2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım belli değil demek normali bekliyorsun demek bence. Normale engel durum olsa sezeryan konuşurdu doktor. Takip edilecek normalmiş gibi, normale engel durum görürse sezeryan yapalım der gün konuşursun
Benim ki de çatı muay. yapmadı. Ama normal istiyorum diye konu oldu ve normale engel durum yok bence de yap filan dedi. İlla çatı muay. Şart değil bence vücut yapından yada ultrasondan uygun görüyorsa
Sezinleyemedim kuzum doktorun gözündeki gidişatımı. Herşeye iyi diyor ama net gelmiyor bebeğin kilosu üst sınırda dedi en son yani neyi görüyor ultrasonda veya uygun buluyor mu nereye gidiyor durum konuşup netleştirip içim rahat etsin istiyorum. Çatı muayenesi evet şart değil ama yakınıma yapılmadı normal diye ilerleyip 10 cm açılma ile meğer çatıda kemiklerde sıkıntı varmış bebek ilerleyemedi sezaryene dönüldü. Doğum öncesi en azından ne olduğunu bileyim durumumun hazırlıklı olayım. Belirsizlik yerine en iyisi konuşmak ben doktordan beklemişim benim konuya girmem gerekiyormuş sizler öyle yapmışsınız.

Dünkü kontrolde bende sordum doğum pozisyonuna dönmediği için nasıl olacak hocam dedim..
bebek kendi nasıl gelmek isterse öyle gelecek dedi, her şey yolunda ilerlerse normal denemek isterim dedim. 2 hafta sonraki pozisyonuna bakalım dedi.
Kontrolde sen sor konuş bakalım canım. Ağızlarından zor laf alıyoruz doktorların keşke tamamen açıklayıcı olsalar..

İyi yapmissin canim. İcine sindi mi
Ya çok güzel oldu valla pek aklımda yoktu aslında yenidoğan çekimi için yer ayarladım sonra hamile fotomda olsaydı diye düşündüm filan öyle gaza geldim normalde 36da yapmıyorlar daha erken yapıyorlar ama olsun çok güzel oldu fotolar

Benim doktor son bi iki oldu soruyor konu içinde canım benim sormama hiç gerek kalmadı ama o birşey deyince devamı geldi. Ben de hiç çatı muay yapçakmısınız demedim. Geçen sancı çıkınca alttan açılma var mı diye baktı ama o zaman çatı muay. De yaptı mı ? Yapılıyor mu öyle hiç bilgim yok ama bana birley demedi çatın iyi kötü gibi herşey iyi bekleyecz bebek karar verecek diyo

Canım sen direk sezeryan mı istemiştin o yüzden mi cumaya gün verdi? Yoksa açılman var ya buni süre içinde bebek gelmezse alalım diye öi?
Canım benm zorunlu sezaryen, daha önce 3 ciddi ameliyatım var.
İyi olmana sevindim canım benim, Allah kolaylık versin, iyi yapıyorsun herşeyi halledip sağlıkla doğum olur inşallah, anestezi için neden kan veriliyor ki?
Değerler önemli sanırım canım tam bilmiyorum anesteziyi kaldırabilecek kan var mı diye herhalde
Suymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorum bana dua edin
Canım inşallah birwz daha dayanır bebiş bildiğim kadarıyla suyun tamamen bitmesi lazım doğum için dualarım seninle

Kızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarım buraya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Her şey çok güzel olacak inşallah canım , bizim dualarımız sizinle bebişin de sen de sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize inş. Kaçtaydı senin doğum? Müsait olduğun ilk fırsatta bizi de sağlığınla ilgili bilgilendir inş. canım benim.. Doğuma giderken bizlere de dua etmeyi unutma inş. Şimdiden sağlıklı bir.ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…