2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

YAAA BENİMDE 10 tane toplandı 3 tanesi iyi dedi bugün döllenme gerçekleşti inşallah böyle devam eder

Oo maşaallah gayet güzel

35 yaş altına da yapılıyor ama öncesinde iki negatif denemesi olması lazım mesela ben

Kan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar
çok sevindim hayırlı olmasını dilerim

ben henüz test yapmadım 3. gün emriyosu 27 ekim test günü erken diye yapmadım bende
Ozaman erken canm bekle tabi en gzelir
Kızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,

şimdi 13.gün 178 çıktı şimdi, sanırım benimle artık minnoş
Oyyyyy maşallah Minnoşa şükür Rabbime gttikce bebesler çoğalıyor bende gördükçe umud ediyorum kızımin kardeş duası tutar jnsallah

Bizde erkek faktörlü tabi benim yumurtalar da fişek gibi çalışmıyor ama sıkıntılı bir durum yok bence değerlerime göre vs. Ben Diyarbakır bahçecide yaptırdım orası en fazla %55 ihtimal vermiş benim de öyle olunca modum düştü biraz ama belli de olmayabiliyor

Yüzdelere hiç takılmayın benim gittiğim ilk doktor en iyi embriyoda bile %40 şans vardır demişti. Bu iş tamamen nasip meselesi. Allah "ol" dediyse olacak, şu dünyada alacak nefesi varsa doğacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz ilaçsa ilaç tedaviyse tedavi. Gerisini Allaha bırakalım şüphesiz bizim hakkımızdaki hayrı da şerri de O bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…