2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oralarda yine değişiktir eminim kuzum, yine de çok salma kendini bak bebişin sana gücüne ihtiyacı var gelecek . Ben günümü bekliyorum odada sıkıldım beee yatmaktan bu nedir gel perşembe geeel geeel geeel neyseki bugün annem geleck iki lafın belini kırarız. Gece biraz suyum geldi yine yataği pijamayı ıslattı canım sıkıldı ama iyiyim şimdi çok şükür kuzu

O gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyor
Ay canım öyle düşünme yaa, onların gelişim sindirim sistemleri de tam gelişmiş değil okudum baya, hem zaten hemen hemen besliyorlar mideleri ne ki

Herşeyi iyi gidiyormuş canım bazı ölçümlerin ileride olması veya fıtık durumunun zararı olsa doktorun sana tane tane anlatmaz mıydı süreci veya neler olabileceğini? Yok ben çok takıldım içim rahat değil diyorsan yapacağın şey direk başka doktor görüşü almak. Ama yinede sana tavsiyem içini ferah tut bol bol dua et.

4 oğluna koyacabileceği isimleri 1 oğlunda çıkarmış 2. de erkek olursa artık isimler birbirine girer

Kızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorum veee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın

Ayyy okurken gözlerim doldu vallahi bir ömür hiç ayrılmayın inşallah bu da son olsun çoook sevindim canım benim, sağlıkla büyüt aceleci ama bi o kadarda güçlü bebeğini

çok şükür çok sevindim, rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah

Vallahi gönülden tebrik ediyorum kendimede teessüf ediyorum anca oturduğum için

Grubumuzun en azimli insanı acaba nefes egzersizleri için bana bir kaynak gösterebilir mi?
Kuzu cok tesekkurler
4 sn burundan karnını sisirerek nefes alıp 8 saniye yavas yavas agizdan veriyorsun sanci geldikçe bunu yapınca hissettiğin acı azaliyormus
Doğum anında ise ikinma sirasinda göğsünü sisirerek nefesini tutup asagi dogru ikiniyorsun ben bunları gebelik egitiminde öğrendim ama sanırım bu ikinma icin ben gruba dr banu ciftcinin videosunu atmistim

Cok sukur masallah güçlü adam yaaa nasıl da kapmış annesinin memisini cok sevindim Rabia canim sonunda saglikla kavustunuz

Çok şükür nihayet kavuşuyorsunuz Allahım bir daha ayırmasın sağlıkla büyüt oğluşunu

Ayyy okurken gözlerim doldu vallahi bir ömür hiç ayrılmayın inşallah bu da son olsun çoook sevindim canım benim, sağlıkla büyüt aceleci ama bi o kadarda güçlü bebeğini
çok şükür çok sevindim, rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah
Cok sukur masallah güçlü adam yaaa nasıl da kapmış annesinin memisini cok sevindim Rabia canim sonunda saglikla kavustunuz
Hepinize çoook teşekkür ederim kızlar bu süreçte destek olduğunuz için Allah hepinizden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…