- 20 Aralık 2020
- 17.179
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.703
- 548
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.801
Yaa senii yirimmmm tamam artık belirti filan düşünmüyorummmm petunyamYok tiniminimavisim ya hic bir belirtim yok. Oturup kendimi dinliyorum ozellikle aynanin karsisina gecim mememe bakıyorumhersey aynı. İlk belirtim ne olacak acaba cok merak ediyorum
Benimki de 3. gün embriyosu 10. gün dediler çiçeğim heryer farklıDoktorum test gününü Çarşamba günü olarak ayarladı, benim 3.gun embriyosu. Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosu için 12. Gün test günü.
Allah'ım çok güzel gözüküyor darısı bekleyen herkeseeeeeKan testi bugun verdim canım yarın cikacakmis sonuc( saglik ocaginda verdim) ama test yaptım pozitif . Bu testide bugün yaptım koyulaştı Allaha şükür. İnsallah kandada güzel çıkar
Bende aynanın karşısında mememi falan sıkıyorum damarları belirgin mi bakıyorumYaa senii yirimmmm tamam artık belirti filan düşünmüyorummmm petunyam
Bende sağı mı solu mu sıka sıka bir hal oldum
Sen benim umudumsun
Ay daha çok test yapasim var şimdi yaBenimki de 3. gün embriyosu 10. gün dediler çiçeğim heryer farklı
Yya canım benim. Cok tatlısinYaa senii yirimmmm tamam artık belirti filan düşünmüyorummmm petunyam
Bende sağı mı solu mu sıka sıka bir hal oldum
Sen benim umudumsun
Benmde 5 gün embiriyosu 12 günde 31 dediler dedmki 5 gün embiriyosuya 10 gündemde ckmamazmi ckar ama biz 3 günde olsa 5 günde olsa 12 diyoruz zaten nrmali genelde 12 günde derler bence sen yaptır 14 gün beklemiş olcaksin kız koş kosssssssssDoktorum test gününü Çarşamba günü olarak ayarladı, benim 3.gun embriyosu. Bildiğim kadarıyla 5.gun embriyosu için 12. Gün test günü.
Benim transferin 8. Gününde olmuştu canım
Elinde varsa yap kuzum patlat bir pozitifiAy daha çok test yapasim var şimdi ya
Amiiiinnnn insallah kan sonucunu da görsem rahatlayacağim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAllah'ım çok güzel gözüküyor darısı bekleyen herkeseeeee
Çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerini alacağımız günlerde yakındırselammmmmmmmm kızlarrrr cumartesi yumurta toplama işlemim gerçekleştiii 10 tane yumurta toplanıldı 3 tanesi embriyoloğun istediği gibiymiş, bugün aradılar bilgi verdielr spermle döllenme işlemi gerçekleşmişşşş Allah büyükkkk :) bakalım bundan sonra neler olacakkkk ayyyyyy :)
Ahahhahaha bende bende neyse artık bakmıyoruz vücudumuzu dinlemiyoruz bak belirtisiz devam ediyor petunyam gizoşBende aynanın karşısında mememi falan sıkıyorum damarları belirgin mi bakıyorum
Yya canım benim. Cok tatlısinbak burdaki herkese soyluyorum yeminederim hicbir belirti yok yani özellikle arıyorum yok. Belirtilere takilma çiçegim. Onlar seninle birlikteler. Sana sımsıkı tutunacaklar bak göreceksin
AmiiiiinnnnnBende inanıyorummm çiçeğimmm şimdii elimi karnıma koydummm benimlesin dedim aminn aminnnnn Allahım sen büyüksün bizleri annelik babalık heyecanlarıyla donat.
Akşam git kız bekleme çarşambayıAhaha Çarşamba günü inşaallah teniminimavisim
Onceden de olmus yıne olacagına ınanıyorum lutfen uzulmeKızlar bugün transferimiz olacaktı saat 11 de. 6. Gün embriyosu. Ama maalesef çözdürme işlemi yapılırken hasar almış, gitmişşimdi son bir embriyom kalmıştı 3. Gün o da. 1 de çağırdılar eğer rahmim uygunsa onu transfer edeceklermiş. Üzüldüm gerçekten. Kendime şans vermiştim son iki denemem diye. Şimdi artık son bir kaldı ve o da 3. Gün.. önceki hamileliğimde 3. Gün embriyosuna hamile kalmıştım ben ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?