2023 ekim tup bebek yumurta toplama

melekpastrma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
618
651
33
40
2023 ekim ayi tup bebek yumurta toplama taze transfer yaptiranlar buraya
Benim dun yumurta toplama islemi oldu bende amh dusuklugu var yasim 38 9 yumurta toplandi kaci dollenecek ne olcak haber beklemekteyim doktor taze trasfer yapicam dedi tabi bunun oncesinde dollenme ve ilerleme asamasini gecmem lazim cok stresli bi surec birbirimize destek olmak icin actim konuyu rabbim bu surecte olan herkesin yardimcisi olsun

Sizede hayirli hayırlı olsun insallah
Adetin 2.gunu bana igneye basladi gonaf ayrica olgunlasmamis yumurtayı catlatmamak icin ignem vardi yumurta takibi yapti ilk zamanlar 3 tane gelismis vardi toplam 7 demisti sonra catlatma ignesi verdi 35.saat topladi geriden gelen yunurtalarda gelismis 9 topladi simdi kaci dollenicek ne olacak beklemedeyim tabi igneye baslatmadan once biosteron omepa hap ve ve bi igne verdi sanirim kalite arttirmak icin sonrasinda dedigim adamalara geldi benim amh 0.57 sizin kac

5 tane dollenmis bugun 2.gun bolunme devam ediyormus 3 tanesi cok cok iyi kalite dedi 1 tanesi orta digeri arkadan geliyor ama belli olmaz oda gelidebilr dedi simdilik durum bu pazartesi yada salo transfer olacakmis duruma gore doktorum bana taze transfer yapicam dedi

Pko bence amh degeri dusuk olandan daha kolay en azindan yumurtaniz cok kaliteli birsuru yumurta cikar benim arkadasim da pko 1 seferde tuttu sizlerin sansi daha yuksek

Yaş 31 amh 3,98 di. 2 yıl önce ilk denemem yapılmıştı. 12 yumurta toplandı 7 si döllendi ve iyi kalitelerdi. Taze transfer çift embriyo 3.gün transferi yapıldı. Ve ilk denemede tutunmuştu:) sadece birisi tutundu ve sağlıkla kucağıma aldım. Darısı size inşallah şimdi ikinci denemem için hazırlık aşamasındaym. İki tane dondurulmuşum kaldı. Birisi 3. Gün birisi 6. Gün.. 18 inde kontrolüm var. Bakalım hangisi transfer edilecek tabi rahmim güzel kalınlaşırsa

Pko bence amh degeri dusuk olandan daha kolay en azindan yumurtaniz cok kaliteli birsuru yumurta cikar benim arkadasim da pko 1 seferde tuttu sizlerin sansi daha yuksek
Bu arada ikinci denemem derken aslında üç. Sonrasında bir kere daha denedm bir kaç ay önce. Yine 3.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldu. O negatif sonuçlandı. Çok kötü bir dönemime denk geldi ve dikkat edememiştim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…