Canım dr’unu bilgilendir , bana dr’um ped koy eğer dolarsa haber ver demişti , ama benim tabi sonra şarıl şarıl gelmeye başladı , bazen normal akıntı oluyor , onu anlamak için hastanede bi çubukla baktıKızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
Tutmaya çalışayım bakayım bı ama elimde olan birşey değildi kuzu inşallah akıntıdır, yoğun akınti yaşayan oldu mu böyle hiçTutabiliyorsan idrardır
Ya aklım heryerde bi orda değil2. Gerdek gecesi gibiolur bence çok uzun süre olmuş be kuzum
Yakininda eczane varsa kuzu acil bebek suyu mu değil mi anlasilan ped var onu al 7 de kapaniyo eczane al bi tak altına renk değiştirirse hemen dr a kosKızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
Burda kızlardan biri olmuştu diye hatırlıyorum sonra takip etti ve akıntıydı , inşallah seninde öyledirTutmaya çalışayım bakayım bı ama elimde olan birşey değildi kuzu inşallah akıntıdır, yoğun akınti yaşayan oldu mu böyle hiç
Ay devam ederse bakayım bı ya durduk yere korktum şimdi bu oğlan 33 haftalık oldu daha bugünCanım dr’unu bilgilendir , bana dr’um ped koy eğer dolarsa haber ver demişti , ama benim tabi sonra şarıl şarıl gelmeye başladı , bazen normal akıntı oluyor , onu anlamak için hastanede bi çubukla baktı
Bebisine kavuşunca hersey yoluna girer kuzum onlar dert edilecek çözümü olmayan şeyler değilYa aklım heryerde bi orda değilbelki bebeğim küvezde diye , sonra normale dönerim heralde
Kızamık olup olmadığını takip etmek için döküntülerin nerede başladığına bakabilirsibiz. Kızamık yüzde başlayıp aşağı doğru iniyor. Bir de gebeler için ilk trimester adına tehlikeli bu dönemde bir şey olmaz allahın izniyle, ama umarım yine de kızınızın geçirdiği kızamık değildir basit bir döküntüdür
Kızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
dependi çok met ettiniz ben lohusa pedi almıştım, bugün şokta gördüm alayım bari bendeGaliba herkes farklı oluyor canım, benim elbiselerim hiç kanama olmadı deepend çok kolaylık sağladı bana , bir tane elbise değiştim sadece , 2 gün için 2 takım almıştım onları giydim , ama kan falan olmadı hiç , sadece serumu değişirken kan damladı oda yatağa döküldü
Ben bir kaç kez yaşadım, dediğin gibi aktığını hissettim. Bende mantardan dolayıydıTutmaya çalışayım bakayım bı ama elimde olan birşey değildi kuzu inşallah akıntıdır, yoğun akınti yaşayan oldu mu böyle hiç
İnşallah akıntıdır canım yaAy devam ederse bakayım bı ya durduk yere korktum şimdi bu oğlan 33 haftalık oldu daha bugündevelete gidiyorum birde ben şimdi gelmesin nolur hiç hazır değilim
Benim de çamaşırı geçen su gibi akıntım olmuştu ama devam etmemişti.devam ediyorsa doktora git istersen.inşallah akıntıdırKızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
Haber et bizi deKızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
Ay inşallah etmez kuzu korktum ama , demekki olabiliyor böyle akıntı ha.. şimdilik durdu gibi sizi de korkuttumBenim de çamaşırı geçen su gibi akıntım olmuştu ama devam etmemişti.devam ediyorsa doktora git istersen.inşallah akıntıdır
Ederim kuzu şimdilik iyi durdu ama birden ıslatınca çamaşırı geçip acaba dedim yaniHaber et bizi de
Ben de de olmuştu gece gece hastaneye kosmustuk akıntı cikmistiEderim kuzu şimdilik iyi durdu ama birden ıslatınca çamaşırı geçip acaba dedim yani
Daha dün baktı da bı sıkıntı yoktu kuzu değerlerdeBen bir kaç kez yaşadım, dediğin gibi aktığını hissettim. Bende mantardan dolayıydı
Yaa kıyamam kaşlarını çatmış :) bence sana kızıyor neden üzülüyorsun anne ben burda büyüyorum keyfim yerinde dur bekle üzülme dediKizlar ben geldim
Dun yaşadığım hayal kırıklığı ile hastaneden gelir gelmez gece 11 e kadar kalkmamasiya uyudum bi depresyon hali geçirip bugun kendimi toparladım arada eşim gelip gidip başımı okşayıp gitti bugün daha iyiyim hatta dün hiç buraya girmedim doğuran birini gorurum kotu olurum diyeneyse şimdi akışına bıraktım düşünmüyorum kendimi topladım hatta dün o kadar kendimi germisim ki bebek bile çatık kaşlı poz verdi iyiyim artık ne zaman gelmek isterse bebis o zaman gelsin ben bu süre zarfında evde oturmamaya karar verdim her akşam bi yere gezmeye gidicem zaman geçer bu arada ben de büyük boy valiz yaptım kardeşime sordum cok mu abartı diye " abla 2 -3 valizle gelen var hiç utanma dedi
Bilemedim canım istanbel pendik medikal park benimkiŞehirden şehire değişiyor sanırım uygulama. Kuzenlerim ve çoğu iş arkadaşım medikal parkta doğum yaptı (sezeryan). Sabah karga elini yüzünü yıkamadan hastaneye aldılar. 8-9 en geç 10 gibi ameliyat. Ertesi gün 2 gibi en geç çıkış yapıldı. Birde sadece bu hastaneye özel de değil. Antalya'da benim bildiğim tüm hastanelerde 1 gece kalınıyor (iyi ki) iki gün hastane ortamı beni gererdi
Valla ben lohusa pedi nedir bilmem ama deepend aşırı güzel bişeydependi çok met ettiniz ben lohusa pedi almıştım, bugün şokta gördüm alayım bari bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?