2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Suymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorum bana dua edin

Canım doktoruna gönder değerlerini dodex iğne yazacaktır sana. En hızlı artışı bu iğne sağlıyor ben de ilk gebeliğimde kullanmıştım

H
Kızlar suyum gelmiş ya açılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Hayırlı haberler ile gelin inşallah. Ne kadar su geldiği önemli sanırım bu süreçte ona göre bekletebiliyorlar ya da bebeği tehlikeye atmamak için doğum kararı alınabiliyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım

Kızlar ben dün hamile çekimi yaptım doktor bana yat dedi ben ayarladım diye bozmayayım dedim akşama kadar dinlendim sonra çekim yaptık çok gğzel oldu yaa
Ayy bizde bugün bi fotoğrafçıya gidip stüdyoda birkaç poz çekildik. Güzel hatıralar ya

Kızlar suyum gelmiş ya açılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Emin misin ? Dr mu söyledi ? Hemen ciğer geliştirici yapsınlar 3,4gün beklete bilirler , en azından ciğerleri gelişir , ben 2 tane iğne yaptım ve çok bekletmeden doğuma aldılar ama çok şükür iğneler etki etti

Canım doktoruna güven bakalım nasıl bir yol izleyecek bizi de haberdar et bir süre bekletebilir sancı durumu vs kibrisss da önce suyu gelmişti sanırım
Evet ya benim pazar akşam 5 buçuk suyum geldi , 8 de bi ciğer geliştirici oldum p.tesi sabah 7 de bi iğne daha yaptılar ve öğlen saat 1 de doğuma aldılar Mammamia2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…