2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hahahahah🤣 eşim hadi kalkalım diyo ben daha limonata bitmedi bitsin ben bekledim bu zamana kadar simdi o beni beklesin dedim en son zorla kafama diktirdi🤣 baktim gelen bise yok kuzum eve gidiyoruz şimdi telaslandi benimki
Sinyal veriyor galiba gelmesi yakın anlaşılan 🥳

Hahahahah🤣 eşim hadi kalkalım diyo ben daha limonata bitmedi bitsin ben bekledim bu zamana kadar simdi o beni beklesin dedim en son zorla kafama diktirdi🤣 baktim gelen bise yok kuzum eve gidiyoruz şimdi telaslandi benimki
Çocuk sen gezme evde otur istiyor anlamıyorsun ;) eve geçerken bi acile uğrada baktır ya artmış mı açıklık 🤣🤣

Kızlar ciğer geliştirici vuruldu ya şimdi bana etkisi olur değil mi bebişe ? Kafamda hergun sorular var, yani bı arkadaşla konuştum iyi geldi hemşire küvöz deki bebişlere bakıyor. O baya anlattı ama ne bilim işte, mesela fazla kalacak hastalara kan sıvılastirici iğne vuruyorlarmış, e ben hergün bı de hominigırtlak yiyorum ki bebiş biraz daha kilo alır mı diye. Şimdi acil birşey olsa beni nasıl alacaklar ameliyata. Hem tok hem kan sıvılaştırıcı iğne vurulmuş halde 🥲 bı yanımda istiyor ki durabildigi kadar dursun. Sonra diyorum ki, ya karnımın içinde biryerine birşey olursa 😞 ay hastane psikolojisi galiba, az destek bacılar🌸
Ağustos grubunda da okuduklarıma istinaden ve buradaki arkadaşlarda da gördüğüm ciğer geliştiriciyle gerçekten beklettiler ve işlerine yaradı. Senin şuan çok çok yemen bebişine kilo aldırmaya çalışman kan sıvılaştırıcın bunların kötü yanı olsa dr uyarmaz mıydı bak her an gelebilir hazır ol şöyle şöyle yap diye? Bunları düşünme acil ameliyata alınsan bu olasılıklara hazır olan kocaman sağlık ekibi var. Hiiiiç üzme tatlı canını.

Perşembe bütün gün benimki de çok sakindi, sadece dürttüğümde minicik tek bir hareket ediyordu. Sonra eski haline döndü. 37. haftadan ibaret yerleri azaldığı için hareketleri de azalıyormuş. Sen hareket ettirebildikçe her şey yolundadır inşaAllah.
İns cnm ,35+3 deyiz bizde artık sona doğru azalacak mı ki daha da erken ama

Kuzum perşembe günü kontrolüm var sizin haftalarda ben deliksiz uyuyordum karnim o kadar büyüdü ki sağdan sola dönerken karnimi tutarak dönüyorum yoksa canim yanıyor cok 2 hafta öncesine kadar yatakta hep rahat pozisyonumu bulurdum simdi yok ne yapsam rahat değil gece dönerken ahh uhhh sesi yapıyorum eşim doğum basladi zannedip iyi misin diye soruyor 🤣🤣
Desene benim erken başlamış o zaman 🙈😅

Kızlar ciğer geliştirici vuruldu ya şimdi bana etkisi olur değil mi bebişe ? Kafamda hergun sorular var, yani bı arkadaşla konuştum iyi geldi hemşire küvöz deki bebişlere bakıyor. O baya anlattı ama ne bilim işte, mesela fazla kalacak hastalara kan sıvılastirici iğne vuruyorlarmış, e ben hergün bı de hominigırtlak yiyorum ki bebiş biraz daha kilo alır mı diye. Şimdi acil birşey olsa beni nasıl alacaklar ameliyata. Hem tok hem kan sıvılaştırıcı iğne vurulmuş halde 🥲 bı yanımda istiyor ki durabildigi kadar dursun. Sonra diyorum ki, ya karnımın içinde biryerine birşey olursa 😞 ay hastane psikolojisi galiba, az destek bacılar🌸
Bu endişelerini doktorunla paylaş seni rahatlatsın. Okadar çok acil sezaryene alınanlar var ben de alınmıştım, tokluk açlık kimse sormuyor acil olunca.

İçinizi ferah tutun, iyi düşünün iyi olsun🙏

Cidden cok degisikmis ben hastaneden cikardigimda 2180 gramdi emzik vermisler emme ibaresi gosterince direk beni cagirdilar anne kokusuyla emmeyle daha cabuk toparlar dediler mama aldinizmi bir degisiklik varmi acaba
Canım şimdi gittim gördüm , kilo almamış kilo vermiş 15 gram , moralim çok bozuldu ya , bana daha yeni başladık eoprotine , o toparlicaktır dedi , bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem inşallah kilo alır 😞😞😞😞

Canım şimdi gittim gördüm , kilo almamış kilo vermiş 15 gram , moralim çok bozuldu ya , bana daha yeni başladık eoprotine , o toparlicaktır dedi , bakalım 2 gün sonra tekrar gidicem inşallah kilo alır 😞😞😞😞
Bu mamayı yeni başladılar herkes bunu önerdi zaten canım faydası olacaktır elbet, sen moralini yüksek tut ki sütün fayda edecektir hem çok zor biliyorum ama en iyisini doktorlar bilir yine de canım bol bol dua et içini ferah tutmaya çalış 🙏

İnşallah çabucak toparlar da kavuşursunuz, kavuşuruz. Dua edelim bol bol🥺

Bu durumu yaşasak hepimiz senin gibi üzülürüz bir an önce kavuşmak istiyosun o kadar iyi anlayabiliyorum ki seni ama modunu yüksek tut kuzum sütüne yüklen bol bol sağ bebişine mamayla beraber bol bol gramlar gelmeye başlayacak inşallah 🙏

Kızlar bir sorum var, doğumdan sonra korseyi ne zaman kullanacağız? Hemen değil diye biliyorum ama.
Öncelikle kendi doktorumuza danışmamız gerekiyormuş. Korse satıcıları normalden 1 hafta sezaryenden 2 hafta sonra diyor. Doğum yapıp kullanmaya başlayan var mı burada bilemiyorum belirtirlerse aydınlanırız. 🤩

Çocuk sen gezme evde otur istiyor anlamıyorsun :KK66: eve geçerken bi acile uğrada baktır ya artmış mı açıklık 🤣🤣
Yok Kuzu evdeyim bisey olursa sanci girer sanirim ya evet gezme diyor
Kızlar bir sorum var, doğumdan sonra korseyi ne zaman kullanacağız? Hemen değil diye biliyorum ama.
Bi 40 gun rahime izin veriyoruz kendisini toplaması ve organlarin yerine dönmesi için sonra çok sıkı olmayan tayt benzeri korseler oneriliyor

Canimmm 🙏🙏🙏🥰🥰🥰 cok sukur masallah bebeğine Allah uzun ömür versin çok sevindim

Ohh maşallah darısı bizlere olsun inşallah 🙏💐🧿

Allah saglikla huzurla buyutmeyi nasip etsin :anne:

Günün harika haberi de geldi çok şükür 🧿👼🏻🥳 Tebrik ederiim rabbim sağlıkla, analı babalı büyütsün inşallah.
Darısı bizlere 👼🏻🤲🏻😇

Oh oh masallah. Saglikla afiyetle büyütü n canimm

Maşallah size gözünüz aydın canım 🙏

Maşallah kilosu boyu çok güzel 🧿 sağlıkla büyütün inş. Anne babama bu hafta pazar kahvaltısı yaptırmıycam diyen bir prenses 😄 Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilk doğumunuz zor geçmişti. Bu doğum inşallah daha rahat olmuştur 2. doğum olunca 🙏🏻

Mis kokulu prensesine şükür kavuştun. Rabbim iki güzelliğinle sağlıklı mutlu huzurlu günler yaşatsın, analı babalı büyüsünler. 🩷

Maşallah 🧿 yaşı uzun olsun sağlıkla büyüsün inş ,anneli babalı minik prenses 🥰

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah 🥰🥰♥️♥️♥️

Canım gozun aydın hayırlı olsun ömrü bahtı güzel olsun ınsAllah🥰🥰

Yaa ama niye aynı haftalarımız 😅 şaka Bi yana hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün darısı bize inş Dr bana 3 eylüle gün verdi

Ayy ben şook 🙃 yaa gözün qydın canım beklemiyordum ne diyeceğimi şaşırdım. Şimdi gördüm. Daha akşam ismi yok diyorduk ya 😅😅

Oy maşallah minnoşa 😍😍🧿🧿

Ayy ben sabah kaçırmışım buraları ya :) kuzum çok çok sevindim sağlıkla kucağına almışsın kızını şükür.. en kısa zamanda bizi de bilgilendir :) kaç+kaçtın tam? Tabloya işleyeceğim.. ay çok sevindim ya

Ay maşallah ❤️ hoşgelmiş fındık 🥹🤌 hayırlı olsun, sağlıklı güzel birlikte nice ömürleriniz olsun🥰

Maşallah size, inşallah sizinle birlikte sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun 🙏🥰

Maşallah.. Rabbim hayırlı, ömürlü, sağlıklı eylesin inşallah 🌸

Kizlar hepinizi tek tek opuyorum, en az benimki kadar kolay dogumlariniz olsun. Ilk firsatta gelip anlatacagim. Tesekkur ederim hepinize 😗

Back
X