2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hamdolsun ya. Çok sevindim. Ne kadar ve hangi sebepten kalmıştı bebeğiniz?

Bana dedilerki kulagina okunan isim gercek adindan farkli koy dedim neden? Buyu yapilamiyormus gercek adi bilinmediginden bu yuzden kulagina farkli okuduk kimliginde farkli yaziyor
Canım bu uygulama nerede geçiyor? Biraz araştırdım pagan inanışında bir ismi kendileri bilir diğer ismi herkes bilirmiş büyü ıvır zıvır işleri için. İlk defa duydum öğrenmek istiyorum. İsimlerimizle ahirettede çağrılıyoruz ve ezan ile okunmasıda sünnet olarak geçiyor. Kulağa ezan ile okunan isimler ayrıca karakterimizi belirliyor diye biliyordum peki bu isimlerin hiç kullanılmayacak olmasının etkileri ne olur? Kafam karıştı açıklayabilirsen içim rahatlar.

ne kadar çok sevindim anlatamammmm. Allah sizi bir daha hiç ayırmasın

Çok şükür maşallah ona

Evet kuzu ama son 10 gunde dr degistiremem hem hakkını yemiyim bu zamana kadar beni hep sakinlestirdi sadece şu an ona küsüm ama haberi yok tabi persembe günü soyleyeceklerine göre barisabilirim
Barıştın artık zamana bırakmıştın hani akşam komuşmuştuk başa dönemeyelim dur

Çok şükür canım gözünüz aydın

Ayy kuzum bugünün en güzel haberi bu çok şükür annesi bak bu günleri de gördük süper bizim için de kokla annesi onu bol bol

Gözün aydın canım Kaç kilo oldu bebeğin.
Vermeleri için kilo kriteri varmiydi Hastanesi'nde

Çok çok sevindim, Rabbim hayırla ve sağlıkla eve çıkıp koyun koyuna bol bol koklaşmayı da nasip etsin

Benim ilk bebeğimin kordonunda kist vardı, bir kaç hafta sonra kendiliğinden gitmişti. Başka bir sorun görünmüyorsa endişelenmeyin. Ölçümlerin farklı farklı önde veya geride gitmesini hepimiz yaşıyoruz sanırım.

Haklısın canım ama annelik işte.. eşim doktor bir şey yok dedi diye oldukça rahat ama ben kendimi yedim sabah beri. Desteğin için sağol
İlk hamileliğimde mesela oğlum haftasından büyüktü ama tüm ölçümleri 2 hafta öndeydi mesela böyle birbirinden uyumsuz ölçümler değildi o yüzden buna da endişelendim sanırım. Ama işte arkadaşlar hep yazıyor mm yer değiştirse ölçü de değişiyor tabi. Genetik test yaptırdığımız için doktor ölçümlere takılmıyor yoksa kafa büyüklüğünü sorun ederdi sanırım
Canım içini ferah tut dr bi sorun olmaz diyor endişelenme
Sen ne kadar güzel bir insansın her halinle hepimizin her derdine destek oluyorsun canım. Senin güzel bebişin nasıl? Daha sık görebiliyor musun?
İçini ferah tut bitanem az kaldı zaten sağlıkla kucağımıza alıcağız inşallah miniklerimizi
Amin canım inşallah şu bebeleri bir sağlıkla kucağımıza alıp yuvalarımıza gelseydik. O zamana kadar huh diyemeyeceğiz herhalde elimiz hep kalbimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…