• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnşallah canım benim randevum 15.30da nasıl geçecek saatler allahtan nöbetten çıkıyorum öğlene kadar uyurum sonra randevu saati gelmiş olur hemen 🙈

Aynen aynen hadi bakalim hayrli haberlerle gel 🙈🙈 cinsiyeti soyleyecek mi bakalim

Hayırlı haberlerle gel inşallah 🙏
Çıktık şimdi bir sıkıntı yok çok şükür ense kalınlığı 2.00 dedi normalmiş. İkili test için kan verdim. Cinsiyet için bekledi dr ama göstermedi 😁

19 nisan canim daha cok var. Zaman gecmek bilmiyor 😂
oyy varmış valla.. ama öyle düşünme sayılı gün çabuk geçer :d
En azından gittiğinde cinsiyeti kesin öğreneceksin öyle düşün. Biz erken öğrendik ama kesin değil doktor 16. haftada kesinleşir diyo. Ben hala kızım olacak diyemiyorum bu yüzden:D

oyy varmış valla.. ama öyle düşünme sayılı gün çabuk geçer :d
En azından gittiğinde cinsiyeti kesin öğreneceksin öyle düşün. Biz erken öğrendik ama kesin değil doktor 16. haftada kesinleşir diyo. Ben hala kızım olacak diyemiyorum bu yüzden:KK70:
Bizim ki umarim soyler gecen sordugumda kizda olabilir erkekte olabilir dedi bana 😂😂

Cinsiyet için erken haftalar :)
Bu haftalarda x , sonra y olan çok olmuş :)
Fetal DNA yapmadıkça, bu haftalardaki tahminlerden emin olunmamalı 🙈
Su sitelerde melek diye bir kadin vae bilirsin belki parayla yapiyor cinsiyet tahmini ama 2 kisininde tutmadi yalanmis demek ki ya. Zaten doktorun bilemedigini o nereden bilecekti 😂

Eylül annelerinde de ogrenemeyen var daha benim doğum sezeryandan dolayı aslında Eylül olaxak arada bakıyorum. Hevesleniyorum gitsem mi diye sonra bir hafta dayan modundayim😅😅😅

Back
X