Hamdolsun ya. Çok sevindim. Ne kadar ve hangi sebepten kalmıştı bebeğiniz?Kızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Canım bu uygulama nerede geçiyor? Biraz araştırdım pagan inanışında bir ismi kendileri bilir diğer ismi herkes bilirmiş büyü ıvır zıvır işleri için. İlk defa duydum öğrenmek istiyorum. İsimlerimizle ahirettede çağrılıyoruz ve ezan ile okunmasıda sünnet olarak geçiyor. Kulağa ezan ile okunan isimler ayrıca karakterimizi belirliyor diye biliyordum peki bu isimlerin hiç kullanılmayacak olmasının etkileri ne olur? Kafam karıştı açıklayabilirsen içim rahatlar.Bana dedilerki kulagina okunan isim gercek adindan farkli koy dedim neden? Buyu yapilamiyormus gercek adi bilinmediginden bu yuzden kulagina farkli okuduk kimliginde farkli yaziyor
ne kadar çok sevindim anlatamammmm. Allah sizi bir daha hiç ayırmasınKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Yok canım 31 ağustosa gün verdiler. Daha erkende gelebilir tetikte ol dediler. Bekliyoruzz hayırlısı olsun hakkımızdahiskolikk doğum oldu mu? Geçmişe bakma fırsatım olmadı.
Kızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Teşekkürler, ben 28 haftalık doğum yapmıştım suyum geldiği için bebeğim o yüzden küvezdeydi bugün tam 57. Gündü küvezde olduğumuzHamdolsun ya. Çok sevindim. Ne kadar ve hangi sebepten kalmıştı bebeğiniz?
Amin canım benim Allah hiçbirimizi evlatlarımızın ayrı bırakmasın inşallahne kadar çok sevindim anlatamammmm. Allah sizi bir daha hiç ayırmasın
Sizin bebeğiniz nasıl son durum nedirhiskolikk doğum oldu mu? Geçmişe bakma fırsatım olmadı.
Barıştın artık zamana bırakmıştın hani akşam komuşmuştuk başa dönemeyelim durEvet kuzu ama son 10 gunde dr degistirememhem hakkını yemiyim bu zamana kadar beni hep sakinlestirdi sadece şu an ona küsüm ama haberi yok tabi persembe günü soyleyeceklerine göre barisabilirim
Bir araya gelince belki hormonlar birleşip kombo olur bebeler doğmaya karar verirBende Pendik doğurmadan bi kahve içme şansımız olsaydı Keşke
Gözün aydın canım Rabbim birdaha ayırmasın evladından çok güzel günler sizinle olsunHepinize çoook teşekkür ederim kızlar bu süreçte destek olduğunuz için Allah hepinizden razı olsun
Çok şükür canım gözünüz aydınKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Gözün aydın canım Rabbim birdaha ayırmasın evladından çok güzel günler sizinle olsun
Çok sağolun kızlar amin inşallahÇok şükür canım gözünüz aydın
Ayy kuzum bugünün en güzel haberi buKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Ooooo gözlerim doldu valla süpersin tebrik ediyorum
Benim çocuk kahkaha atarak dogacak bu gidisleOoooo gözlerim doldu valla süpersin tebrik ediyorumbu azime dayanamayavak bilge 1 haftaya geliyor garanti
Gözün aydın canım Kaç kilo oldu bebeğin.Kızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Çok çok sevindim, Rabbim hayırla ve sağlıkla eve çıkıp koyun koyuna bol bol koklaşmayı da nasip etsinKızlar şimdi bebeğimin yanından geliyorumveee artık vakit geldi, grubumuzun en aceleci bebeği artık küvezden çıkmaya hazırmış nasipse perşembe günü servise çıkıyoruz ordan da Allahım nasip ederse evimize geliriz bugün tesadüfen bir emmeyi deneyelim dedi hemşiremiz denedik ve sanki bu zamana kadar bu anı bekliyormuş gibi emdi oğlum artık servise alabiliriz sizi dediler, çok zor günler geçirdim ama her zaman buna da şükür dedim Allahım kimseyi evladı ile sınamasın
Benim ilk bebeğimin kordonunda kist vardı, bir kaç hafta sonra kendiliğinden gitmişti. Başka bir sorun görünmüyorsa endişelenmeyin. Ölçümlerin farklı farklı önde veya geride gitmesini hepimiz yaşıyoruz sanırım.Merhaba bugün bizim de kontrolümüz vardı 34+0 olduk çok şükür. Ama biraz gergin ve korkulu geçirdim. Bebeğin plasentasında kist gibi bir yapı var dedi doktor ben de çok net gördüm böyle bebeğin olduğu alana doğru fıtık gibi bir şey çıkmış. Bebeğe bir zararı yok kan akışı ve suyu iyi dedi ama annelik işte taktım kafama sabahtan beri huzursuzum. Onun dışında ölçümleri önden gidiyor ve birbiri ile tutarsız göbeği 2 hafta önde başı 3 hafta önde bacağı 1 hafta önde miye böyle olur bilemedim. Ama bizim nıfty testimiz olduğu için doktor rahat davranıyor bir sorun olmaz vs diyor
Haklısın canım ama annelik işte.. eşim doktor bir şey yok dedi diye oldukça rahat ama ben kendimi yedim sabah beri. Desteğin için sağolHerşeyi iyi gidiyormuş canım bazı ölçümlerin ileride olması veya fıtık durumunun zararı olsa doktorun sana tane tane anlatmaz mıydı süreci veya neler olabileceğini? Yok ben çok takıldım içim rahat değil diyorsan yapacağın şey direk başka doktor görüşü almak. Ama yinede sana tavsiyem içini ferah tut bol bol dua et.
İlk hamileliğimde mesela oğlum haftasından büyüktü ama tüm ölçümleri 2 hafta öndeydi mesela böyle birbirinden uyumsuz ölçümler değildi o yüzden buna da endişelendim sanırım. Ama işte arkadaşlar hep yazıyor mm yer değiştirse ölçü de değişiyor tabi. Genetik test yaptırdığımız için doktor ölçümlere takılmıyor yoksa kafa büyüklüğünü sorun ederdi sanırımBelirli ölçuler var ama standart ölçuler diye düşünüyorum kuzu, mesela bizimkininde kafası önde bacağı haftasında çıktı. Göbeği haftasından 3 4 gün önde çıktı vs. Genetik faktörlerde var bence yapısal ben öyle düşündüm. Sağlıkla vaktinde gelsin minikkistimsi yapıyı tehlikeli görmemiş inşallah bir sorun olmaz kuzu.
Sen ne kadar güzel bir insansın her halinle hepimizin her derdine destek oluyorsun canım. Senin güzel bebişin nasıl? Daha sık görebiliyor musun?Canım içini ferah tut dr bi sorun olmaz diyor endişelenme
Amin canım inşallah şu bebeleri bir sağlıkla kucağımıza alıp yuvalarımıza gelseydik. O zamana kadar huh diyemeyeceğiz herhalde elimiz hep kalbimizdeİçini ferah tut bitanem az kaldı zaten sağlıkla kucağımıza alıcağız inşallah miniklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?