2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım dr’unu bilgilendir , bana dr’um ped koy eğer dolarsa haber ver demişti , ama benim tabi sonra şarıl şarıl gelmeye başladı , bazen normal akıntı oluyor , onu anlamak için hastanede bi çubukla baktı

Yakininda eczane varsa kuzu acil bebek suyu mu değil mi anlasilan ped var onu al 7 de kapaniyo eczane al bi tak altına renk değiştirirse hemen dr a kos

Ay devam ederse bakayım bı ya durduk yere korktum şimdi bu oğlan 33 haftalık oldu daha bugün develete gidiyorum birde ben şimdi gelmesin nolur hiç hazır değilim

Sabah uyandik sol kulagin onu ve dudagin sag yaninda, bunlar disinda sag popo alti ve ayni bacakta bilek arkasinda, diz kapagi ustunde toplam 5 tane kirmizilik vardi. Yani nerden basladi bilemiyorum ki ama artik gostermedi tek bildigim bu.

Simdi bu sekildeyken ayirt etmek icin bir orkid yerlestiriyorsun camasirina, orkid sirilsiklam oluyorsa bu amniyon sivisi olabilir (kesin bilemiyoruz, amnisure testi gerekli) ama zaten baska bi akinti orkidi sirilsiklam yapmaz diyorlar.

dependi çok met ettiniz ben lohusa pedi almıştım, bugün şokta gördüm alayım bari bende

Benim de çamaşırı geçen su gibi akıntım olmuştu ama devam etmemişti.devam ediyorsa doktora git istersen.inşallah akıntıdır

Haber et bizi de

Yaa kıyamam kaşlarını çatmış :) bence sana kızıyor neden üzülüyorsun anne ben burda büyüyorum keyfim yerinde dur bekle üzülme dedi gez kız ne güzel son günlerin nasılsa bebek gelince mecbur bir süre eskisi gibi olmayacak

Bilemedim canım istanbel pendik medikal park benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…