Canım ama akıntı hepimizde var ya, tüm hamilelerde oluyor yani hangisi neye sebep vervek ne bilelimEvet hastanedeyim canım burda kalacağim herhangi akdi bir duruma karşı, aman mantar vs baktırın ihmal etmeyin kızlar. İnsan başına ne geleceğini bilemiyor.
Sağlıkla al kucağına inşallahKızlarrr heyecandan stresten yamulmak üzereydim bugün çok şükür ki doktor doğum konusuna kendi giriş yaptı
Nstde 2 sefer kalmış oldum ilkinde kağıdı yazdırmaya basmamış personel bende farketmedim kalkarken kemiklerim ayrıldı
Kızım 3.450gr 50cm olmuş 37+1iz
Rutin muayeneden sonra gel çatı kontrolü yapalım dedi
Hazırlandım rahat bıraktım bedenimi bir ağrı acı olmadı yalnızca bir yerde takıldı ve darlaştı gibi hissettim orada bir tık kaşlarımı çattımdoktorumda baktıktan sonra basık olduğunu söyledi
Doğum için ne düşündüğümü sordu hangisi uygun ve sağlıklı yol ise kabul edeceğimi söyledim
Açıkça söyleyeyim sezaryen görünüyor bu çatı seni zorlar dedi ama bunu şuan netleştirmeyelim haftaya yine bugün gel konuşalım detayları, netleşirse 28-29u planlarız dedi
Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan çok karıştım
Canım gözün aydın konuşabildin doktorunla .. peki sorum olacak çatı muay nasıl yaptı? Yani benim alttan açıklık var mı diye elle yaptı onu yaparken çatı muay de yapmış oluyor mu acaba?Kızlarrr heyecandan stresten yamulmak üzereydim bugün çok şükür ki doktor doğum konusuna kendi giriş yaptı
Nstde 2 sefer kalmış oldum ilkinde kağıdı yazdırmaya basmamış personel bende farketmedim kalkarken kemiklerim ayrıldı
Kızım 3.450gr 50cm olmuş 37+1iz
Rutin muayeneden sonra gel çatı kontrolü yapalım dedi
Hazırlandım rahat bıraktım bedenimi bir ağrı acı olmadı yalnızca bir yerde takıldı ve darlaştı gibi hissettim orada bir tık kaşlarımı çattımdoktorumda baktıktan sonra basık olduğunu söyledi
Doğum için ne düşündüğümü sordu hangisi uygun ve sağlıklı yol ise kabul edeceğimi söyledim
Açıkça söyleyeyim sezaryen görünüyor bu çatı seni zorlar dedi ama bunu şuan netleştirmeyelim haftaya yine bugün gel konuşalım detayları, netleşirse 28-29u planlarız dedi
Ne hissedeceğimi bilemiyorum şuan çok karıştım
Benimde bir ara çamaşırım çok ıslanıyordu hatta amniyon mu diye korkup size sormuştum. Sonra doktorum onun mantar olduğunu söyledi. Bir çeşit mantarda çyle bir alıntı yapıyor yani bilginiz olsun. 4 gün fitil kullandım sonra o su gibi akıntı geçti. Ama normal beyaz akıntım devam etti. Sancılar olup doktor alttan muay edince o da akıntıları gördü ve bu sefer de 2 li bir fitil verdi. Şimdi.onu kullanıyorum bakalımBenim de mesela beyaz pecetede rengi cok zor belli olacak boyutta krem rengi / sari tonlu bir akintim var. Doktora soyluyorum soyluyorum hicbir anlami yok diyor, bende altindan mantar cikacak basimi derde sokacak diye korkuyorum. Dogurayim smear testi sirasinda kultur de isteyecegim.
Yani herkesin mantari peynir kesici ya da yemyesil kokulu vs olmuyor demek ki iste, sen de buna guzel bir orneksin
Demek sende hissettin canım onu. Merakla bekliyorum zaten kilosunu durumu iyice netleştirecek sanırım. Hepimiz için en sağlıklısı hayırlısı neyse o olsun.Canım hangisi hayırlı ise o olsun o darlaşmayı bende hissettim dün doktorda hımm dedi o kısımda, ama demekki sezeryan deyip kesip atmadı normal çok istersen deneyebilirsin haftaya kaç kg gözücek bakalım bebişin ona göre de karar verirsiniz doktorunun tavrı güven veriyor sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Amin canım hepimize nasip etsinSağlıkla al kucağına inşallah
Zamanımız çok yaklaştı Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Evet çok şükür. Elle yapılacak mı diye merak ettim ama alet ile yapıldı. İlerlerken takıldı gibi bir şey oldu. Daha önce bu hastanede 2 kere rahim içi kontrollerinde de alet ile bakılmıştı. Doktor açıklığa bakmak amacıyla elle kontrol ettiyse zaten yapmıştır kuzum sonucunda sana bilgide vermiştir.Canım gözün aydın konuşabildin doktorunla .. peki sorum olacak çatı muay nasıl yaptı? Yani benim alttan açıklık var mı diye elle yaptı onu yaparken çatı muay de yapmış oluyor mu acaba?
Eşim ve annem olur yanımda. Annemsiz aslaaaKızlar doğumda refaketçileriniz eşiniz mi yada kimler olucak ?
Eşim olacakKızlar doğumda refaketçileriniz eşiniz mi yada kimler olucak ?
Maşallahhh kuzuyaaaKızlaaar bende kontrolden çıktım. 34+4üz bugün. 49 cm 2600gram olmuşuzşuan nstdeyim inşallah o da iyi çıkar. Bundan sonra haftada bir kontrole gelecekmişim. B12 eksikliğim için benexol verdi. Tekrar sordum normal doğum için engel var mı diye cesaretinde var vücudunda uygun dedi (basenliyimde biraz )
Günde yarım saat yürüyüş, alaturka tuvalet kullanımı, elle yer silme ve 5 katlı binanın merdivenlerini günde 1 kere inip çıkmak normal doğumu kolaylaştırır dedi. Normal doğum isteyen kızların bilgisine
Bende annemi düşündüm ama geçende bizim gelinin refakatçiliğini yaptı bebeği tutamamış bide gece sürekli uyumuşEşim ve annem olur yanımda. Annemsiz aslaaa
Bende düşündüm eşimi ama sezeryan olacağım için bebeği kaldırıp indirip altını değiştiremez sanırsam bu konuda biraz zayıf uykusuzluğa hiç gelemez agresifleşir gündüz yanımda olsun gece de gidip eve dinlensin diye düşünüyorumEşim olacak
Aynı bensinEşim ve annem olur yanımda. Annemsiz aslaaa
Sağlıkla bebişlerinizi alın kucağınıza inşallahKızlar sabah rutin nst de sancida oynamalar gördü dr. Apar topar hazirlandik. Sezaryen düşündüğümüz hastanede yenidoğanda yer olmadigi için, kendi şehrimde bi özel hastaneye yatisim yapildi. Bazen sanci cikiyor ama şu an normal. Dr mecbur kalirsa müdahale edecekmis. Yenidoğanda yer açilmasini bekliyor anladigim kadariyla. Dualarinizi bekliyorum
Maşallah bebişineKızlaaar bende kontrolden çıktım. 34+4üz bugün. 49 cm 2600gram olmuşuzşuan nstdeyim inşallah o da iyi çıkar. Bundan sonra haftada bir kontrole gelecekmişim. B12 eksikliğim için benexol verdi. Tekrar sordum normal doğum için engel var mı diye cesaretinde var vücudunda uygun dedi (basenliyimde biraz )
Günde yarım saat yürüyüş, alaturka tuvalet kullanımı, elle yer silme ve 5 katlı binanın merdivenlerini günde 1 kere inip çıkmak normal doğumu kolaylaştırır dedi. Normal doğum isteyen kızların bilgisine
Allah yardımcın olsun herşey sağlıkla ilerlesin oğulların ve senin içinKızlar sabah rutin nst de sancida oynamalar gördü dr. Apar topar hazirlandik. Sezaryen düşündüğümüz hastanede yenidoğanda yer olmadigi için, kendi şehrimde bi özel hastaneye yatisim yapildi. Bazen sanci cikiyor ama şu an normal. Dr mecbur kalirsa müdahale edecekmis. Yenidoğanda yer açilmasini bekliyor anladigim kadariyla. Dualarinizi bekliyorum
Bebeğimi sadece anneme emanet edebilirim o gün. Birde kardeşime. Babası da var ama ilk gün tecrübesizliği olacak. Önce bir alt değiştirme fln öğretmem lazımBende annemi düşündüm ama geçende bizim gelinin refakatçiliğini yaptı bebeği tutamamış bide gece sürekli uyumuşdedim en iyiisi annemi yormim görümcemi aradım bugün onu ayarladım o daha atik açık gözlü bakalım hayırlısı olsun refakatçi bir kişi oluyor diye biliyorum eşimde gündüz yanımızda olur ama eşler daha çok getir götür eksik işlere bakıyorlar
Hayırlısı olsun canım zaten yakındı planlanan sezaryen diye hatırlıyorum sağlıkla kavuşursunuz inşallahKızlar sabah rutin nst de sancida oynamalar gördü dr. Apar topar hazirlandik. Sezaryen düşündüğümüz hastanede yenidoğanda yer olmadigi için, kendi şehrimde bi özel hastaneye yatisim yapildi. Bazen sanci cikiyor ama şu an normal. Dr mecbur kalirsa müdahale edecekmis. Yenidoğanda yer açilmasini bekliyor anladigim kadariyla. Dualarinizi bekliyorum
Kızlar sabah rutin nst de sancida oynamalar gördü dr. Apar topar hazirlandik. Sezaryen düşündüğümüz hastanede yenidoğanda yer olmadigi için, kendi şehrimde bi özel hastaneye yatisim yapildi. Bazen sanci cikiyor ama şu an normal. Dr mecbur kalirsa müdahale edecekmis. Yenidoğanda yer açilmasini bekliyor anladigim kadariyla. Dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?