Senin yolun ya büyük boy ya da ikinci valiz gibi duruyor
öncelikle maşallah diyelimsonra da eşine çok güldüm hahajajajaj , bana da her şey yolunda giderse 30 31 Ağustos dedi sezaryen için ayrıca normal doğuma çok müsait mişim ama bebem ters
Geçen sefer doğum şekli ile ilgili konuşurkende söylemişti zaten, biz sezaryen istiyoruz bence zaten normal olmaz diye doktor anlamamıştıOh Maşşallahheşinin yorum harika ahahhaha
Sağlıkla gelsin minnoşş
Eşin önceden çatı muayenesi yaptığından adam biliyo demekkiGeçen sefer doğum şekli ile ilgili konuşurkende söylemişti zaten, biz sezaryen istiyoruz bence zaten normal olmaz diye doktor anlamamıştı
Onlarda bizle dokuz doğuracakGeçen sefer doğum şekli ile ilgili konuşurkende söylemişti zaten, biz sezaryen istiyoruz bence zaten normal olmaz diye doktor anlamamıştı
Bebek çantasını valizden kabul etmek haksızlık olurBaşka valizim yokbaktım sığmıyorum bebek çantasını almamıştım oraya geçerim artık
Kız bebek yolu açmış karşılaşmak istemiyor herhaldeBu arada korunmasız ilişki doğum kasılmalarıni baslatiyormus dedim eşime fakat bende açılma olduğunu duyduğundan beri istemiyorbebeğe zarar veririm olmaz diyor degisik psikolojide su an normalde asla hayır demez
Hahahahahah basina gelir bisey olur yok istemem diyor hahahshshhsKız bebek yolu açmış karşılaşmak istemiyor herhaldenasıl hayal ediyor acaba
En azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruzBu arada korunmasız ilişki doğum kasılmalarıni baslatiyormus dedim eşime fakat bende açılma olduğunu duyduğundan beri istemiyorbebeğe zarar veririm olmaz diyor degisik psikolojide su an normalde asla hayır demez
HahahahahahEn azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruzçocuğun psikolojisi bozulurmuş
Aynısını geçen haftalarda eşim banada söyledi. Bende bebeği ilgilendirmez bizim naptığımız dedimEn azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruzçocuğun psikolojisi bozulurmuş lidyadgn
Ya bebek uyuyo aksine anne mutlu olduğu için o da mutlu oluyo benceAynısını geçen haftalarda eşim banada söyledi. Bende bebeği ilgilendirmez bizim naptığımız dedimsonradan doğru onun varoluş sebebi buydu zaten dedi ikna oldu
Bebek çantasını valizden kabul etmek haksızlık olur
Aklıma gelen birşeyler olursa bende alırım niyetiyle kapattım zaten valizi
Galiba herkes farklı oluyor canım, benim elbiselerim hiç kanama olmadı deepend çok kolaylık sağladı bana , bir tane elbise değiştim sadece , 2 gün için 2 takım almıştım onları giydim , ama kan falan olmadı hiç , sadece serumu değişirken kan damladı oda yatağa döküldüÖyle de olmuyor ama, ilk doğumumda sezaryen olmuştum 2 geçe kaldım ve 2 takım kiyafet yetmedi. O halimle kiyafet yıkayıp kuruttum. Kanamamdan dolayı da pijamalarımı değiştirmek zorunda kaldım. Ha bana kalsa bebekte ben de çıplak olalım hastanede kaldığımız sürece bonding yapalım, ten tene yatalım. O zaman bir çıkış kiyafet yeterli olurdu. Amin
Ben lohusa pedi kullanıyordum o zamanlar belki ondan oldu. Dependin koruyuculuğunun iyi olmasına sevindimGaliba herkes farklı oluyor canım, benim elbiselerim hiç kanama olmadı deepend çok kolaylık sağladı bana , bir tane elbise değiştim sadece , 2 gün için 2 takım almıştım onları giydim , ama kan falan olmadı hiç , sadece serumu değişirken kan damladı oda yatağa döküldü
Ben 9 aydır hiç ilişkiye girmedim şuan ilişkiye girmek bana o kadar değişik geliyorkiBu arada korunmasız ilişki doğum kasılmalarıni baslatiyormus dedim eşime fakat bende açılma olduğunu duyduğundan beri istemiyorbebeğe zarar veririm olmaz diyor degisik psikolojide su an normalde asla hayır demez
Evet çok güzel bişey hele kanaması çok olanlar için bence tercih edilmedi , ben sadece sondayla çıtçıtlı kullandım sonra bi kaç gün deepend giydim evde bileBen lohusa pedi kullanıyordum o zamanlar belki ondan oldu. Dependin koruyuculuğunun iyi olmasına sevindim
2. Gerdek gecesi gibiBen 9 aydır hiç ilişkiye girmedim şuan ilişkiye girmek bana o kadar değişik geliyorkitabi 6 hafta geçmesi gerekiyor ama 6 hafta sonra napıcam bilmiyorum hayır deme lüksüm yok gibi
Tutabiliyorsan idrardırKızlar sizi korkutayımböyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?