2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende orta boy valiz büyük diyodum ama yastıktı bezdi derken anca sığdık ya yer kalmıcak şekilde hemde
Bana gülmezler inş orta boy valizle gelmiş diye
Ben büyük valizle gidiyorum her şeyi içine koydum bir sürü küçük küçük şey taşımaktansa

Kızamık olup olmadığını takip etmek için döküntülerin nerede başladığına bakabilirsibiz. Kızamık yüzde başlayıp aşağı doğru iniyor. Bir de gebeler için ilk trimester adına tehlikeli bu dönemde bir şey olmaz allahın izniyle, ama umarım yine de kızınızın geçirdiği kızamık değildir basit bir döküntüdür

kuzum kıyamam bir an önce yavruna evinde bakmayı nasip etsin Rabbim ben 2 günlük haftasonu seyahatine bile koca bavulla gidiyorum bütün ihtimalleri düşünüyorum bu da benim zayıf tarafım diyelim şimdi de ihtiyacımız olabilecek her şeyi aldım yanıma ne olur ne olmaz diye. kullanmazsak da geri getirdiğimde yerine aynı şekilde koyabilecek gibi düzenledim. dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeter

Selam kızlar kontrolden geldim, bebiş 3kg 49 cm, doğum pozisyonunda her an gelebilir dedi doktorum gelirse de artık mutlu oluruz kendini kurtardı dedi, sezeryan istediğimi söylemiştim bir bakalım mı çatı ister misin dedi hadi dedim bakalım baktı, çok basık ve dar dedi seni normal için zorlamam yanlış olur dedi eşimde diyo ki ben biliyordum hocam sezaryen için kanları aldı hazır olsun dedi su, sancı vs. Gelmezse haftaya nst 29 unda son kontrol 30 unda doğum olacak şekilde konuştuk, nst de sancı çıkmadı açıklık yok bebek hareketli çok şükür

masallah saglikla gelsin az kaldi o zaman bebisinle kavusmana

canım kırmızı et tüket proteine yüklen, ne kadar multivitamin kullanırsak kullanalım illa vitamin minerallerde düşüş oluyor ve emzirme döneminde de devam edecek , o yüzden beslenmeye dikkat etmek lazım

Hadi hayırlı olsun Tam kaç artı kaç oluyorsun 30'unda.

Öyle de olmuyor ama, ilk doğumumda sezaryen olmuştum 2 geçe kaldım ve 2 takım kiyafet yetmedi. O halimle kiyafet yıkayıp kuruttum. Kanamamdan dolayı da pijamalarımı değiştirmek zorunda kaldım. Ha bana kalsa bebekte ben de çıplak olalım hastanede kaldığımız sürece bonding yapalım, ten tene yatalım. O zaman bir çıkış kiyafet yeterli olurdu. Amin

Bu arada bebeğin bezi alt değiştirme bezi losyonuydu bebek yagiydi ıslak mendilini tek yere koyarım diye keçe organizetor aldim cok guzel geldi 70 tl evde kullanirim alt degistirirken pratik olur diye dusundum "trendyoldan"
Bundan ben de almıştım aşırı kullanışlı duruyor gün içinde ihtiyaç duyulan her şey elimizin altında düzenli durur

Ben kapatmadım açık duruyo acil durum için topladım sadece listelere baktıkça birşey çıkıyo

öncelikle maşallah diyelim sonra da eşine çok güldüm hahajajajaj , bana da her şey yolunda giderse 30 31 Ağustos dedi sezaryen için ayrıca normal doğuma çok müsait mişim ama bebem ters

Oh Maşşallahh eşinin yorum harika ahahhaha
Sağlıkla gelsin minnoşş

İnşallah canım , hepinizin sütü hiç bi işeleme gerek kalmadan gelir

Maşallah canım sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…