2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın canım Kaç kilo oldu bebeğin.
Vermeleri için kilo kriteri varmiydi Hastanesi'nde

Kilo kriteri yok sanırım canım asıl önemli olan hava desteği almaması ve emme ile beslenmeydi, şu an kilomuz 2 kilo tam
Çok çok sevindim, Rabbim hayırla ve sağlıkla eve çıkıp koyun koyuna bol bol koklaşmayı da nasip etsin
Amin canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimize nasip etsin rabbim

Bende kimsenin bilmediği bir göbek isim koymayı düşünüyorum kuzu, malesef kötü şeyler var.
Bende pek inanmıyorum ama ne olur ne olmaz dimi
O gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyor
Bilmiyorumki ama kusan bebek tekrar beslenmelidir cunku yedigini kusmus oluyor bence sen gittikten sonra bakimini tekrar yapmislardir
Ben eşime demedim ya direk farkli koydum haberi sonradan oldu babam koydu kulagina ismi
Ayy nasil sevindim sana anlatamam saglikla buyut insallah

Ben pek bilmem sadece bana kulagina farkli oku buyu yapmak isteyen olursa gercek ismi bilinmediginden tutmaz dediler oyle arastirip etmedim acikcasi anlami guzel olan bir ismi kulagina okuttum babama okadar cidden bilen biri varsa aciklarsa bende ogrenmis olurum

Canım suni sancı ile doğumu başlatmayı ön seçenerk olarak düşünmez misin? Doktorun önermedi mi? Bu kadar dayandın , az daha sabretsen keşke

Amin kuzum, çarşamba geceden aç kalıp perşembe alacakmış heyecanlı bı yandan bı yandan biraz kaygılı ama olsun, her zorlukla bir kolaylık verir Allah
Benim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Bebeğim geçen hafta yukarıya dönmüştü. Bugün kontrole gittik yine baş aşağı gelmiş. Lakabı taklacı oldu:))
Evde tansiyon iyi ama dışarda ve hastanede yükseliyor diye doktor suni sancı ya da sezaryen ile bu hafta alalım dedi. Çarşamba gecesi yatış olacak, perşembe doğum olacak kısmetse. Dualarınızı bekliyorum Mammamia2 aynı gün sağlıkla gelsinler bebişler inş

Kızlar size dehşet bir soruyla geldim önümüzdeki hafta son çalışma haftam haftaya cuma günü son. Ben önümüzdeki hafta için sizce doktordan 5 günlük rapor alabilir miyim? Çalışamaz raporu haricinde almayı düşünüyorum eğer verirse

Bu olmıyormuş kuzum ne yazık ki. Gerçekten rapora bile ihtiyaç olsa çalışabilir raporumuzu iptal etmemiz gerekiyormuş.

sanemcee nasılsınız? Bebek nasıl?
çok şükür bugün doktorumux düne göre daha iyi dedi. Eğer böyle giderse yarın oksijen miktarını düşürecek
Allahım nasıl sevindim anlatamam bin şükür ohhh doya doya sarılacağınıx günler yakın annesi

ah be canımm keşke olsa :) alsan bile doğum izninden düşüyor malesef. sistem diyor ki eyyyy ddlklc madem çalışamayacaktın neden çalışabilir raporu aldınnn?? dediğin gibi olsa herkes bi şekilde rapor alırdı kuzum, malesef olmuyor

Perşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınız

Gözünüz aydın. Tebrik ederim. kavuştunuz ne güzel

Kendini suçlama bence. Doktorun bu konuda sana bilgi vermeliydi ve ilaç kullandırmalıydı. Sen doktora düzenli giderek görevini yerine getirdin ama dr sana bu riski söylemeliydi. Nerden bilebilirsin ki bebeğe geçeceğini. Moralini yüksek tut canım,
Çok az kaldı kucağına alıp çıkacaksıb inşallah

Hayırlı olsun gözünüz aydın

Uzattıktan sonra olmuyo malesef gerçekten raporluk bir durum olsa işi bırakmak gerekcekti buda ayrı saçma ama

Sağlıkla kavuşun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…