2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok kuzum öyle güzel ayarladım ki bir taraf bebek bir taraf ben. Herşeyin üstü etiketli

Eklentiler

• 20230804_161341.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar yarın 37+1 oluyorum kontrolüm var. Artık doğum şeklim ne olacak öğrenmek istiyorum. Doktorumda hiç ser verip sır vermiyor. Yarın sormak ve öğrenmek istiyorum ama tahmini cevaplar almak için değil. Onu hepimiz tahmin edebiliriz zaten.
Siz nasıl ilerlediniz? Normal doğum olup olmayacağı belli değilken sezaryen tarihi veriliyor mu? Belirsizlikten biraz sıkıldım. Çatı muayenesini ben mi istemeliyim?

Canım ben 24. Haftada doktoruma sormuştum, ben normal doğum istiyorum normal doğuma engel bir durum var mı diye. Doktorumda zaten normal doğum yanlısı bir doktor. Ben öyle sorunca sen sezaryan istemezsen ben zaten senin normal doğum yapmanı istiyorum demişti. o zamandan beri tekrar konuşmadık doğum şeklimle ilgili. Yarın kontrolüm var tekrar konuşmayı düşünüyorum. Bence sende ilk önceliğin ne ise onu söyleyebilirsin yada sorabilirsin doktoruna. Benim sorduğum gibi. Doktorun seni yönlendirecektir

Kızlar bana da nişan gelmesi nasıl oluyor anlatır mısınız ?

Pecetede 1-2 damla kan gördüm ama kıl dönmesi gibi bir sivilce de vardı yakında. O mu patladı gelen şey ne anlayamadım çünkü ikinciye baktığımda hiçbir şey yoktu.

Aşırı gerildim.

Normal tercih edersen sezaryen için tarih vermez canım, benim doktorum 2 hafta önceki kontrolde kendi söyledi, bu seferde çatı muayenesi yaptı sezaryene oy birliği ile karar verip tarihi kesinleştirdik, ben sezaryen istiyorum yapamam dediğim halde çok usta bir şekilde yine de bir çatıya bakalım falan diye beni ikna etti mesela ama sen kendin sorarsın çatı muayenesi yapıyor musunuz falan diye artık haftalarımız geldi sayılır belirsizlik zor haklısın canım

Anladım canım konuya gireceğim o zaman çatı muayenesi teklif etmezse onuda sorup isteyeyim. Netleşir inşallah böylece. Yarın ki kontrollerimizde başarılar o zaman.

Kendisi çatı muayanesi yapmaktan bahsetmezse ben sorup isteyeceğim uygunluğum varsa normali beklerim yoksada tarih alıp rahatlayayım. Senin ne güzel belirlenmiş.

B12 eksikligi cok kotu, depresyona bile sebep oluyor. Su hasas donemde ihmal etme doktorunla mutlaka konus igne takviyesi ile yukselt. Oral yoldan yukseltmek cok zor cunku..

Tutmaya çalışayım bakayım bı ama elimde olan birşey değildi kuzu inşallah akıntıdır, yoğun akınti yaşayan oldu mu böyle hiç
Canım bu iki gündür benimde iç çamaşırım baya ıslanıyor değiştiriyorum sürekli ama ben akıntı diye düşündüm bir de hava sıcak terliyorum diye.. dün kontrolde bebitonun suyu iyiydi gayet.
Ama sen farklılık hissettiysen netleştirmek gerekir yarın doktorunu bilgilendir kontrole git sabahtan istersen canım

canım benim bebek hala ters mesela 36 ya kadar bekleyelim demişti dönmesini o zamana kadar bizde hiç konuşmadık bu mevzuyu ki bencede ne olacağı hiç belli olmuyor, benim sancılar da yüksek çıkınca ve bebek hala dönmeyince bu saatten sonra zor döner sezaryen dedi ama yine gün vermedi eşim sordu ne zaman olabilir diye öyle gün verdi 38+3 e

Ben sormalıyım anladım canım bakalım ne şekilde netleşecek yarın

Eşimin lafına çok güldüm

Bence yarın dr’la net konuş artık

Canım benden sümüksü bi akıntı kanla beraber gelmişti , şefaf sümüksü akıntı geldi sonra pembe renginde kanla sümüksü akıntı sonra da pıhtı gibi kırmızı kan gelmişti ama pıhtı gibi , belki senin sivilcedir canım ya panik yapma

En azından açılma olduğundan istemiyor biz 18. Haftadan beri kardeş gibi uyuyoruz çocuğun psikolojisi bozulurmuş @lidyadgn

5. Haftada daha doktor araştırması yapmadan ilk bulduğum doktora gitmiştim. İlk 3 ay ilişki yasak kadının orgazm olması düşük yapmasına neden oluyor demişti. 3 ay geçtikten sonra da cesaret edemedik. O doktora birdaha gitmedim. Mantıklı da gelmedi. Yine de insan işte cesaret edemiyor

İyi akşamlar kizlar. Son günlere girdik, yogunluktan giremiyorum
Bugun bebeklerin odasinda eşim annem çekim yaptik. Evde bile çok yorucuydu, dis mekan ya da stüdyo olsaydi ne hale gelirdim Allah bilir
Besiklerden birini yanimiza aldik biri odalarinda kaldi. Müslin kumaş alinmisti onlari diktirdim, slingler geldi son eksikler geldi yikandi kuruyor ben yarin bayagi hazir oluyorum, valizler kapaniyor
Bi tane buyuk boy valiz, birde benim ihtiyaclarimi koydugum anne bebek cantasi, iki puset var. İki bebek icin çok değil bence

Oh oh ne güzel hazırlıklar tamam desene şafak kaç?

Ayyy iki gündür de değişik akıntım var ama beyaz ( ben de enfeksiyon mu acaba diyordum

Neyse sabah rutin kontrolüm vardı orada sorarım artık korkmaya başladım

Canım belli değil demek normali bekliyorsun demek bence. Normale engel durum olsa sezeryan konuşurdu doktor. Takip edilecek normalmiş gibi, normale engel durum görürse sezeryan yapalım der gün konuşursun

Benim ki de çatı muay. yapmadı. Ama normal istiyorum diye konu oldu ve normale engel durum yok bence de yap filan dedi. İlla çatı muay. Şart değil bence vücut yapından yada ultrasondan uygun görüyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…