2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Tüm batıl inançlara inanan annem benim meryem ana otuna inanmadı ya ne saçma şey diyor az önce yaptığımız konuşma da 40 gün lohusa yalnız bırakılmaz, lohusa tek başına banyo yapmaz 40ı karışacak bebek görürsem benim bebeği yükseğe kaldırcakmışım ondan büyük olsunmuş bunları tembihledi ve otuma laf söyledi

Yürürken yatarken her an ağrı acı içindeyim. 1 Eylül'de bitiyordu benimki de bugün çalışamaz aldım evde dinleniyorum daha fazla dayanamadım
Sabit otururken birşey olmuyordu. Şimdi o da başladı. Geçecek diye bekliyorum geçmiyor da. İş yerinde tuvalete bile yürümek zor geliyor.

Yaptığımız bütün işleri çok rahat evden de yürütebilirim aslında. Müdürümle görüşeyim diyorum fakat hiç sanmıyorum evden çalış diyeceklerini. Yine de şansımı denemek istiyorum.

Malesef açıklama yapmıyorlar. Zorla bi kaç kelime söylüyorlar. Beslenmesini artırdık dediler. Birazdan arayıp sorcam, inşallah rahatlatıcı bir açıklama yaparlar.
Eşim arastırmış bu durumda doktor genelde pek bişey demezmiş o yüzden bu kadar ketum olurmuş doktor yani bebek kötü diye değil.
Kızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Bende 34+2 de bırakmış oldum doktor bırak dediği için ama artık otrup kalkmak ani hareketler yormaya başladı iyide oldu yani git gel yapamazmışım artık
Birde üstüne sıcaklar ev iyi geliyo gerçekten şuan enerji baya düştü başlarda 37 36 ları konuşuyoduk ama çok zorluyo ya yatarken bile kasılma oluyo artık

Akşam doktorumla da görüşüp karar veririm. risk yok derse belki bu haftayı bir şekilde geçirmeye çalışırım.

Canım sağlıkla gelir inşallah çok heyecanlı

Kız banyoya da mı yalnız girmiyoruz o nasıl olacakmış

Maşallah sana yaa

Tesekkur ederim,

Aa canim baya ilerletmissin sende, masallah. Bebek kanala mi girdi kafasi baskı yapıyor demissin de?

Ssvd nedir ilk kez duyuyorum ben?

Kızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Aa tebrik ederim :) bebisler toparlar hemen kendini merak etme annesi op minikleri bizim icin de, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Şefada
Kız banyoya da mı yalnız girmiyoruz o nasıl olacakmış
Çamaşırlar yıkancakmışım o arkası dönük bekleyecekmiş :) iyice saçmaladı bakalım daha ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…