2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dinlenince gecen bir sancı ise yalancı sancılardır. Ben sürekli aynı şeyleri yaşadığım için haftada 1 acile gidiyorum pimpirikli olduğumdan
Geçmiyorsa ve düzenli aralıklarla gelmeye başlıyorsa tehlikeli bir durum oluyor

Çok şükür küçük cadının sıkıntısının ilerlemediğine sevindim. Afiyetler olsun.
Valla doğuralım artık hadi kızlar yeter bu kadar.

Hem nasil cadi teyzesi :) teşekkür ederim

Anlamadim tam sorununuzu ama doktorunuza danisin mutlaka, bazen ayni sandigimiz agrilar bambaska seyler cikabiliyor zira...

Ayyy ne kadar sevindim Hem Karaca, hem sizin hem de bebiş için
Tesekkurler teyzesi

Dinlenince gecen hicbir ağrıyı kale almiyormusuz, onlar yalanci imiş.

Karnimizin / gobegimizin ortasinda toparlanmaya eslik eden, dinlenmeyle gecmeyen gobekten bele sirta yayilan agrilari dikkate aliyoruz. Hem agrinin suresini, hem de 2 agrinin arasindaki sureyi olcuyoruz. Agri suresi uzayip iki agri / sanci arasındaki sure kisalmaya basladiginda (5dkda 1) doktora kosuyoruz.

Tabi agrisiz / sancisiz suyumuz gelirse de doktora kosuyoruz.

Evet ya benim pazar akşam 5 buçuk suyum geldi , 8 de bi ciğer geliştirici oldum p.tesi sabah 7 de bi iğne daha yaptılar ve öğlen saat 1 de doğuma aldılar Mammamia2
Kuzum benim suyum sızıntı şeklinde geliyor bakalım bebeğin suyu iyi şimdilik, doktor 34 e kadar bekleteceğiz dedi inşallah bekler, şimdilik almıyorlar sancı vs yok. Gece vuracaklarmis 2. İğneyi

Kuzum benim suyum sızıntı şeklinde geliyor bakalım bebeğin suyu iyi şimdilik, doktor 34 e kadar bekleteceğiz dedi inşallah bekler, şimdilik almıyorlar sancı vs yok. Gece vuracaklarmis 2. İğneyi

Mantardan olmuş kuzu, hiç belirti vs birseyim yoktu

Tam soracaktim mantar gibi bir sorununuz var mi diye, erken membran rupturu deniyor bu duruma. Mantar vb enfeksiyon sebebiyle amniyon kesesinde bir nokta inceliyor ve sizinti yapmaya başlıyor.

Akintiniz falan yok muydu? Ne renkti?

benim sancı yok ama aynı siz gibiadım atmaya mecalim yok.ayakta duramıyorum.kızımda böyle olmamıştım şimdi erkek zorluyor.çok aşağıda durmasından yada 2 sene önce doğum yaptığımdan depolarım boşaldı iyice sanırım.ama sancınız varsa nst ye girseniz iyi olur
Benim tüm ağrılarımı kramlarımı bu ilaç kesti. Diğer 2 kullandığım magnezyum işe yaramamıştı.
arkadaşların yazdıkları içinde en uygun fiyatlısı bu sanırım.ben de doktora danışıp alayım hiç halim yok

Tam soracaktim mantar gibi bir sorununuz var mi diye, erken membran rupturu deniyor bu duruma. Mantar vb enfeksiyon sebebiyle amniyon kesesinde bir nokta inceliyor ve sizinti yapmaya başlıyor.

Akintiniz falan yok muydu? Ne renkti?
Akıntım neredeyse yoktu kuzu, beyaz renkli nadir gelen bir akıntim vardı hatta doktor bunun anlamlı olmadığını söyledi. Ama işte nolur nolmaz demek lazım

Evet hastanedeyim canım burda kalacağim herhangi akdi bir duruma karşı, aman mantar vs baktırın ihmal etmeyin kızlar. İnsan başına ne geleceğini bilemiyor.
Doğurdun sandık
Çok şükür canım biraz daha bekleyecek olmasıda iyi bir şey vaktiyle sağlıkla gelsin kuzun

Tutabildiğin kadar tut su tamamen bitse bile 72 saat sorun olmuyor o yüzden kalbini hiç bozma. Sağlıkla zamanında gelsin bebeğin inşallah

Durabildiği kadar durur inşallah iğneler etki eder hem. Dualarımızdasın canım vakti zamanında sağlıkla gelsin oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…