2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Saat sabah 11:00

Selam kızlar bugün hiç bakamadım buraya. Dün itibariyle işe gitme dönemini kapattım. Bugün de eşimin annesi geldi sağolsun evi sildik süpürdük tüm gün. Belki onca harekete beybi aşağı iner dedim ama nafile. 1 saattir yatakta döne döne uyuyamadım kalktım oysa ki deli gibi yorgunum. Doğuma son 17 gün kaldı eski hayatımı hatırlamıyorum artık

Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda

Ne güzel konu içinde geçmesi bende öyle dilerdimde tık yok Hepimiz minnoşlarımıza en nihayetinde sağlıkla güzelce kavuşalım

Ne ara aşağı iniyorlar ne iş çeviriyorlar içeride anlamadık zaten keyiflerine göre valla Sen yinede kendine dikkat et ağrın vs olmasın son boş günlerin tadını çıkar

Kızlar suyum gelmiş ya açılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??

Aaaaa ciddi misin? Suyun bittiyse, bitmek uzereyse dogurturlar. Suyun kismen azaldiysa durdurmanin yollari varmis o halde durdurup ciger gelistirici verip 3-4 gun kadar bekletiyorlar.

Ben suyum gelerek, sifir acilma sifir sanciyla hastaneye gitmistim. Suyum bitmis oldugu icin 2 saat sonra suni sanci verip dogurtmuslardi.
Dogum olursa saglikla kavusun insallah, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Kızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarım buraya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum

Simdiden tebrikler bir avazda kavusun Sanemce, Allah anali babali buyutmek nasip etsin, minigin de güzel, mutlu, saglikli gunleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…