Ben büyük valizle gidiyorumBende orta boy valiz büyük diyodum ama yastıktı bezdi derken anca sığdık ya yer kalmıcak şekilde hemde
Bana gülmezler inş orta boy valizle gelmiş diye
Kızamık olup olmadığını takip etmek için döküntülerin nerede başladığına bakabilirsibiz. Kızamık yüzde başlayıp aşağı doğru iniyor. Bir de gebeler için ilk trimester adına tehlikeli bu dönemde bir şey olmaz allahın izniyle, ama umarım yine de kızınızın geçirdiği kızamık değildir basit bir döküntüdürSabah buyuk kizimin aglamasiyla erkenden uyandim. Galiba kizamik geçiriyoruz, cildiracagim.
Vucudunda toplam 10 tane kadar kirmizi döküntü var, cogalacak mi diye takip ediyorum.
Huysuzluk ve dokuntu disinda belirti yok (ates, oksuruk vb hicbir sey yok)
Kizamik hakkinda bilgisi olan var mi? Ben kendim kizamik gecirmedigim icin cok korkuyorum su an.
kuzum kıyamam bir an önce yavruna evinde bakmayı nasip etsin RabbimBu kadar bı dünya esyala gitmek bana cok yanlis geliyo artık en fazla 3 kilo biseyler
Bu kadar bı dünya esyala gitmek bana artık cok saçma geliyor cunku biz goturdugumuz bı el çantasını bile geri getirmek zorunda kaldık öyle olunca insan cok üzülüyo zaten topu topu en fazla 3 kilocuk bişeyler bı beze bile saririrlar yeterli sağlıklı olsunlar anne kucagidna olsunlar kızlar gerçekten çok zor yaşamayan bilmez hala anlamadım besigine koyamadim Allah hepimize sağ salim kucağına versin
Selam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocamsezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür
canım kırmızı et tüket proteine yüklen, ne kadar multivitamin kullanırsak kullanalım illa vitamin minerallerde düşüş oluyor ve emzirme döneminde de devam edecek , o yüzden beslenmeye dikkat etmek lazımKızlar sağlık ocağında kan vermiştim genel tarama için. B12im baya düşük çıkmış. Normal sınır 197-771 iken benim 142 çıkmış. Multivitaminde kullanıyorum aslında. Bi tık moralim bozuldu. 3 ay önce 343müşönerisi olan var mı ne yapmalıyım?
Hadi hayırlı olsun Tam kaç artı kaç oluyorsun 30'unda.Selam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocamsezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür
squat girl grevdeDunden beri uyuyorum uyanıyorum tv basindayim dinleniyorum yapmiyorum kalsin 41 e kadar bende ya hep ya hiçküstüm kalkmıyorum yerimden squat girll gorevimden istifa ettim arkadaşlar hHahshsh
Öyle de olmuyor ama, ilk doğumumda sezaryen olmuştum 2 geçe kaldım ve 2 takım kiyafet yetmedi. O halimle kiyafet yıkayıp kuruttum. Kanamamdan dolayı da pijamalarımı değiştirmek zorunda kaldım. Ha bana kalsa bebekte ben de çıplak olalım hastanede kaldığımız sürece bonding yapalım, ten tene yatalım. O zaman bir çıkış kiyafet yeterli olurdu. AminBu kadar bı dünya esyala gitmek bana cok yanlis geliyo artık en fazla 3 kilo biseyler
Bu kadar bı dünya esyala gitmek bana artık cok saçma geliyor cunku biz goturdugumuz bı el çantasını bile geri getirmek zorunda kaldık öyle olunca insan cok üzülüyo zaten topu topu en fazla 3 kilocuk bişeyler bı beze bile saririrlar yeterli sağlıklı olsunlar anne kucagidna olsunlar kızlar gerçekten çok zor yaşamayan bilmez hala anlamadım besigine koyamadim Allah hepimize sağ salim kucağına versin
Bundan ben de almıştım aşırı kullanışlı duruyor gün içinde ihtiyaç duyulan her şey elimizin altında düzenli dururBu arada bebeğin bezi alt değiştirme bezi losyonuydu bebek yagiydi ıslak mendilini tek yere koyarım diye keçe organizetor aldim cok guzel geldi 70 tl evde kullanirim alt degistirirken pratik olur diye dusundum "trendyoldan"
Ben ayırdım bir tarafı bebeğin bir tarafı benim olacak şekilde.Benim tavsiyem mümkünse 2 kabin boy valiz kullanın. Anne için ayrı bebek için ayrı olacak şekilde aksi halde annenin eşyalarını ararken bebeğinkiler, bebeğin eşyalarını ararken anneninkiler etrafa saçılıyor
Oh çok şükür sağlıkla inşallahhhKizcelerim bugün kızımi emzirdim az bucuk emdi 1980 gram olms bugün eğer böyle giderse pazartesi taburculuk gündemimizde dedi doktoru çok sukur dua eden herkese teşekkürler
hahaha bana da aynısı olduAma valizi öyle güzel kapattım ki daha da açma. İçine örtü serdim güzelce örtünün arasına yerleştirdim organizerleri. Valize poşet geçirdim içi tozlanmasın arabada yolda diye. Hiiiiç açamam tekrar (inşallah açmam )
öncelikle maşallah diyelimSelam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocamsezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür
Senin yolun ya büyük boy ya da ikinci valiz gibi duruyorBen kapatmadım açık duruyo acil durum için topladım sadecelistelere baktıkça birşey çıkıyo
Ayen canımBir şekilde olup gidiyor işte. Hastane de oldurmaya çalışıyor insan herşeyi.
Oh MaşşallahhSelam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocamsezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür
İnşallah canım , hepinizin sütü hiç bi işeleme gerek kalmadan gelirCanım teşekkür ederim bilgilendirmen için
Bu arada sağlık ocağındaki ebeden öğrendiğim kadarıyla, annede sütün salgılanmasına neden olan şey plesantanın annenin vücudundan ayrılmasıymış. Bu ayrılma ile birlikte vücuttaki hormonlar süt üretimine başlıyormuş. Yani bu da sezaryan yada normal doğum şekli farketmeksizin, plesanta sizden ayrıldığı an süt üretim süreci başlıyor demek. Ebe sezaryanda daha geç süt gelme durumunun doğru bir inanış olmadığını söyledi. Stres gibi faktörler etkiliyor olabilir dedi. Kendisi sezaryan ile doğum yapmış ve sütü hemen gelmiş.
O yüzden sütümüzün foşur foşur geleceğine inanalım, ki öyle olsun
38+4 oluyorum canımHadi hayırlı olsun Tam kaç artı kaç oluyorsun 30'unda.
Maşallah canım sağlıkla gelsinSelam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocamsezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?