşırı uyuyorum 12 saati buluyorDoktoruna danış o zaman canım bu konuyu bebeğin için de senin için de en iyisini o söyler. Ve anladığım kadarıyla da bayağı çok uyuyorsun
Bende hic duymamistimOlabilir tabi![]()
Senin kaç olması gerekirken kaç çıktı canımBen geriden geliyorum galiba bir tek
Keseye bakılırken benim de adete göre 4 gün gerideydi doktor döllenmeden dedi bir sonraki gidişimde yeniden soracağım ultrasonda kaç haftalık çıktığınıBen geriden geliyorum galiba bir tek