- 7 Mart 2021
- 338
- 524
- 53
- 37
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımKızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Yaaaa canım inşallah her şey yolundadır eğer tamamen bitmediyse sadece azaldıysa bir şekilde tutabilirler belki diye düşünüyorum. Dualarım seninleSağolun kızlar bakalım ne diyeceklerdaha varamadım hastaneye haber ederim
Kuzummm saglikla insallah ikiniz de kavuşunSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Dualarımız sizinle, sakin kalmaya çalışın lütfenSağolun kızlar bakalım ne diyeceklerdaha varamadım hastaneye haber ederim
Canım belli değil demek normali bekliyorsun demek bence. Normale engel durum olsa sezeryan konuşurdu doktor. Takip edilecek normalmiş gibi, normale engel durum görürse sezeryan yapalım der gün konuşursun
Sezinleyemedim kuzum doktorun gözündeki gidişatımı. Herşeye iyi diyor ama net gelmiyor bebeğin kilosu üst sınırda dedi en son yani neyi görüyor ultrasonda veya uygun buluyor mu nereye gidiyor durum konuşup netleştirip içim rahat etsin istiyorum. Çatı muayenesi evet şart değil ama yakınıma yapılmadı normal diye ilerleyip 10 cm açılma ile meğer çatıda kemiklerde sıkıntı varmış bebek ilerleyemedi sezaryene dönüldü. Doğum öncesi en azından ne olduğunu bileyim durumumun hazırlıklı olayım. Belirsizlik yerine en iyisi konuşmak ben doktordan beklemişim benim konuya girmem gerekiyormuş sizler öyle yapmışsınız.Benim ki de çatı muay. yapmadı. Ama normal istiyorum diye konu oldu ve normale engel durum yok bence de yap filan dedi. İlla çatı muay. Şart değil bence vücut yapından yada ultrasondan uygun görüyorsa
Sen ve bebeğin için herşey sağlıkla ilerlesin canım benimSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Dünkü kontrolde bende sordum doğum pozisyonuna dönmediği için nasıl olacak hocam dedim..Sezinleyemedim kuzum doktorun gözündeki gidişatımı. Herşeye iyi diyor ama net gelmiyor bebeğin kilosu üst sınırda dedi en son yani neyi görüyor ultrasonda veya uygun buluyor mu nereye gidiyor durum konuşup netleştirip içim rahat etsin istiyorum. Çatı muayenesi evet şart değil ama yakınıma yapılmadı normal diye ilerleyip 10 cm açılma ile meğer çatıda kemiklerde sıkıntı varmış bebek ilerleyemedi sezaryene dönüldü. Doğum öncesi en azından ne olduğunu bileyim durumumun hazırlıklı olayım. Belirsizlik yerine en iyisi konuşmak ben doktordan beklemişim benim konuya girmem gerekiyormuş sizler öyle yapmışsınız.
Dualarım seninleSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Şimdi okudum yazdıklarını.inşallah yeterince suyu vardır bir süre daha bekler miniğin.dualarım sizinleAy inşallah etmez kuzu korktum ama , demekki olabiliyor böyle akıntı ha.. şimdilik durdu gibi sizi de korkuttum
Ya çok güzel oldu valla pek aklımda yoktu aslında yenidoğan çekimi için yer ayarladım sonra hamile fotomda olsaydı diye düşündüm filan öyle gaza geldim normalde 36da yapmıyorlar daha erken yapıyorlar ama olsun çok güzel oldu fotolarİyi yapmissin canim. İcine sindi mi
Dimi ya bir defotolar gelince daha mutlu oluyor insan gğzel hatıra işte hepsiAyy bizde bugün bi fotoğrafçıya gidip stüdyoda birkaç poz çekildik.Güzel hatıralar ya
Benim doktor son bi iki oldu soruyor konu içinde canım benim sormama hiç gerek kalmadı ama o birşey deyince devamı geldi. Ben de hiç çatı muay yapçakmısınız demedim. Geçen sancı çıkınca alttan açılma var mı diye baktı ama o zaman çatı muay. De yaptı mı ? Yapılıyor mu öyle hiç bilgim yok ama bana birley demedi çatın iyi kötü gibiSezinleyemedim kuzum doktorun gözündeki gidişatımı. Herşeye iyi diyor ama net gelmiyor bebeğin kilosu üst sınırda dedi en son yani neyi görüyor ultrasonda veya uygun buluyor mu nereye gidiyor durum konuşup netleştirip içim rahat etsin istiyorum. Çatı muayenesi evet şart değil ama yakınıma yapılmadı normal diye ilerleyip 10 cm açılma ile meğer çatıda kemiklerde sıkıntı varmış bebek ilerleyemedi sezaryene dönüldü. Doğum öncesi en azından ne olduğunu bileyim durumumun hazırlıklı olayım. Belirsizlik yerine en iyisi konuşmak ben doktordan beklemişim benim konuya girmem gerekiyormuş sizler öyle yapmışsınız.
Aklımız sizdeSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Canım benm zorunlu sezaryen, daha önce 3 ciddi ameliyatım var.Canım sen direk sezeryan mı istemiştin o yüzden mi cumaya gün verdi? Yoksa açılman var ya buni süre içinde bebek gelmezse alalım diye öi?
Değerler önemli sanırım canım tam bilmiyorum anesteziyi kaldırabilecek kan var mı diye herhaldeİyi olmana sevindim canım benim, Allah kolaylık versin, iyi yapıyorsun herşeyi halledip sağlıkla doğum olur inşallah, anestezi için neden kan veriliyor ki?
Canım inşallah birwz daha dayanır bebiş bildiğim kadarıyla suyun tamamen bitmesi lazım doğum için dualarım seninleSuymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Canım sağlıkla kavuşun inşallah ilk fırsatında bizi de bilgilendir bol koklaşmalı sevgi dolu buluşun inşallahKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Canım bebiş ve senin in en sağlıklı en hayırlı şekilde ilerlesin sürecin inşallah aklımız sende, müsait olunca bizi de haberdar etSağolun kızlar bakalım ne diyeceklerdaha varamadım hastaneye haber ederim
Her şey çok güzel olacak inşallah canım , bizim dualarımız sizinleKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Dualarim seninleKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?