2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay çok sevindim çok. Gözünüz aydın. Bu gece rahat rahat uyursunuz artık

Aaa bir bebiş daha geliyorr bu hafta hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın.. kaç oluyor perşembe?

Ayy çok heyecanlı Perşembe iki bebişimiz geliyo inşallah
Kızlar fırsat buldukça bize haber verin Merak ederiz dnzyn Mammamia2

Normalde yasada izin yada rapor alırsan çalışabilir hakkından düşülür diyor.. ama kurumlar bunu bilmeyip uygulamayabiliyor. Ama ben ilerde ortaya çıkar sgk görür birşey olur dşye hiç riske atmadım

Perşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınız
Daha dün gibi betahcg değerleri kese derken bugün doğumlara kadar geldik hamd olsun Rabbime
Herkes sağlıkla kucağına alsın yavrusunu inşallah
Rabbim yolunu gözleyenlerede nasip etsin bu duyguları

Sağlıkla alın kucağınıza kolay bir doğum diliyorum

Ya benimde değişiyor ama bitmedi yani doktor muay etti şok aa çok akıntı var diyor. Sabah diye mi acaba? Korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye
Sabah ayaklanınca lavaboya gidesiye kadar iç çamaşırımda beyaz akıntı oluşuyor gün içinde de ara ara görüyorum. Eşlik eden başka bir şey yok. Ben dra söyleyince normal diyor fitil vermedi bayadırda bu durumdayım aslında anlayamadım.

Ya kızlar benim akıntı geçmedi geçmiyor... bugün doktor muay yine gördü. Tekrar 5 fitil verdi.. bir işe de yaramıyor bu fitiller bebek doğacak akıntı hala var. Sinir oluyorum
Benimde aynı gerçekten hatta ayaktayken otururken geldiğini hissediyorum sizde de öyle mi? Bende çok korkuyorum bebeğe zararı olur diye. Hatta bu cuma kontrolüm var sorum şu olacak; “enfeksiyonum varken bebek normal doğarken haliyle o akıntının oradan geçecek bebek enfeksiyon kapar mı?”
Aynı durumu yaşıyorum. Rengi değişiyor bi tek. Sarımtırak oluyor, açık sarı. Bazen beyaz gibi. Ben söylediğimde hep fitil veriyor ama 1 tane. O da geçmiyor zaten.

sheismaya da bebegini enfeksiyondanmi kaybetmisti sanirim yanmam falan var diyordu o konusmalari okuyunca zaten ben gidip test yaptirdim l enfeksiyonuma baktirmistim

Kizlarr iki emzirme arasi kendime gelip yazıyorum. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Ben de bebek de iyiyiz şükür bir sıkıntı yok. Bugun 1 hafta olduk. cok guzel. Insallah sizler de saglikla kucağınıza alırsınız bebislerinizi. Sorunuz varsa siz yazın ben cevaplarım musait olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…