Papatyamaviss
bugün olanlara çok üzüldüm canım gerçekten rabbim iyi insanlar ile karşılaştırsın böyle insanlıktan nasibini almamış vicdansız merhamet yoksunu insanlara hiç tahammülüm yok yıllarca sen iyi bile dayanışmanın.
Her şerde vardır bir hayır maddi olarak zorlayacaksın belki ama sonu iyi olacak belki öyle düşün.
Ben bu depremden sonra o kadar inanıyorum ki buna çünkü benim eşim hataylı ben 2021 ağustosta evlendim eylülde hataya tayin istedim eşimin tayini olmuyor onu eş durumu ile çekelim diye 3 ay yeni evli eşimden ayrı çalıştım ben hatayda o tokatta velhasıl tayin olmadı bu sonra bu kış kredi çekip hataydan ev alalım yaza gideriz dedik evi de alamadık engeller çıktı.Şimdi hatayda ilk yıl kiraladığımız bu yıl da almak istediğimiz ev çöktü düşün her iki durumda da sıkıntıda olacaktık belki hayatta bile olmayacaktık.
İşlerimiz olmadı tayin çıkmadı diye çok üzülmüştük ama şimdi diyoruz ki iyiki çıkmamış bende bu felaketten sonra bir şey olmuyorsa onda bir hayır vardır kendimi üzmeyelim artık diyorum.
Sende zor bir gün geçirmişsin bak ne güzel ailenizee bir prenses de katılıyor kendini gereksiz insanlar için üzme bebeğini sıkıntıya sokma eminim her şerde bir hayır vardır

Tekrar tebrik ederim hem oğlan hem kız annesi olacaksın