2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Adet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi
Sabret bebeğim.. öğrendin artık.. gitçen de ne olcak? 5 1 1 kuralı var takip et.. 5 dakikada bir ağrı - 1 dakika süren ağrı - en az 1 saattir devam etçek

Adet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi persembe günü randevum var beklesem mi
Canım bence gitme.
Hatta ağrıdan kıvranana kadar gitme bence.
Bakma ben riskli gruptayim zorunlu sezeryanim diye sık sık gidiyorum. Sizler gibi olsam inanın 41 i bile beklemek isterdim.
Doğum sabır işidir derler.
Hatta aklından çıkar doğumu farzet ki 25 haftalıksin bu perşembe kontrolün var
Biliyorum sabretmesi zor bı an önce kavuşmak istiyorsun ama emin ol kendini hazır hissettiğinde istesende içinde tutamazsın.
Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Tabii sorarım hemen not alıyorum. İnşallah bu akıntılarda normaldir sağlıkla kavuşalım

inşallah birlikte çabucak toparlarsınız

Maşallah çok sevindim ve duan içinde Allah razı olsun. Küçük kuzun sevginle sütünle hemencik büyüsün annesi.

Adet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi persembe günü randevum var beklesem mi
canım takip et sıklığını falan 5 dk 1 düzenli olursa git tabiki, bakma başkalarının söylediğine daha Perşembe nere sen nere

Bir an önce sağlıkla çıkarlar inşallah Kendinede dikkat et

canım takip et sıklığını falan 5 dk 1 düzenli olursa git tabiki, bakma başkalarının söylediğine daha Perşembe nere sen nere
Belinden ağrı giriyor ya dakika tut ne kadar sürüyor? 2 ağrı arası kaç dakika? Bi 15 dakka izle bir deftere yaz sonra bana yaz
Tamam ben şimdi takip ediyorum şimdi agri gecti girer birazdan ben arasını kontrol ederim haberlerim bisey olursa

Çook sevindiim Gözünüz aydın canım.. huzurla uyursun artık bu gece. Yada ilk gece heyecanıyla uyuyamazsın :) Amiin canım tüm dualar için. Herkesin hepimizin bebeleri sağlıklı olsun amiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…