2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet hastanedeyim canım burda kalacağim herhangi akdi bir duruma karşı, aman mantar vs baktırın ihmal etmeyin kızlar. İnsan başına ne geleceğini bilemiyor.
Canım ama akıntı hepimizde var ya, tüm hamilelerde oluyor yani hangisi neye sebep vervek ne bilelim bana da doktor salı alttan muay yapınca beyaz akıntıyı görünce 2 taneli bir fitil verdi 1ini kullandım biri de bu akşam bakalım inş keser.. ama sancı çıkıp açılmam yok diye benden de idrar tahlili istedi doktor enfeksiyton bişey varsa sancıya sebep oluyormuş negatif çıktı şükür

Sağlıkla al kucağına inşallah
Zamanımız çok yaklaştı Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Canım gözün aydın konuşabildin doktorunla .. peki sorum olacak çatı muay nasıl yaptı? Yani benim alttan açıklık var mı diye elle yaptı onu yaparken çatı muay de yapmış oluyor mu acaba?

Benimde bir ara çamaşırım çok ıslanıyordu hatta amniyon mu diye korkup size sormuştum. Sonra doktorum onun mantar olduğunu söyledi. Bir çeşit mantarda çyle bir alıntı yapıyor yani bilginiz olsun. 4 gün fitil kullandım sonra o su gibi akıntı geçti. Ama normal beyaz akıntım devam etti. Sancılar olup doktor alttan muay edince o da akıntıları gördü ve bu sefer de 2 li bir fitil verdi. Şimdi.onu kullanıyorum bakalım

Demek sende hissettin canım onu. Merakla bekliyorum zaten kilosunu durumu iyice netleştirecek sanırım. Hepimiz için en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun.
Sağlıkla al kucağına inşallah
Zamanımız çok yaklaştı Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Amin canım hepimize nasip etsin
Canım gözün aydın konuşabildin doktorunla .. peki sorum olacak çatı muay nasıl yaptı? Yani benim alttan açıklık var mı diye elle yaptı onu yaparken çatı muay de yapmış oluyor mu acaba?
Evet çok şükür. Elle yapılacak mı diye merak ettim ama alet ile yapıldı. İlerlerken takıldı gibi bir şey oldu. Daha önce bu hastanede 2 kere rahim içi kontrollerinde de alet ile bakılmıştı. Doktor açıklığa bakmak amacıyla elle kontrol ettiyse zaten yapmıştır kuzum sonucunda sana bilgide vermiştir.

Kızlaaar bende kontrolden çıktım. 34+4üz bugün. 49 cm 2600gram olmuşuz şuan nstdeyim inşallah o da iyi çıkar. Bundan sonra haftada bir kontrole gelecekmişim. B12 eksikliğim için benexol verdi. Tekrar sordum normal doğum için engel var mı diye cesaretinde var vücudunda uygun dedi (basenliyimde biraz )
Günde yarım saat yürüyüş, alaturka tuvalet kullanımı, elle yer silme ve 5 katlı binanın merdivenlerini günde 1 kere inip çıkmak normal doğumu kolaylaştırır dedi. Normal doğum isteyen kızların bilgisine

Maşallahhh kuzuyaaa Hergün 5 kat çıkmak çok ürpertici

Eşim ve annem olur yanımda. Annemsiz aslaaa
Bende annemi düşündüm ama geçende bizim gelinin refakatçiliğini yaptı bebeği tutamamış bide gece sürekli uyumuş dedim en iyiisi annemi yormim görümcemi aradım bugün onu ayarladım o daha atik açık gözlü bakalım hayırlısı olsun refakatçi bir kişi oluyor diye biliyorum eşimde gündüz yanımızda olur ama eşler daha çok getir götür eksik işlere bakıyorlar

Kızlar sabah rutin nst de sancida oynamalar gördü dr. Apar topar hazirlandik. Sezaryen düşündüğümüz hastanede yenidoğanda yer olmadigi için, kendi şehrimde bi özel hastaneye yatisim yapildi. Bazen sanci cikiyor ama şu an normal. Dr mecbur kalirsa müdahale edecekmis. Yenidoğanda yer açilmasini bekliyor anladigim kadariyla. Dualarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230818_161534_1.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 46
Bende düşündüm eşimi ama sezeryan olacağım için bebeği kaldırıp indirip altını değiştiremez sanırsam bu konuda biraz zayıf uykusuzluğa hiç gelemez agresifleşir gündüz yanımda olsun gece de gidip eve dinlensin diye düşünüyorum

Sağlıkla bebişlerinizi alın kucağınıza inşallah

Maşallah bebişine
İyi hazırlan annesi sağlıkla gelsin. Perine masajınıda konuştunuz mu?

Allah yardımcın olsun herşey sağlıkla ilerlesin oğulların ve senin için
Sancılar şuan kaçtan aşağı inmiyor canım?

Bebeğimi sadece anneme emanet edebilirim o gün. Birde kardeşime. Babası da var ama ilk gün tecrübesizliği olacak. Önce bir alt değiştirme fln öğretmem lazım

Ben özel oda tutucam eğer aksilik olmazsa. Mahremiyetime önem veren biriyim. Yani kadın da olsalar her yerimi görmelerini istemiyorum. O günkü psikolojim nasıl olut bilemiyorum etrafa sarabilirim bana bulaşmasın kimse ihtiyacım kadar insan yanımda olsun diğerleri diğer oda da ağırlanıp gitsinler İkili oda olunca da 3 kişi bile kalır Talep etmedğim kişiler kalmak isterse de yasahhh kardeşim

Hayırlısı olsun canım zaten yakındı planlanan sezaryen diye hatırlıyorum sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Nst de bazen yanılabiliyor da. içinizi ferah tutun. Zaten gününüze az kalmıştı diye hatırlıyorum. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…