Bu çarşamba mı yani yarın mıı?Çarşamba var
Ay çok sevindim çok. Gözünüz aydın. Bu gece rahat rahat uyursunuz artıkKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Aaa bir bebiş daha geliyorr bu hafta hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın.. kaç oluyor perşembe?Benim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Bebeğim geçen hafta yukarıya dönmüştü. Bugün kontrole gittik yine baş aşağı gelmiş. Lakabı taklacı oldu:))
Evde tansiyon iyi ama dışarda ve hastanede yükseliyor diye doktor suni sancı ya da sezaryen ile bu hafta alalım dedi. Çarşamba gecesi yatış olacak, perşembe doğum olacak kısmetse. Dualarınızı bekliyorumMammamia2 aynı gün sağlıkla gelsinler bebişler inş
Ayy çok heyecanlı Perşembe iki bebişimiz geliyo inşallahBenim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Bebeğim geçen hafta yukarıya dönmüştü. Bugün kontrole gittik yine baş aşağı gelmiş. Lakabı taklacı oldu:))
Evde tansiyon iyi ama dışarda ve hastanede yükseliyor diye doktor suni sancı ya da sezaryen ile bu hafta alalım dedi. Çarşamba gecesi yatış olacak, perşembe doğum olacak kısmetse. Dualarınızı bekliyorumMammamia2 aynı gün sağlıkla gelsinler bebişler inş
Perşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınız
Sağlıkla gelsin inşallahÇarşamba var
Normalde yasada izin yada rapor alırsan çalışabilir hakkından düşülür diyor.. ama kurumlar bunu bilmeyip uygulamayabiliyor. Ama ben ilerde ortaya çıkar sgk görür birşey olur dşye hiç riske atmadımKızlar size dehşet bir soruyla geldimönümüzdeki hafta son çalışma haftam haftaya cuma günü son. Ben önümüzdeki hafta için sizce doktordan 5 günlük rapor alabilir miyim? Çalışamaz raporu haricinde almayı düşünüyorum eğer verirse
38+0 oluyor perşembe günüAaa bir bebiş daha geliyorr bu hafta hadi bakalım sağlıkla kucağınıza alın.. kaç oluyor perşembe?
Daha dün gibi betahcg değerleri kese derken bugün doğumlara kadar geldik hamd olsun RabbimePerşembeye başka biri daha var mıydı yanlış mı hatırladım perşembe ne güzel bir gün olacak sağlıkla gelsin yavrularınız
Bende sabah akıntı çok oluyor gün ortası azYa kızlar benim akıntı geçmedi geçmiyor... bugün doktor muay yine gördü. Tekrar 5 fitil verdi.. bir işe de yaramıyor bu fitiller bebek doğacak akıntı hala var. Sinir oluyorum
Ya benimde değişiyor ama bitmedi yani doktor muay etti şok aa çok akıntı var diyor. Sabah diye mi acaba? Korkuyorum bebeğe zararı olur mu diyeBende sabah akıntı çok oluyor gün ortası az
Sağlıkla alın kucağınızaBenim de perşembe ye planlandı kızlarrr:))
Sabah ayaklanınca lavaboya gidesiye kadar iç çamaşırımda beyaz akıntı oluşuyor gün içinde de ara ara görüyorum. Eşlik eden başka bir şey yok. Ben dra söyleyince normal diyor fitil vermedi bayadırda bu durumdayım aslında anlayamadım.Ya benimde değişiyor ama bitmedi yani doktor muay etti şok aa çok akıntı var diyor. Sabah diye mi acaba? Korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye
Benimde aynı gerçekten hatta ayaktayken otururken geldiğini hissediyorum sizde de öyle mi? Bende çok korkuyorum bebeğe zararı olur diye. Hatta bu cuma kontrolüm var sorum şu olacak; “enfeksiyonum varken bebek normal doğarken haliyle o akıntının oradan geçecekYa kızlar benim akıntı geçmedi geçmiyor... bugün doktor muay yine gördü. Tekrar 5 fitil verdi.. bir işe de yaramıyor bu fitiller bebek doğacak akıntı hala var. Sinir oluyorum
Aynı durumu yaşıyorum. Rengi değişiyor bi tek. Sarımtırak oluyor, açık sarı. Bazen beyaz gibi. Ben söylediğimde hep fitil veriyor ama 1 tane. O da geçmiyor zaten.Sabah ayaklanınca lavaboya gidesiye kadar iç çamaşırımda beyaz akıntı oluşuyor gün içinde de ara ara görüyorum. Eşlik eden başka bir şey yok. Ben dra söyleyince normal diyor fitil vermedi bayadırda bu durumdayım aslında anlayamadım.
Canım şöyle benim enfeksiyonum vardı idrarda hamileliğimde ama ben önemsemiyordum açıkçası. Bugün doktoruma bebeğe enfeksiyon nasıl geçti diye sorduğumda sende varmış dedi. Şok oldum. Bu enfeksiyonun bebeğime zarar vereceğini bilmiyordum gerçekten kendime çok kızgınım. Belki gerçekten olacağı vardı nedeni bu değildi ama benm yine de önemsemem gerekiyordu bunu. Lütfen siz siz olun özellikle son haftalarda önemseyin lütfen. Bebeği etkilemez diye düşünüyoruz ama inanın her şeyimiz bebeği etkiliyormuş
Bişey olmaz Allah'ın izniyle bak 36+6 dan da çıktıkYa benimde değişiyor ama bitmedi yani doktor muay etti şok aa çok akıntı var diyor. Sabah diye mi acaba? Korkuyorum bebeğe zararı olur mu diye
idrar yolu enfeksiyonuydu sanırım ama o da en fazla erken doğuma sebep olabilir.sheismaya da bebegini enfeksiyondanmi kaybetmisti sanirim yanmam falan var diyordu o konusmalari okuyunca zaten ben gidip test yaptirdim l enfeksiyonuma baktirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?