Sağol canım benim , inşallah bi an önce toparnaıp çıkar , dr hep iyi diyor , çok şükür iyi ama işte insan bi an önce çıksın eve gelsin istiyor ayrı kalmak zor geliyorKuzum benim her şey onun sağlığı için her bebek farklı her bebeğin süreci farklı, kimseyle kıyaslama kendi sürecini kendini yıpratma. İçinde sorular varsa uygun bir vakitte git doktorla açık açık konu, eksikleri öğrenmeye çalış bunu neden böyle yapmıyoruz diye sor bebeğin için en iyisi hangisiyse öyle ilerler, sen bu süreçte zor evet ama biraz daha sabredeceksin mecburen. Biz hep senin yanındayız.
Nişan gelince 2 haftaya kadarda beklenebilir diyorlar. Senin nişanın gelince bizlerde çok heyecanlandık. Eşini ve seni hiç hayal edemem heyecan ve sabırsızlık konusunda. Ama sırf bekliyorum gelmiyor diyip sezaryene kalkışırsan üzüleceğine inanıyorum. En son 2 cm açılmanda olmuştu belki perşembe işleri güzelleştirecek haberler alacaksın. Kendine ve bebeğine zaman vermelisin. Kısa bir süresi kaldı gelecek annesi.Hem psikolojik hem vücut olarak bitmiş durumdayim cok istedim normal olsun ama ne gelen var ne giden drum hep bekleyelim bekleyelim diyip duruyo off esim sakinlestiriyodu beni simdi o da sabırsız gunde 10 kez ariyor sanci var mi diye artik iyiyim turp gibiyim derken sinirlenmeye basladim insan sancidan korkar dimi ben sanci gelsin diye 4 gözle bekliyorum
Ya suni verip yapamıyorlar mı normal doğumu??Hem psikolojik hem vücut olarak bitmiş durumdayim cok istedim normal olsun ama ne gelen var ne giden drum hep bekleyelim bekleyelim diyip duruyo off esim sakinlestiriyodu beni simdi o da sabırsız gunde 10 kez ariyor sanci var mi diye artik iyiyim turp gibiyim derken sinirlenmeye basladim insan sancidan korkar dimi ben sanci gelsin diye 4 gözle bekliyorum
Insallah yaNişan gelince 2 haftaya kadarda beklenebilir diyorlar. Senin nişanın gelince bizlerde çok heyecanlandık. Eşini ve seni hiç hayal edemem heyecan ve sabırsızlık konusunda. Ama sırf bekliyorum gelmiyor diyip sezaryene kalkışırsan üzüleceğine inanıyorum. En son 2 cm açılmanda olmuştu belki perşembe işleri güzelleştirecek haberler alacaksın. Kendine ve bebeğine zaman vermelisin. Kısa bir süresi kaldı gelecek annesi.
Hic bilmiyorum sorucam onu gittiğimde bakalim ne diyecekYa suni verip yapamıyorlar mı normal doğumu??
Bi tanıdığıma doktoru şehir dışına çıkacak diye suni ile normal doğum yaptırmıştı bende duyunca şaşırmıştım bayağı
ama canım daha vakti var ki boşuna yıpratıyorsun kendini, bence sen egzersizlerine devam et madem bu kadar çok istiyorsun hatta dr undan suni sancı iste en olmadı bunlardan SONRA sezaryen olursunInsallah yagece adet sancısı ile uyanıyorum hah diyorum geliyo yarım saat sancinin s si yok tüm aile beni ariyo ne durumdasin bu sorular artık beni bunalttı neden gelmiyo demeye başladım annem ayrı kayinvalidem ayrı eşim ayrı ariyo sanci var mi diye yok demekten dilimde tüy bitti offf offff surekli Evin içinde offlayarak gezmeye basladom bakalim persembe günü ne diyecek dr
Insallah gittiğimde acilmam artmış olsun dua edin lütfenama canım daha vakti var ki boşuna yıpratıyorsun kendini, bence sen egzersizlerine devam et madem bu kadar çok istiyorsun hatta dr undan suni sancı iste en olmadı bunlardan SONRA sezaryen olursun
Bu soruları hesap veriyormuşsun yada doğurup sorularını kesecekmişsin gibi düşünme. Biliyorsun ki birde bebiş geldikten sonraki sorularda var.Insallah yagece adet sancısı ile uyanıyorum hah diyorum geliyo yarım saat sancinin s si yok tüm aile beni ariyo ne durumdasin bu sorular artık beni bunalttı neden gelmiyo demeye başladım annem ayrı kayinvalidem ayrı eşim ayrı ariyo sanci var mi diye yok demekten dilimde tüy bitti offf offff surekli Evin içinde offlayarak gezmeye basladom bakalim persembe günü ne diyecek dr
Benimde yarın muayne vardı yine aradılar doktorun ameliyatı çıkmış Çarşamba ya aldımBu karında kasılma olan bayanlar, doktor bana takip et artarsa gel dedi de ben hiç oralı olmadım. Unutuyorum bakmayı bazen çünkü çok sık oluyor. Ama dakika tuttuğumda 3 gündür 10 dakika da 1 kasılıyor.. neyseki yqrın doktor var
Yine mi yaBenimde yarın muayne vardı yine aradılar doktorun ameliyatı çıkmış Çarşamba ya aldım
Dedim hepmi bana denk gelir yahu
Neyseki az kaldı sabır
Çok geçmiş olsun cnm, Rabbim beterinden korusun Melisa bebek var benimde takipte olduğum 20 aylık /Ayrıca kızlar sadaka vermemi önermişsiniz ben de öyle düşündüm ancak ben istiyorum ki bir sma bebeğine yardım edeyim. Bana şuanda kampanyası devam eden bir sma bebek durumu bilgisi olan yazabilir mi
Valla kuzum bende bıktımYine mi yabenim öyle olunca aynı güne veriyorlar şükür ama saat değişiyor sıkıştırıyorlar filan. Hatta öğle arası baktı doktor bir kere
Gözün aydın canım benim artık sırtın yere gelmezcanım kardeşim geldi, ablası oturmuş direktif veriyor o yemek yapıyordarısı canım anama
CanımInsallah yagece adet sancısı ile uyanıyorum hah diyorum geliyo yarım saat sancinin s si yok tüm aile beni ariyo ne durumdasin bu sorular artık beni bunalttı neden gelmiyo demeye başladım annem ayrı kayinvalidem ayrı eşim ayrı ariyo sanci var mi diye yok demekten dilimde tüy bitti offf offff surekli Evin içinde offlayarak gezmeye basladom bakalim persembe günü ne diyecek dr
teşekkür ederim canım , evet inşallahGözün aydın canım benim artık sırtın yere gelmez
Aynı şekilde artık geçen hafta doktora da dedim 2 kg almışım 2 haftada şaşırdı dedim artık hep pratik şeylerle geçiştiriyoruz napalım ekmek arası o bu dışardan söylüyoruz mutfakta duramıyorum bile bugün 5 saat elektrik yoktu delirmek üzereydim bu akşam yine ekmek arası takılacağız artık dermanım kalmadı annem gelicek bu hafta artık rahata ererizKızlar bu sıcakta yemek yapmak aşırı zor geliyor ocağın ısısından bile göbeğim ateş gibi oluyor
Cidden beni en çok vuran bu sıcaklar oldu
Yemek işleriyle nasıl başediyorsunuz
en hayırlısı neyse o olsun canım benimInsallah gittiğimde acilmam artmış olsun dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?