2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
öncelikle maşallah diyelim sonra da eşine çok güldüm hahajajajaj , bana da her şey yolunda giderse 30 31 Ağustos dedi sezaryen için ayrıca normal doğuma çok müsait mişim ama bebem ters

Oh Maşşallahh eşinin yorum harika ahahhaha
Sağlıkla gelsin minnoşş
Geçen sefer doğum şekli ile ilgili konuşurkende söylemişti zaten, biz sezaryen istiyoruz bence zaten normal olmaz diye doktor anlamamıştı

Bu arada korunmasız ilişki doğum kasılmalarıni baslatiyormus dedim eşime fakat bende açılma olduğunu duyduğundan beri istemiyor bebeğe zarar veririm olmaz diyor degisik psikolojide su an normalde asla hayır demez
Kız bebek yolu açmış karşılaşmak istemiyor herhalde nasıl hayal ediyor acaba

Bu arada korunmasız ilişki doğum kasılmalarıni baslatiyormus dedim eşime fakat bende açılma olduğunu duyduğundan beri istemiyor bebeğe zarar veririm olmaz diyor degisik psikolojide su an normalde asla hayır demez
En azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruz çocuğun psikolojisi bozulurmuş lidyadgn

En azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruz çocuğun psikolojisi bozulurmuş lidyadgn
Aynısını geçen haftalarda eşim banada söyledi. Bende bebeği ilgilendirmez bizim naptığımız dedim sonradan doğru onun varoluş sebebi buydu zaten dedi ikna oldu

Aynısını geçen haftalarda eşim banada söyledi. Bende bebeği ilgilendirmez bizim naptığımız dedim sonradan doğru onun varoluş sebebi buydu zaten dedi ikna oldu
Ya bebek uyuyo aksine anne mutlu olduğu için o da mutlu oluyo bence annesi babası mutluyken bebisin mutlu olmamasinin imkanı yok bence tabi dr yasak koymamissa

Galiba herkes farklı oluyor canım, benim elbiselerim hiç kanama olmadı deepend çok kolaylık sağladı bana , bir tane elbise değiştim sadece , 2 gün için 2 takım almıştım onları giydim , ama kan falan olmadı hiç , sadece serumu değişirken kan damladı oda yatağa döküldü

Ben lohusa pedi kullanıyordum o zamanlar belki ondan oldu. Dependin koruyuculuğunun iyi olmasına sevindim

Ben 9 aydır hiç ilişkiye girmedim şuan ilişkiye girmek bana o kadar değişik geliyorki tabi 6 hafta geçmesi gerekiyor ama 6 hafta sonra napıcam bilmiyorum hayır deme lüksüm yok gibi

Kızlar sizi korkutayım böyle iki kere çamaşırında geçip taytimi ıslatacak kadar akıntı oldu şu gibi ufak ufak da devam ediyor peçete koydum tamamen ıslandı anlayamadım ne yapayım bekleyeyim mi ? Bu su nasıl olursa normal su nasıl olursa neydi bana acil bir açıklama

Tutabiliyorsan idrardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…