Gözünü aydın tebrik ederim. Sağlıkla yoğun bakımdan çıkıp kucağınıza gelsinler inşallahKızlar ben doğum yaptım ben ıyıyım bebıslerımın bırazcık solunum sıkıntısı olunca yoğun bakıma aldılar darısı doğum yapacaklara
Şükür canım benim aynen, iyiki varsınız sizlerAyy kuzum bugünün en güzel haberi buçok şükür annesi bak bu günleri de gördük süper bizim için de kokla annesi onu bol bol
Gözün aydın canım Kaç kilo oldu bebeğin.
Vermeleri için kilo kriteri varmiydi Hastanesi'nde
Amin canım benim çok teşekkür ederim, inşallah hepimize nasip etsin rabbimÇok çok sevindim, Rabbim hayırla ve sağlıkla eve çıkıp koyun koyuna bol bol koklaşmayı da nasip etsin
Bende pek inanmıyorum ama ne olur ne olmaz dimiBende kimsenin bilmediği bir göbek isim koymayı düşünüyorum kuzu, malesef kötü şeyler var.
Bilmiyorumki ama kusan bebek tekrar beslenmelidir cunku yedigini kusmus oluyorO gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyor
Ben eşime demedim ya direk farkli koydum haberi sonradan oldu babam koydu kulagina ismiYa bende bunu okudum eşimede söyledim ama saçmalama dedi ama bence mantıklıkötü niyetli insan çok fazla ve bu büyü işlerini yapan insanlarda var ne kadarı doğru bilemem ama bu dünyada herşey mümkün diye düşünüyorum
Ayy nasil sevindim sana anlatamamKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Canım bu uygulama nerede geçiyor? Biraz araştırdım pagan inanışında bir ismi kendileri bilir diğer ismi herkes bilirmiş büyü ıvır zıvır işleri için. İlk defa duydum öğrenmek istiyorum. İsimlerimizle ahirettede çağrılıyoruz ve ezan ile okunmasıda sünnet olarak geçiyor. Kulağa ezan ile okunan isimler ayrıca karakterimizi belirliyor diye biliyordum peki bu isimlerin hiç kullanılmayacak olmasının etkileri ne olur? Kafam karıştı açıklayabilirsen içim rahatlar.
Onu da denedim ama çocuk zor uyanıyor az emiyor ve verimli uyumuyor iki saat yeterli o yüzden aklınızda olsunİki saatte bir emzirmek yerine saatte bir emzirmek herhangi bir sakınca oluşturur mu acaba
Canım suni sancı ile doğumu başlatmayı ön seçenerk olarak düşünmez misin? Doktorun önermedi mi? Bu kadar dayandın , az daha sabretsen keşkeHem psikolojik hem vücut olarak bitmiş durumdayim cok istedim normal olsun ama ne gelen var ne giden drum hep bekleyelim bekleyelim diyip duruyo off esim sakinlestiriyodu beni simdi o da sabırsız gunde 10 kez ariyor sanci var mi diye artik iyiyim turp gibiyim derken sinirlenmeye basladim insan sancidan korkar dimi ben sanci gelsin diye 4 gözle bekliyorum
Benim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))Amin kuzum, çarşamba geceden aç kalıp perşembe alacakmışheyecanlı bı yandan bı yandan biraz kaygılı ama olsun, her zorlukla bir kolaylık verir Allah
Bu olmıyormuş kuzum ne yazık ki. Gerçekten rapora bile ihtiyaç olsa çalışabilir raporumuzu iptal etmemiz gerekiyormuş.Kızlar size dehşet bir soruyla geldimönümüzdeki hafta son çalışma haftam haftaya cuma günü son. Ben önümüzdeki hafta için sizce doktordan 5 günlük rapor alabilir miyim? Çalışamaz raporu haricinde almayı düşünüyorum eğer verirse
çok şükür bugün doktorumux düne göre daha iyi dedi. Eğer böyle giderse yarın oksijen miktarını düşüreceksanemcee nasılsınız? Bebek nasıl?
Allahım nasıl sevindim anlatamam bin şükür ohhh doya doya sarılacağınıx günler yakın annesiKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
ah be canımm keşke olsa :) alsan bile doğum izninden düşüyor malesef. sistem diyor ki eyyyy ddlklc madem çalışamayacaktın neden çalışabilir raporu aldınnn??Kızlar size dehşet bir soruyla geldimönümüzdeki hafta son çalışma haftam haftaya cuma günü son. Ben önümüzdeki hafta için sizce doktordan 5 günlük rapor alabilir miyim? Çalışamaz raporu haricinde almayı düşünüyorum eğer verirse
Perşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınızBenim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Bebeğim geçen hafta yukarıya dönmüştü. Bugün kontrole gittik yine baş aşağı gelmiş. Lakabı taklacı oldu:))
Evde tansiyon iyi ama dışarda ve hastanede yükseliyor diye doktor suni sancı ya da sezaryen ile bu hafta alalım dedi. Çarşamba gecesi yatış olacak, perşembe doğum olacak kısmetse. Dualarınızı bekliyorumMammamia2 aynı gün sağlıkla gelsinler bebişler inş
Gözünüz aydın. Tebrik ederim.Kızlar anca kendime gelebildim, tam okuyamadım mesajlarınızı kusura bakmayın şimdi detaylı bi anlatıp çıkıcam
38+3teydim evde düzenli sancılarım başladı iki saat takip edip hastaneye gelmeye karar verdim bi önceki muayenede zaten 2 cm açıklığım vardı.
Gece 2de geldik eşimle ben normal doğum planlıyordum en baştan beri nst de sancılar 100-120 gibiydi düzenli olarak direkt yatış verdiler
Neyse bütün sancılarla başa çıkarak epidural, suni sancı olmadan akşam 6da normal doğum yaptımAllah güç veriyor gerçekten
Sadece bizde ufak bi problem oldu benim kız eliyle gelmek istedi o yüzden ufak bi sıkışma nefes darlığı yaşadı
Şükür şimdi her şey yolunda küveze aldılar bi iki gün burda olacak, normalde yırtılma olmamıştı bebiş sıkıştığı için mecbur kesi attılar . Bebişte bende şu an çok iyiyiz her şeye rağmen hep pozitif bakıyoruzinanın her sancı her ağrı doğumda unutulup gidiyor hepinize kolay doğumlar dilerim
Bu arada bebişim 3200 gr doğdu 38+3te ama ultrasonda 5 gün önce 3550 gr çıkmıştı ultrason ölçülerine pek inanmayın derim
Kendini suçlama bence. Doktorun bu konuda sana bilgi vermeliydi ve ilaç kullandırmalıydı. Sen doktora düzenli giderek görevini yerine getirdin ama dr sana bu riski söylemeliydi. Nerden bilebilirsin ki bebeğe geçeceğini. Moralini yüksek tut canım,Canım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuş
Hayırlı olsun gözünüz aydınKizlar dogdu benim bebis. 37+3 te. 49 cm 3020 gr. Spinal uyusmali sezeryan oldum. Gazimi falan cikaramadim dunden beri o yuzden agrilarim hat safada. Ama spinalden korkanlar icin soyleyeyim bende panik atak ust duzey tir tir tireyerek girdim doguma ama sigir aci sifir his. Ikinci dogumum ve ilki genel anesteziydi, Sezeryan olacaklara tavsiyem kesinlikle spinal
Kızlar size dehşet bir soruyla geldimönümüzdeki hafta son çalışma haftam haftaya cuma günü son. Ben önümüzdeki hafta için sizce doktordan 5 günlük rapor alabilir miyim? Çalışamaz raporu haricinde almayı düşünüyorum eğer verirse
Çarşamba varPerşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınız
Sağlıkla kavuşun inşallah canımBenim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Bebeğim geçen hafta yukarıya dönmüştü. Bugün kontrole gittik yine baş aşağı gelmiş. Lakabı taklacı oldu:))
Evde tansiyon iyi ama dışarda ve hastanede yükseliyor diye doktor suni sancı ya da sezaryen ile bu hafta alalım dedi. Çarşamba gecesi yatış olacak, perşembe doğum olacak kısmetse. Dualarınızı bekliyorumMammamia2 aynı gün sağlıkla gelsinler bebişler inş
Tamm canım teşekkür ederimOnu da denedim ama çocuk zor uyanıyor az emiyor ve verimli uyumuyor iki saat yeterli o yüzden aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?