2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girsin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalım benimde ptesi 36+6 atlatabilcez mi bakalım
O günde bir şey mi var ya benim temmuzda kuzenim 36+6 da doğurdu. İş arkadaşlarımla konuşuyorum biri yine öyle doğurmuş

Eğer öyleyse haftaya cuma geliyo benimki de

Kızlar selam Bişey sorcam kapı süsü yaptırdınız mı
2 tane hemde hazır poşette bekliyorlar :) Birini ben sipariş vermiştim, birini gelinimiz yapmış çoo çok güzel makromeden kendi yapmış sağolsun.. onu kapıya asacağım. Diğeri beşik süsü gibi cibinlik demirine. O tarz sarkıntılı birşey çünkü

Sonbahardagel neydi bizim herkesin doğurduğu hafta 36+6 mıydı? Sen şuan ona girsin 1 gün sık dişini doğurma hadi bakalım benimde ptesi 36+6 atlatabilcez mi bakalım
Ayyy bsnimde aklımda o var uğursuz bi sayı oldu 36+6 çıkalım bu sayıdan artık yarını hayırlısı ile atlatsam sende pazartesiyi aman ha dikkat edelim bu ara
O değilde haftaya pazar günü kardeşimin nışanı var kesin doğurur katılamam diye üzülüyorum bakalım şansa neler bekliyor bizi

Hiç öyle bir şey dikkatimi çekmedi çok şaşırdım ve afalladım gerçekten. Yarın görmeye gittiğimde hemen bakacağım. Siz toplam kaç gün yattınız
16 gün yattı dahada yatacaktı tedavi red verip küvezden erken çıkardım

16 gün yattı dahada yatacaktı tedavi red verip küvezden erken çıkardım
Az çok hatırlıyorum o dönemlerini çok güçlü bi duruşun vardı çok soğukkanlıydın. Belki de o duruşun çocuğuna güç verdi keşke ben de güçlü hissedebilsem kendimi. Oeki küvözden erken çıkarmak riskli değil miydi? Neden öyle birşey yapıldı

Dur duur 38i görelim.. 37 yi görelim dedim bebişime duruyor şükür.. şimdi ye i hedef 38 i görmek

Canım yapılmıyor diye bir şey yok detaylı usgde alttan rahim uzunluğuna bakılması gibi bir şey zaten doktora sor iste seni kontrol eder ona göre
Anladım teşekkür ederim Takipli ilerlediğim diğer doktorumun yapmasını istiyorum ona da 35’te muayene olacağım o yüzden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…