Oralarda yine değişiktir eminim kuzum, yine de çok salma kendini bak bebişin sana gücüne ihtiyacı var gelecekBende gündelikçi istiyordum çok aradım ama yok temizlik şirketine söyleyince 3 kişi geliyor değişik temizlik yapıyorlar , sağol canım benim , valla artık Allah’a emanet normal insan gibi temizlik yapıyorumsen nasıl oldun
Normal doğuma olan inancım sana baglı bak
Ay canım öyle düşünme yaa, onların gelişim sindirim sistemleri de tam gelişmiş değil okudum baya, hem zaten hemen hemen besliyorlar mideleri ne kiO gün bebeğimi görmeye gitmiştim , başka bi bebek yan taraftaydı biberon verip yerine koydular bebek biraz sonra kustu ama tekrar gelip mama vermediler , heralde bu bebekler orda o yüzden kilo almıyor
Normal doğuma olan inancım sana baglı bak
Öyle bi yük alma yine de üstüne elinden geleni yapıyorsun.Dünyanın binbir türlü halı varBende eğer bu azimle normal doguramazsam büyük hayal kırıklığı yasarim
Tabi ki sağlık herseyden önemliÖyle bi yük alma yine de üstüne elinden geleni yapıyorsun.Dünyanın binbir türlü halı var
Herşeyi iyi gidiyormuş canım bazı ölçümlerin ileride olması veya fıtık durumunun zararı olsa doktorun sana tane tane anlatmaz mıydı süreci veya neler olabileceğini? Yok ben çok takıldım içim rahat değil diyorsan yapacağın şey direk başka doktor görüşü almak. Ama yinede sana tavsiyem içini ferah tut bol bol dua et.Merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor
4 oğluna koyacabileceği isimleri 1 oğlunda çıkarmışbenim oğlanın adı Alparslan ama babasına kalsa Alparslan Yusuf Göktürk Yıldırımgörmemişin bi oğlu olmuş tüm isimleri vermiş bi de demez mi tam genel kurmay adı diye daha şimdiden asker yetiştiriyoruz
Vallahi gönülden tebrik ediyorum
Ayyy okurken gözlerim doldu vallahiKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
çok şükür çok sevindim, rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallahKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Kuzu cok tesekkurlerVallahi gönülden tebrik ediyorumkendimede teessüf ediyorum anca oturduğum için
Grubumuzun en azimli insanı acaba nefes egzersizleri için bana bir kaynak gösterebilir mi?
Cok sukur masallah güçlü adam yaaa nasıl da kapmış annesinin memisiniKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Çok şükür nihayet kavuşuyorsunuz Allahım bir daha ayırmasın sağlıkla büyüt oğluşunuKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Ayyy okurken gözlerim doldu vallahibir ömür hiç ayrılmayın inşallah bu da son olsun çoook sevindim canım benim, sağlıkla büyüt aceleci ama bi o kadarda güçlü bebeğini
çok şükür çok sevindim, rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah
Hepinize çoook teşekkür ederim kızlar bu süreçte destek olduğunuz için Allah hepinizden razı olsunCok sukur masallah güçlü adam yaaa nasıl da kapmış annesinin memisinicok sevindim Rabia canim sonunda saglikla kavustunuz
Amin inşallah canım benim çok sağolÇok şükür nihayet kavuşuyorsunuz Allahım bir daha ayırmasın sağlıkla büyüt oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?