- 16 Ocak 2023
- 618
- 651
- 33
- 40
- Konu Sahibi melekpastrma
-
İkizler geliyor yani hadi inşallahKisa bi ozetle dirumumu tekrar anlatmak istedim 9dan 6 olgun yumurta cikmis 6 dan 5 si dollendi sonraki gun 5 den 4 du devam etti 4 un 3 u cok iyi kalite 1 ri orta kalite bana taze transfer yapildi transfer gunu 5.gun emriyosu cift emriyo verildi ikiside supet kalite dedi hem doktorum hem emriyolog digerleri kalitesi iyi degilmis malesef dondurulmadi 10 ekimde cift emriyo transferi oldum doktor rahim cok guzel tam saldirmalik dedi ve cok iyi kalite dedi ama cani verecek olan rabbim ayin 20 sinde test yapicam doktor 10 gun sonra yap dedi suan pregeston hem fitil hem igne vuruluyorum insallah guzel haberler veririm cunku baska emriyom yok ayni sureci hem maddi hem manevi yasamak cok zor
Ay insallah hic bisey hissedemiyorum insallah tutunurlar beklemek cok zor ama ben erken test yapmicam direk doktorun dedigi gun kan vericemİkizler geliyor yani hadi inşallah
Bence de yapma hatta düşünmemeyr çalış sabır sabırAy insallah hic bisey hissedemiyorum insallah tutunurlar beklemek cok zor ama ben erken test yapmicam direk doktorun dedigi gun kan vericem
Dusunmemek elde degilBence de yapma hatta düşünmemeyr çalış sabır sabır
Cnm insaAllah tutunmustur sonucun ne olduBugun transferimin 6.gunu adet olacak gibi karnim agriyor o gunden beri istahim cok acildi sanirim pregeston igneden ates basmalari da oluyr beklemek baya zor cuma gunu test gunum cift emriyo kondu insallah olmustur cunku hic bisey hissetmiyorum
Merhaba güzel haberlerinizi bekliyoruz verdiniz mi kan sonucu :) Allah’ın izniyle olur katlanır merak etmeyinHenuz tam sevinemedm yani
Merhaba evet verdim 70.17 den 141.74 cikmis doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonra konrtolum var herkesin 300 500 benim dusuk anlamadim ama sanirim 2ye katlanmasiymis onemli olan oda katlandiMerhaba güzel haberlerinizi bekliyoruz verdiniz mi kan sonucu :) Allah’ın izniyle olur katlanır merak etmeyin
Çok şükür güzel haberlerle geldiniz evet herkesin bünyesi farklı asla kıyaslama yapmayın sonuçta dediğiniz gibi maşAllah ikiye katlanması :)))Merhaba evet verdim 70.17 den 141.74 cikmis doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonra konrtolum var herkesin 300 500 benim dusuk anlamadim ama sanirim 2ye katlanmasiymis onemli olan oda katlandi
Cok teşekkür ederimÇok şükür güzel haberlerle geldiniz evet herkesin bünyesi farklı asla kıyaslama yapmayın sonuçta dediğiniz gibi maşAllah ikiye katlanması :)))
Banada kalitr bilgisi verilmemişti hatta ben 2 tane olduguni transfer yapilirlen ogrendim ogun dediler kaliteyi 4.gun bilgi vermiyorlar 5.gunu degerlendiriyorlarMerhaba benim de cumartesi günü opu islemim oldu. 15 yumurtadan 8 i dolu çıktı 7 si dollendi 3. Gün ise 3 yumurta kaldığı bilgisi verildi. Yumurtaların kalitesi hakkında bisey söylenmedi. Sordum söylemediler. 2 gün sonra transfer içim gelebilirsiniz dediler. Bu iki gün de yumurtaların yüzde 50 sini yine kaybedebiliriz dediler. Çok stres oldum. Neden kalite bilgisi verildi. Kalitenin soylenmesi için belli bir gün mü var anlamadım
141.70 den 4 gun sonra 740.10 ciktiÇok şükür güzel haberlerle geldiniz evet herkesin bünyesi farklı asla kıyaslama yapmayın sonuçta dediğiniz gibi maşAllah ikiye katlanması :)))
MaşAlllah darısı bizlerin başına :))141.70 den 4 gun sonra 740.10 cikti
Hersey dilediginiz gibi olsun insallah rabbim yardimciniz olsunMerhabalar, ilk tüp bebek deneyimim23 Ekimde opu işlemi oldu, 10 tane yumurtam toplandı, 5 tanesi döllendi, 3. Güne 5 tanesiyle devam ettik ancak 3 ü iyi kalite 2 si orta kaliteydi. 5. Gün 3 iyi kalite 1 orta kalite olmak üzere 4 embriyom donduruldu. Bugün opudsn sonra 10. Günüm hala regli olmayı bekliyorum. Doktor 14. Güne kadar olmam gerektiğini söyledi. Bu reglide değil diğer regliden sonra transfer işlemleri başlayacak inşallah. Yaşım 34 buarada, inşallah çok güzel sonuçlar alırız
Amin inşallahHersey dilediginiz gibi olsun insallah rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?