2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Zamanını beklesin, zamanı geldiğinde de sağlıkla gelsin inşallah canım

Akıntım neredeyse yoktu kuzu, beyaz renkli nadir gelen bir akıntim vardı hatta doktor bunun anlamlı olmadığını söyledi. Ama işte nolur nolmaz demek lazım

Benim de mesela beyaz pecetede rengi cok zor belli olacak boyutta krem rengi / sari tonlu bir akintim var. Doktora soyluyorum soyluyorum hicbir anlami yok diyor, bende altindan mantar cikacak basimi derde sokacak diye korkuyorum. Dogurayim smear testi sirasinda kultur de isteyecegim.

Yani herkesin mantari peynir kesici ya da yemyesil kokulu vs olmuyor demek ki iste, sen de buna guzel bir orneksin

Evet canım burdan beni zorla her ay idrar örneği vermeye zorlayan doktoruma teşekkür ediyorum bir belirti kaşıntı yanma yok dediğimde hamilelerde belirti olmayabilir demişti bana

Evet canım burdan beni zorla her ay idrar örneği vermeye zorlayan doktoruma teşekkür ediyorum bir belirti kaşıntı yanma yok dediğimde hamilelerde belirti olmayabilir demişti bana

Ya benim doktorum idrar yollari enfeksiyonlari konusunda hassas bak neredeyse her gorusmemizde kultur ve tahlil aldirir. Ama niyeyse vajinal ornek alma konusunda bi isteksiz. Bilemiyorum

Kuzum benim suyum sızıntı şeklinde geliyor bakalım bebeğin suyu iyi şimdilik, doktor 34 e kadar bekleteceğiz dedi inşallah bekler, şimdilik almıyorlar sancı vs yok. Gece vuracaklarmis 2. İğneyi
Çok şükür canım inşallah beklete bildikleri kadar bekletirler hastaneye mi yatırdılar

Bebisle ugrasmaktan giremedim nasilsiniz yeni bebişler varmi

Kızlarrr heyecandan stresten yamulmak üzereydim bugün çok şükür ki doktor doğum konusuna kendi giriş yaptı
Nstde 2 sefer kalmış oldum ilkinde kağıdı yazdırmaya basmamış personel bende farketmedim kalkarken kemiklerim ayrıldı

Kızım 3.450gr 50cm olmuş 37+1iz
Rutin muayeneden sonra gel çatı kontrolü yapalım dedi
Hazırlandım rahat bıraktım bedenimi bir ağrı acı olmadı yalnızca bir yerde takıldı ve darlaştı gibi hissettim orada bir tık kaşlarımı çattım doktorumda baktıktan sonra basık olduğunu söyledi
Doğum için ne düşündüğümü sordu hangisi uygun ve sağlıklı yol ise kabul edeceğimi söyledim
Açıkça söyleyeyim sezaryen görünüyor bu çatı seni zorlar dedi ama bunu şuan netleştirmeyelim haftaya yine bugün gel konuşalım detayları, netleşirse 28-29u planlarız dedi
Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan çok karıştım

Maşallah çok güzel kilosu kuzum uzun boylu mu olacak ne
Konuşmanız iyi olmuş en azından netleşirsin sende daha çok. Haftaya daha net olur kafan eminim

hangisi uygun ve sağlıklı yol ise kabul edeceğimi söyledim
Bu cümlen doktoruna ne kadar çok güvendiğinin göstergesi aslında.
Sona yaklaşıyoruz artık yeni bir devir başlıyor hayatımızda. Ve bu devrin ne zaman başlayacağını konuşma aşamasına geldik. Tabi ki de ne hissedeceğimizi ne düşüneceğimizi bilemiyoruz. Ama bunu da öğrenicez

Maşallah canım ne güzel , niye karıştın ki ? Max 2 hafta sonra inşallah sağlıkla kavuşucaksın

Maşallah ölçümler çok güzel Günlerimiz çok yakın. Haftaya netleşecek olan neymiş anlamadım haftaya kontrolden sonra ayın 25’i oluyor zaten, birden şak diye 3 gün sonra sezaryene gel mi dicek

Maşallah çok güzel kilosu kuzum uzun boylu mu olacak ne
Konuşmanız iyi olmuş en azından netleşirsin sende daha çok. Haftaya daha net olur kafan eminim
Endamlı tombik olacak bu gidişle Baktım şimdi ultrason kağıdına 38+0 gözüküyor tontiğim
Dediğin gibi canım eşimlede konuşayım bir sakinleyip alıştırayım az bir şey kaldı çok güzel duygular

Tecrübesine inandığım için ve samimiyetsiz gelmediği için evet kuzum
Bu yeni devir hepimiz için mutluluk dolu olsun
Nstye hep tek giriyordum 2 kadın daha yanıma geldi nstye girdiler benimki uzayınca sanki sizlerle konuşuyorum gibi hissettim
Doktorum bebişin boyunu söylemiyor ben de her defasında sormayı unutuyorum heyecandan ,ultrason kağıdında da yazmıyor
Canım ekranda da takip edebilirsin bacak boyuna bakarken sağ altta görünüyor FL değeri 7 ile çarparsın onuda

Maşallah canım ne güzel , niye karıştın ki ? Max 2 hafta sonra inşallah sağlıkla kavuşucaksın
Endişe korku nasıl olacak diye düşünmekten kafayı kırıyordum işte

Maşallah ölçümler çok güzel Günlerimiz çok yakın. Haftaya netleşecek olan neymiş anlamadım haftaya kontrolden sonra ayın 25’i oluyor zaten, birden şak diye 3 gün sonra sezaryene gel mi dicek
O kısma bende bi takıldım Ver işte 28 29 neyse gün saat Ben kendimi odaklayayım o günlere hazırlıklı durayım

Canım hangisi hayırlı ise o olsun o darlaşmayı bende hissettim dün doktorda hımm dedi o kısımda, ama demekki sezeryan deyip kesip atmadı normal çok istersen deneyebilirsin haftaya kaç kg gözücek bakalım bebişin ona göre de karar verirsiniz doktorunun tavrı güven veriyor sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…