Saat sabah 11:00Her şey çok güzel olacak inşallah canım , bizim dualarımız sizinlebebişin de sen de sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize inş. Kaçtaydı senin doğum? Müsait olduğun ilk fırsatta bizi de sağlığınla ilgili bilgilendir inş. canım benim.. Doğuma giderken bizlere de dua etmeyi unutma inş. Şimdiden sağlıklı bir.ömür diliyorum
Suymuş canım şimdi doktordan geliyorum. Kendi hastaneme gidiyorumbana dua edin
Kızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Aynen canım hayırlısı olsun hakkımızdaDünkü kontrolde bende sordum doğum pozisyonuna dönmediği için nasıl olacak hocam dedim..
bebek kendi nasıl gelmek isterse öyle gelecek dedi, her şey yolunda ilerlerse normal denemek isterim dedim. 2 hafta sonraki pozisyonuna bakalım dedi.
Kontrolde sen sor konuş bakalım canım. Ağızlarından zor laf alıyoruz doktorların keşke tamamen açıklayıcı olsalar..
Ne güzel konu içinde geçmesi bende öyle dilerdimde tık yokBenim doktor son bi iki oldu soruyor konu içinde canım benim sormama hiç gerek kalmadı ama o birşey deyince devamı geldi. Ben de hiç çatı muay yapçakmısınız demedim. Geçen sancı çıkınca alttan açılma var mı diye baktı ama o zaman çatı muay. De yaptı mı ? Yapılıyor mu öyle hiç bilgim yok ama bana birley demedi çatın iyi kötü gibiherşey iyi bekleyecz bebek karar verecek diyo
Allahım yar ve yardımcın olsun bebeğine sağlıkla kavuş canımKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Ne ara aşağı iniyorlar ne iş çeviriyorlar içeride anlamadık zaten keyiflerine göre vallaSelam kızlar bugün hiç bakamadım buraya. Dün itibariyle işe gitme dönemini kapattım. Bugün de eşimin annesi geldi sağolsun evi sildik süpürdük tüm gün. Belki onca harekete beybi aşağı iner dedim ama nafile. 1 saattir yatakta döne döne uyuyamadım kalktım oysa ki deli gibi yorgunum. Doğuma son 17 gün kaldı eski hayatımı hatırlamıyorum artık
Kızlar suyum gelmiş yaaçılma yok ama su var. Böyle olup bekleyen oldu mu hiç, yoksa alîrlar mı??
Kızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Canım inşallah çok güzel ve rahat doğumun olur sağlıkla bebeğine kavuşursun dualarım seninleKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
sağlıkla kavuşun inşallah dualarımız seninleKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Sağlıklı, mutlu, rahat bir doğumla alırsınız kucağınıza umarımKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Sağlıkla kucağına al canım. Doğum hikayenle birlikte heyecanla bekliyoruzKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Hayırlı, güzel doğumlar inşallahKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Hayirli dogumlar olsun. Allah kolaylik versin canimKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
canımm nasılsın umarım iyisindirKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?