• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hemşireyi aradım ama bugün pzt ya kalabalıktır görünce döner o bana ona göre bir tarih verirler herhalde. Gebzede Anadolu Sağlık Merkezine gidiyorum canım. Doktorum Tayfun Kutlu
Aynn dönerler cnm uygun bı zamanda ararlar gdersen keseye cnm

Ben de yumurtalarimin 5. Güne çıkmasını bekliyorum 15 yumurta toplandı 8 i olgun bu 8 yumurtanin da 7 si dollenmis. Acaba çok kayıp olur mu ?
Merhaba 🌸 Benim 11 toplanmıştı. Şansıma tüp bebeğe başlayacağım ay ilk kontrolümde bir tarafta yumurta yoktu. 11 toplandı 9’u olgun çıktı 9’u da döllendi. 7 tanesi 5.güne gitti ve donduruldu.

Kızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.

Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.
Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak😍

Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
Inşallah canım bu sefer sımsıkı tutunsun. Sende pozitif kervanına katılırsın 💕🌸😊

Kızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmiş 😢 şimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum 😔
Hiç canınızı sıkmayın vardır bir hayır, öyle düşünün inşaallah bu son denenizde güzel sonuçlar alırsınız

Kızlar selamsss 10 Ekim 5. gün 5AA kalite embriyom negatifti 19 ekim de kan testi vermiştim.

Doktor ilk adetinde 2. transfer için hazırlığa başlayalım vakit kaybetmeyelim dedi.
Bugün regli oldum. Doktor yarın çağırdı sanırım yine 10 12 kasım gibi 2. transferim olacak😍

Çünkü Eylül 23 de adet olmuştum 10 ekim de transfer olmuştu...
Yaa güzeliim inşallah bu sefer mutlu haberi alacaksın çok sevindim 😍🥰

KIZLAR... SİZE BİLDİĞİNİZ YERDEN BİR SORU SORCAM....

TRANSFERLERINIZ ADETINIZE KAC GUN KALA YAPILDI? HERKES Bİ TAKVİMİNE BAKIP CEVAP VEREBİLİR Mİ ACABA🙏🙏🙏🙏
3. Gun emb. Adete 11 gun kala transfer yapildi canim

Kizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan

Inşallah canım bu sefer sımsıkı tutunsun. Sende pozitif kervanına katılırsın 💕🌸😊
Nasılsınn balım 😍
Kizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan
Muhtemelen kese görmeye çağırdı canım eğer olumsuzluk olsa zaten anlayacaksın artık bi daha kana gerek yok demek ki

Back
X