- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.703
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.861
Ah çiçeğimm vallahi dün sadece sol tarafımda böyle minik minik batmalar bir daha da olmadı bir de lavaboya çok sık gidiyorum bildiğin çok su içiyorum ondan galiba böyle ilerliyoruz sonumuz güzel olsun inşallah ArvenimmBeybisi en çok seni merak ediyorum. Belirti var mı yok mu diye
Bebeğim senide ekliyorumm aksi hiçbir şey düşünmek yok dua ediyoruz pozitif oluyoruz emiYa teşekkür ediyorummm inşallah canım benm çok sağ olrahmim uygun bulundu, transferim gerçekleşti biraz önce çıktım
Ayy kalbimm güp güpp gizoşşşş bu nee buuKızlarrrr
Sende bana çok moral vermiştin, oluyor sanki bundan sonrada artışla giderseYaaa çok sevindim canım benm tabi ki seninle
Çok teşekkür ederim canım darisi herkeseHarika muhteşem canım. Rabb'im kucağına almayı nasip etsin inşallah
Inşallah güzel olacak her şey lAh çiçeğimm vallahi dün sadece sol tarafımda böyle minik minik batmalar bir daha da olmadı bir de lavaboya çok sık gidiyorum bildiğin çok su içiyorum ondan galiba böyle ilerliyoruz sonumuz güzel olsun inşallah Arvenimm
Oleeyyy çiçeğimm biliyordummmn düzenlicemmm şimdi tabloda seniiiKızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,
şimdi 13.gün 178 çıktı şimdi, sanırım benimle artık minnoş
Yaaaaa yerimmmm çok saskinimnm sifirrrrrr belirti burdan belirti arayan herkese duyuruyorumAyy kalbimm güp güpp gizoşşşş bu nee buuduygular şelale
Ya super benimde 9.gun 70 11 gun 141 cikmisti doktor keseye cagirdi 10 gun sonraya sizide cagirirKızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,
İçimi öylee rahatlattı ki şu cümlelerin Veram Allah razı olsunnnn O yeter ki Ol Desin oluverir.Sen kolaylaştır Rabbim hepimizin gözünden akacak yaş mutluluktan olsun ezanlar okunuyor aminnnYüzdelere hiç takılmayın benim gittiğim ilk doktor en iyi embriyoda bile %40 şans vardır demişti. Bu iş tamamen nasip meselesi. Allah "ol" dediyse olacak, şu dünyada alacak nefesi varsa doğacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz ilaçsa ilaç tedaviyse tedavi. Gerisini Allaha bırakalım şüphesiz bizim hakkımızdaki hayrı da şerri de O bilir
Âmin kuzum aminnnn senin ne zaman transferinNe kadar güzel... Bol pozitif sonuclu bır gtuba denk geldim... Allahım bekleyenlerın de kucagı bos kalmaz insallah. Hepiniz adına cok sevindim kızlar. Tadını çıkarın.
Bence gayet guzel artmis doktorunuz ne diyorSende bana çok moral vermiştin, oluyor sanki bundan sonrada artışla giderse
Arkandan gelicemmm uleenn dur sennnn biraz yapışayım banada bulaşssınn yahuYaaaaa yerimmmm çok saskinimnm sifirrrrrr belirti burdan belirti arayan herkese duyuruyorum
Yaaaa maşallah minik kuş nasıl tutundu annesine amaKızlar cumartesi 70 çıkmıstı 11.gün,
Hadiiii insallahhh hepimiz göbeğimizi şişire şişire dolaşalımArkandan gelicemmm uleenn dur sennnn biraz yapışayım banada bulaşssınn yahu
Oleey yaaa transfer öncesi ne güzel moral oluyo maşallah canımm çok sevindimKızlarrrr
Tamam ekle canımmBebeğim senide ekliyorumm aksi hiçbir şey düşünmek yok dua ediyoruz pozitif oluyoruz emi
Gider gider sen merak etmeSende bana çok moral vermiştin, oluyor sanki bundan sonrada artışla giderse
Ben sürekli tuvaletteyim çok su içmiyorum ama ben ilaçlara bağlıyorum batmalar bendede var bugn coktu ama kendime belirti aramıyorum malum bende bitane daha prenses varya kalk onla ilgelen yemek ev iş sağolsun Allah razı olsun eşim yaoiyor ama ginede kalkıyorum ben tekm kmse blmiyor..Ah çiçeğimm vallahi dün sadece sol tarafımda böyle minik minik batmalar bir daha da olmadı bir de lavaboya çok sık gidiyorum bildiğin çok su içiyorum ondan galiba böyle ilerliyoruz sonumuz güzel olsun inşallah Arvenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?