- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 33
- 40
- Konu Sahibi melekpastrma
-
aynen benim de öyle ne kadar çok benziyoruz :))Ve benim 1 tupum kapali
Ben 1.gun gittim 2.gun ilaca baslati doktorunuz bisey demedimi2.gün gel diyorlar demek onu da bilmiyordum
benim amh 0,33
İnsallah guzel sonuclar aliriz ilk denememi benim ilkaynen benim de öyle ne kadar çok benziyoruz :))
Ben 1.gun gittim 2.gun ilaca baslati doktorunuz bisey demedimi
İnsallah guzel sonuclar aliriz ilk denememi benim ilk
adet olunca bizi ara biz sana şu gün gel dicez dedi
[/Rabbim yardimciniz olsun anne olmak isteyen herkese nasip etsin stresli bi surecadet olunca bizi ara biz sana şu gün gel dicez dedi
Aynen bende yaşım 39 regl olunca iğnelerime başlıyorumhayırlı uğurlu olsun hepimiz için
ben de 39 yaşındayım
adet olmayı bekliyorum yumurta toplama işlemine başlamak için
sonraki süreçle ilgili hiç bir fikrim yok
Aynı durumdayız hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerimizi verelim burdanAynen bende yaşım 39 regl olunca iğnelerime başlıyorum
Maslak Acıbadem de Prof Yiğit Çakıroğlu ile başlıyorumAynı durumdayız hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerimizi verelim burdan
Nerde başlıyorsunuz tedaviye
Yaş 31 amh 3,98 di. 2 yıl önce ilk denemem yapılmıştı. 12 yumurta toplandı 7 si döllendi ve iyi kalitelerdi. Taze transfer çift embriyo 3.gün transferi yapıldı. Ve ilk denemede tutunmuştu:) sadece birisi tutundu ve sağlıkla kucağıma aldım. Darısı size inşallah2023 ekim ayi tup bebek yumurta toplama taze transfer yaptiranlar buraya
Benim dun yumurta toplama islemi oldu bende amh dusuklugu var yasim 38 9 yumurta toplandi kaci dollenecek ne olcak haber beklemekteyim doktor taze trasfer yapicam dedi tabi bunun oncesinde dollenme ve ilerleme asamasini gecmem lazim cok stresli bi surec birbirimize destek olmak icin actim konuyu rabbim bu surecte olan herkesin yardimcisi olsun
Bu arada ikinci denemem derken aslında üç. Sonrasında bir kere daha denedm bir kaç ay önce. Yine 3.gün dondurulmuş tek embriyo transferi oldu. O negatif sonuçlandı. Çok kötü bir dönemime denk geldi ve dikkat edememiştim malesef.Pko bence amh degeri dusuk olandan daha kolay en azindan yumurtaniz cok kaliteli birsuru yumurta cikar benim arkadasim da pko 1 seferde tuttu sizlerin sansi daha yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?