İnşallah. Sonu güzel olacak. Haftası çok iyi. Endişe etmeYok canım 31 ağustosa gün verdiler. Daha erkende gelebilir tetikte ol dediler. Bekliyoruzz hayırlısı olsun hakkımızda
Rabbim ayırmasın. MaşallahTeşekkürler, ben 28 haftalık doğum yapmıştım suyum geldiği için bebeğim o yüzden küvezdeydi bugün tam 57. Gündü küvezde olduğumuz
İyiye gidiyor dedi dr bu sabah aradığımızda. Ama henüz çıkış günü belli değilSizin bebeğiniz nasıl son durum nedir
Oh maşallah. Hemencecik kavuşuruz umarımçok şükür bugün doktorumux düne göre daha iyi dedi. Eğer böyle giderse yarın oksijen miktarını düşürecek
Hayır haftaya çarşamba.30 ağustosBu çarşamba mı yani yarın mıı?
AminSağlıkla gelsin inşallah
Benimki haftaya çarşamba 30 ağustosM martan 23ü çarşamba ,
@dnzyn (38+0) ve @Mammamia2 24ü perşembe
Şimdilik bu hafta planlı olanlar bunlar
Allah bağışlasın iyi olmanıza çok sevindimKizlarr iki emzirme arasi kendime gelip yazıyorum. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Ben de bebek de iyiyiz şükür bir sıkıntı yok. Bugun 1 hafta olduk.cok guzel. Insallah sizler de saglikla kucağınıza alırsınız bebislerinizi. Sorunuz varsa siz yazın ben cevaplarım musait olunca.
O zamanlar arada girip bakiyordum boya yapmisti yanmam var diyordu kizlar enfeksiyonu vardi falan yazmisti ondan sonrada yazmamis zatenidrar yolu enfeksiyonuydu sanırım ama o da en fazla erken doğuma sebep olabilir.
İnşallah canım benimKendini suçlama bence. Doktorun bu konuda sana bilgi vermeliydi ve ilaç kullandırmalıydı. Sen doktora düzenli giderek görevini yerine getirdin ama dr sana bu riski söylemeliydi. Nerden bilebilirsin ki bebeğe geçeceğini. Moralini yüksek tut canım,
Çok az kaldı kucağına alıp çıkacaksıb inşallah
@sheismaya da bebegini enfeksiyondanmi kaybetmisti sanirim yanmam falan var diyordu o konusmalari okuyunca zaten ben gidip test yaptirdim l enfeksiyonuma baktirmistim
Sen nasıslın peki? Bebeğin durumu nasıl? Süt verebiliyor musun?kibrisss canım nasılsın? Bebek nasıl, son durum nedir?
Canım inşallah sağ salim kavuşursun bebeklerine. Doğum kiloları neydi ultrason kilosuyla aynı çıktılar mıKızlar yazamadım kusura bakmayın hepınıze ayrı ayrı teşekkür edıyorum benım dune göre ağrılarım hafıfledı bebısler yoğun bakımda kızım entube oğlum normal oksıjen alıyor o daha ıyı küvözde olmaları çok zormuş onları öyle görünce ıcım parçalanıyor ınsAllah bır an evvel toparlanıp eve çıkarız
Canım öncelikle çok sevindim doya doya öp yavrunu.Güzel kizceler biz bugn tabrcu olduk 2040 45 sm Bebitohaftasda 3 gün kontrol var yorucu bi 18 gnun ardına bu gece huzurla uyuçaz inşallah hepinis saglikla tek temennm ezanlar okunurken şu andan itibaren doğan hiç bı bebk kuveze girmsin grupta Eylül anneleri bebekleri ve kendileri için en iyi zamanda dogm yapsın isallh
Benimde öyleydi.. normal gebelerde olur olcak filan diyordu.. Ama geçen haftada bu haftada alttan muay. etti açıklık için. (Fazla ayrıntı oluyor ama mecburen yazıyorum ) doktor kendi elinde görünce fazla olduğunu kabul etti sanırım. Geçen hafta 2li bi devletin verdiği fitil verdi. Şimdi ise özel bir tane 5li..Sabah ayaklanınca lavaboya gidesiye kadar iç çamaşırımda beyaz akıntı oluşuyor gün içinde de ara ara görüyorum. Eşlik eden başka bir şey yok. Ben dra söyleyince normal diyor fitil vermedi bayadırda bu durumdayım aslında anlayamadım.
Aynen katılıyorum sana ben de ondan korkmaya başladım. Ama sormayı unutmuşum sorunca beni de etiketler misin? Bir de şeyi sorar mısın :) fitil koycam ya gece biranda doğum başlarsa bebek fitil varken gelirse bir şey olur mu? Yeni korkum da bu. Şu 5 gün hemen geçsinBenimde aynı gerçekten hatta ayaktayken otururken geldiğini hissediyorum sizde de öyle mi? Bende çok korkuyorum bebeğe zararı olur diye. Hatta bu cuma kontrolüm var sorum şu olacak; “enfeksiyonum varken bebek normal doğarken haliyle o akıntının oradan geçecekbebek enfeksiyon kapar mı?”
Aynı durumu yaşıyorum. Rengi değişiyor bi tek. Sarımtırak oluyor, açık sarı. Bazen beyaz gibi. Ben söylediğimde hep fitil veriyor ama 1 tane. O da geçmiyor zaten.
Çanm öncelikle biz hiç entübe olmadık . Başta sadece 2 kilo olsun vercez dediler Burnundan az solunum deste verdiler İlk bı kaç gün. sonra onu da kestiler emme refleksi yoktu. İlk bı kaç gün seviye 2de kaldı sonra seviye 1 e aldilar . beni emzirmeye çağırdılar emmişti herşey yolundayken kanında enfeksiyon çıktı crp değeri ve nefes problemi yaşadı antibiyotik başlandı kuvez ici oksijen verdiler ama enfeksiyon çabuk dustu aslında haftaya taburcu olcak diye beklerken doktormz bugun görüş gününde tekrar emzirin emerse taburculuk işlemleri başlatın dedi emdi zaten bizde 5 gibi işlemeler tamamlandı aldık çok şükür ama aşırı derecede minik annemeler kiziyo biraz daha kalsaydı keşke 2.5 olsaydı falan diye ama ben 18 geçedir hiç uyuyamdm dgru dzgun dayanamıyodum zaten iyi oldu benim içinCanım öncelikle çok sevindim doya doya öp yavrunu.Ben şunu merak ediyorum yoğun bakımdwn çıkarırken aşama aşama mı çıkarılıyor? Yani mesela önce oksijen değeri azaltılıp günden güne sonra tamamen kesilmesi gibi? Ve yoğun bakım sonrası hastane normal odada mı kalıyor bebek yoksa direkt alıp götürüyor muyuz
Sorma valla 37+0 ım rahatım :) bakalı kaçta gelecek yaBişey olmaz Allah'ın izniyle bak 36+6 dan da çıktık
Aaaa kız ortalığı niye karıştırıyon yarın sandımBenimki haftaya çarşamba 30 ağustos
ınsAllah canım bırı 2570 bırı 2420 doğdu canım ultrason kiloları ıle aynı olmadı 200 gram falan daha az doğdularCanım inşallah sağ salim kavuşursun bebeklerine. Doğum kiloları neydi ultrason kilosuyla aynı çıktılar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?