2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Canım gözün aydın sağlıkla analı babalı büyüsün bebişler. Sevindim senin adına. İnşallqh çabuk çıkarlar önlem amaçlıdır merak etme annesi. Kiloları filan iyidir umarım

Şefada
Çamaşırlar yıkancakmışım o arkası dönük bekleyecekmiş :) iyice saçmaladı bakalım daha ne çıkacak
ya biz amcamın oğlu için 7 sinde sabaha kadar nöbet tutmuştuk, cinler periler gelip götürmesin diye tövbe tövbe ne biçim adetler bunlar hajajaja o zamanlar çocuktum tabi

Akşam doktorumla da görüşüp karar veririm. risk yok derse belki bu haftayı bir şekilde geçirmeye çalışırım.
Canım bence senin psikolojin önemli ben 36 bitene kadar çalıştım sıkıntısız son hafta artık psikolojik olarak gitmek istemiyordum. Sağolsun müdürüm de son 3 gün gelme artık sen dedi rahatladım. Sen de evet bebek için direnmek istiyorsun ama psikolojik olarakda rahatsızsan yine bebekte etkilenebilir bu durumdan. Ona göre kararını ver. Gerekirse bebek doğunca sonradan raporda alırsın yani.

Ayy ben de duygulandım baya baya geliyorlar ya hepsi beklemiyorlar eylülü. Sizler doğurdukça gün aldıkça benimki doğmayacak mı niye tık yok diye düşünüyorum oysa vaktimiz var daha yani. Hadi hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..

psikolojiden ziyade yürümek ve oturmak canımı acıtıyor. Aslında evde olmakta sıkar beni. Bir şekilde sonrasında belki değerlendireceğim denin değin gibi rapor vs. alabildiğim kadar

Evet ya keşke daha o kiloya ulaştıktan sonra ,3 gün beklicez baksınlar eme biliyormu
Kuzum benim her şey onun sağlığı için her bebek farklı her bebeğin süreci farklı, kimseyle kıyaslama kendi sürecini kendini yıpratma. İçinde sorular varsa uygun bir vakitte git doktorla açık açık konu, eksikleri öğrenmeye çalış bunu neden böyle yapmıyoruz diye sor bebeğin için en iyisi hangisiyse öyle ilerler, sen bu süreçte zor evet ama biraz daha sabredeceksin mecburen. Biz hep senin yanındayız.

psikolojiden ziyade yürümek ve oturmak canımı acıtıyor. Aslında evde olmakta sıkar beni. Bir şekilde sonrasında belki değerlendireceğim denin değin gibi rapor vs. alabildiğim kadar
İşte canın yandıkça sorun oluyorsa sana of nşye işteyim vs diye kendini sıkıyorsan filan o qnlamda psikoloji dedim. Benim kasıklarımda baskı oluyordu mesela klavyede yazarken son günlerde ama bir şekilde idare ettim geri oturrarak klavyeyi aldım önüme filan idare ettim. Ama son gün artık yeter gelmesem diyordum.

kasılma bebek içerde böyle geriliyor gibi (gerneşiyor da denir sanırım) olduğu zamanlarda mı oluyor? vücudunu esnetiyor gibi

Evet kanalda. SSVD sezaryen sonrası vajinal doğum demek. İlk bebeğim acil sezaryenle dünyaya gelmişti 10 cm açıklığa rağmen kanala inmemişti.

Saglikla bebeğinize kavusun darisi bize insallah

Kızlar ben perşembe günü gittiğimde eğer hala dr bekle derse sezeryan isticem bekleyecek halim kalmadi
Psikolojik olarak mı bekleyemem diyosun yoksa vücudundaki baskıdan vs mi? Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin normal şansın varken sezaryen isteme bence sonra kendine kızmaz mısın? İyi düşün

Psikolojik olarak mı bekleyemem diyosun yoksa vücudundaki baskıdan vs mi? Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin normal şansın varken sezaryen isteme bence sonra kendine kızmaz mısın? İyi düşün
Hem psikolojik hem vücut olarak bitmiş durumdayim cok istedim normal olsun ama ne gelen var ne giden drum hep bekleyelim bekleyelim diyip duruyo off esim sakinlestiriyodu beni simdi o da sabırsız gunde 10 kez ariyor sanci var mi diye artik iyiyim turp gibiyim derken sinirlenmeye basladim insan sancidan korkar dimi ben sanci gelsin diye 4 gözle bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…