Suymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumCanım bu iki gündür benimde iç çamaşırım baya ıslanıyor değiştiriyorum sürekli ama ben akıntı diye düşündüm bir de hava sıcak terliyorum diye.. dün kontrolde bebitonun suyu iyiydi gayet.
Ama sen farklılık hissettiysen netleştirmek gerekir yarın doktorunu bilgilendir kontrole git sabahtan istersen canım
İnsallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Allaha emanetsiniz canim benimSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
yaa haberdar et biziSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Canım doktoruna gönder değerlerini dodex iğne yazacaktır sana. En hızlı artışı bu iğne sağlıyor ben de ilk gebeliğimde kullanmıştımKızlar sağlık ocağında kan vermiştim genel tarama için. B12im baya düşük çıkmış. Normal sınır 197-771 iken benim 142 çıkmış. Multivitaminde kullanıyorum aslında. Bi tık moralim bozuldu. 3 ay önce 343müşönerisi olan var mı ne yapmalıyım?
İyi yapmissin canim. İcine sindi miKızlar ben dün hamile çekimi yaptımdoktor bana yat dedi ben ayarladım diye bozmayayım dedim akşama kadar dinlendim sonra çekim yaptık çok gğzel oldu yaa
Canım ne olursa olsun en hayırlısı olsun hakkında, dualarım seninle herşey güzel olacak inşallahKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Canım doktoruna güven bakalım nasıl bir yol izleyecek bizi de haberdar et bir süre bekletebilir sancı durumu vsKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Hayırlı haberler ile gelin inşallah. Ne kadar su geldiği önemli sanırım bu süreçte ona göre bekletebiliyorlar ya da bebeği tehlikeye atmamak için doğum kararı alınabiliyor. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canımKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Ayy bizde bugün bi fotoğrafçıya gidip stüdyoda birkaç poz çekildik.Kızlar ben dün hamile çekimi yaptımdoktor bana yat dedi ben ayarladım diye bozmayayım dedim akşama kadar dinlendim sonra çekim yaptık çok gğzel oldu yaa
Hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle. Mutlaka haberdar et bizi.Sağolun kızlar bakalım ne diyeceklerdaha varamadım hastaneye haber ederim
Su olduğunu nasıl kontrol ederek anladılar kuzuKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Emin misin ? Dr mu söyledi ? Hemen ciğer geliştirici yapsınlar 3,4gün beklete bilirler , en azından ciğerleri gelişir , ben 2 tane iğne yaptım ve çok bekletmeden doğuma aldılar ama çok şükür iğneler etki ettiKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Canım suyunun ne kadar kaldığı önemli, benim de suyum geldiği için doğum yaptım bizde bebiş 7 gün durabildi ancakKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Evet ya benim pazar akşam 5 buçuk suyum geldi , 8 de bi ciğer geliştirici oldum p.tesi sabah 7 de bi iğne daha yaptılar ve öğlen saat 1 de doğuma aldılarCanım doktoruna güven bakalım nasıl bir yol izleyecek bizi de haberdar et bir süre bekletebilir sancı durumu vskibrisss da önce suyu gelmişti sanırım
Beyaz akıntı değil sümüksü şefaf akıntı , beyaz mantar ola bilirAyyy iki gündür de değişik akıntım var ama beyaz( ben de enfeksiyon mu acaba diyordum
Neyse sabah rutin kontrolüm vardı orada sorarım artık korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?