- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
Ay çok heyecanlı böyle saatini gününü bilince de insan heyecandan uyuyamaz bakalım bize hangi günü verceklerKızlar yarın doğuma giriyorum dualarınıza minnettarımburaya güzel bir doğum hikayesyle dönmek istiyorum
Günaydın , çok şükür kızın iyi maşallahKizlar, kizceler gunaydin...
Bugun sanirim 2 dogumumuz var :)Mammamia2 sanemcee
Kendilerini simdiden tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu, kolay dogumlar diliyorum. Allah bebelerine tez vakitte saglikla kavusmayi nasip etsin.
Benim buyuk kizin dokuntuleri artmadi icim cok ferahladi. Atesi, mide bulantısı vb hicbir belirtisi yok. Yaramazliginin zirvesinde hayatimizi surduruyoruz.
Gecen bahsettigim beyaz jole gibi nisam mi acaba diye yorumladigim seyden dusuren bir Agustos anasi bi anda pat diye dogurmus inanabiliyor musunuz?
Galiba bu nisandi oydu buydu takip ederek kendimizi bosa strese sokuyoruz.
Benim ilk dogumumda hic bu kadar bilgim yoktu inanin daha rahat, daha huzurlu beklemistim. :)
Neyse geceyi ve sabahi ishalle tamamlayan ben ailemi doyurayim, sizleri seviyorum. Doguran olursa haber etsin. :)
Günaydın , çok şükür kızın iyi maşallah
Merhaba kızlar ben buralarda yeniyim mesajlarınızı okuyup geçiyordum normalde ama bugn bende size bişey danışmak istiyorum. Benim birkaç gündür alttrafa doğru çok ağrım var arada birde sancı gibi vurup geçiyor 35 haftalık oldum bugn biyerde sabit oturur yada ayakta durursam yürümeye mecalim kalmıyor aksine adım atamıyorum sancidan ve istemsizce ağlıyorum ağrılardan. Bu normal mi acaba. Benim ikinci gebeliğim bu kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım ama şuan erkek bebek bekliyorum nasipse ve bu şikayetler zamanla artarak bu hale geldi. Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi benimle de paylasirsaniz çok sevinirim.
Çok şükür küçük cadının sıkıntısının ilerlemediğine sevindim.Kizlar, kizceler gunaydin...
Kendilerini simdiden tebrik ediyor, mutlu ve huzurlu, kolay dogumlar diliyorum. Allah bebelerine tez vakitte saglikla kavusmayi nasip etsin.
Benim buyuk kizin dokuntuleri artmadi icim cok ferahladi. Atesi, mide bulantısı vb hicbir belirtisi yok. Yaramazliginin zirvesinde hayatimizi surduruyoruz.
Gecen bahsettigim beyaz jole gibi nisam mi acaba diye yorumladigim seyden dusuren bir Agustos anasi bi anda pat diye dogurmus inanabiliyor musunuz?
Benim ilk dogumumda hic bu kadar bilgim yoktu inanin daha rahat, daha huzurlu beklemistim. :)
Neyse geceyi ve sabahi ishalle tamamlayan ben ailemi doyurayim, sizleri seviyorum. Doguran olursa haber etsin. :)
Benimde oluyor özellikle gece uzun süre yatıp tuvalete kalkarken. Adım atmakta çok zorlanıyorum. Bu durum için ayrıca muayeneye bile girdim. bir sorun çıkmadı. Magnezyum verdi doktorum. Onu içtiğim günden beri çok daha rahatım. Yine hafif batma acı ağrı vs yaşıyorum ama şiddeti eskiye göre çok çok daha az. Ve bugün ben de 35 haftalık oldumMerhaba kızlar ben buralarda yeniyim mesajlarınızı okuyup geçiyordum normalde ama bugn bende size bişey danışmak istiyorum. Benim birkaç gündür alttrafa doğru çok ağrım var arada birde sancı gibi vurup geçiyor 35 haftalık oldum bugn biyerde sabit oturur yada ayakta durursam yürümeye mecalim kalmıyor aksine adım atamıyorum sancidan ve istemsizce ağlıyorum ağrılardan. Bu normal mi acaba. Benim ikinci gebeliğim bu kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım ama şuan erkek bebek bekliyorum nasipse ve bu şikayetler zamanla artarak bu hale geldi. Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi benimle de paylasirsaniz çok sevinirim.
Doğumda rahim toparlanması sknti olmuş atını gibi bişey yaşamışım doktorum demişti takipteyiz her hafta nst ve ultrason oluyor ama rahim kislaigi gibi bişey demedi hiç doktorum. Doğum sancı gibi bişey değil yani dimiDaha once ilk gebeliginizde rahimle ilgili bir sorun yasadiniz mi? Kisalik, yetmezlik vb?
Rahim boyunuz olculdu mu? Yeterli uzunlukta miymis?
Bir doktorun takibinde misiniz?
Eger bunlara bakildiysa, doktor da sizi takip ediyorsa muhtemelen tek sebep bebegin oldukca buyumus olmasindan kaynakli yer cekimi sebepli agri, baski ve sancilardir. :)
Bende baskıdan dolayıdır diye düşünüyorum ama ağlatıyor diyorsunuz doktorunuzla görüşün biz buradan sadece fikir yürütebiliyoruz geçmiş olsunMerhaba kızlar ben buralarda yeniyim mesajlarınızı okuyup geçiyordum normalde ama bugn bende size bişey danışmak istiyorum. Benim birkaç gündür alttrafa doğru çok ağrım var arada birde sancı gibi vurup geçiyor 35 haftalık oldum bugn biyerde sabit oturur yada ayakta durursam yürümeye mecalim kalmıyor aksine adım atamıyorum sancidan ve istemsizce ağlıyorum ağrılardan. Bu normal mi acaba. Benim ikinci gebeliğim bu kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım ama şuan erkek bebek bekliyorum nasipse ve bu şikayetler zamanla artarak bu hale geldi. Deneyimlerinizi ve fikirlerinizi benimle de paylasirsaniz çok sevinirim.
Aaa aynı haftadayuz negzulBenimde oluyor özellikle gece uzun süre yatıp tuvalete kalkarken. Adım atmakta çok zorlanıyorum. Bu durum için ayrıca muayeneye bile girdim. bir sorun çıkmadı. Magnezyum verdi doktorum. Onu içtiğim günden beri çok daha rahatım. Yine hafif batma acı ağrı vs yaşıyorum ama şiddeti eskiye göre çok çok daha az. Ve bugün ben de 35 haftalık oldum
Ayyy ne kadar sevindim Hem Karaca, hem sizin hem de bebiş içinKizlar, kizceler gunaydin...
Teşekkür ederim. Eğer geçmezse gidip bı kontrol ettirmem lazmBende baskıdan dolayıdır diye düşünüyorum ama ağlatıyor diyorsunuz doktorunuzla görüşün biz buradan sadece fikir yürütebiliyoruz geçmiş olsun
Magnorm kullanıyorum ben. Tadı rahatsız edici değil. Bir dikişte gidiyor.Aaa aynı haftadayuz negzulbanada magnezyum verdi aylar önce ama okdar kötü tadı varki asla içemiyorum aynı sorunlsrimiz varmış
bebeğin pozisyonu nasıl ? baş aşağı duruyorsa ve kanala yakınsa oda yapabiliyorDoğumda rahim toparlanması sknti olmuş atını gibi bişey yaşamışım doktorum demişti takipteyiz her hafta nst ve ultrason oluyor ama rahim kislaigi gibi bişey demedi hiç doktorum. Doğum sancı gibi bişey değil yani dimi
Hadi hayırlısıyla bebeğini kucağına ql inşallah canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzSaat sabah 11:00
Benim tüm ağrılarımı kramlarımı bu ilaç kesti. Diğer 2 kullandığım magnezyum işe yaramamıştı.G Gumushaneli ocean extramag alıyorum ben baya iyi geliyor tadıda farklı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?