Sabret bebeğim.. öğrendin artık.. gitçen de ne olcak? 5 1 1 kuralı var takip et.. 5 dakikada bir ağrı - 1 dakika süren ağrı - en az 1 saattir devam etçekAdet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi
Tamam ben takip edeyim bari evde deli dana gibi geziyorum su anSabret bebeğim.. öğrendin artık.. gitçen de ne olcak? 5 1 1 kuralı var takip et.. 5 dakikada bir ağrı - 1 dakika süren ağrı - en az 1 saattir devam etçek
Canım bence gitme.Adet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi persembe günü randevum var beklesem mi
Belinden ağrı giriyor ya dakika tut ne kadar sürüyor? 2 ağrı arası kaç dakika? Bi 15 dakka izle bir deftere yaz sonra bana yazTamam ben takip edeyim bari evde deli dana gibi geziyorum su an
Tabii sorarım hemen not alıyorum. İnşallah bu akıntılarda normaldir sağlıkla kavuşalımAynen katılıyorum sana ben de ondan korkmaya başladım. Ama sormayı unutmuşum sorunca beni de etiketler misin? Bir de şeyi sorar mısın :) fitil koycam ya gece biranda doğum başlarsa bebek fitil varken gelirse bir şey olur mu? Yeni korkum da bu. Şu 5 gün hemen geçsin
inşallah birlikte çabucak toparlarsınızÇanm öncelikle biz hiç entübe olmadık . Başta sadece 2 kilo olsun vercez dediler Burnundan az solunum deste verdiler İlk bı kaç gün. sonra onu da kestiler emme refleksi yoktu. İlk bı kaç gün seviye 2de kaldı sonra seviye 1 e aldilar . beni emzirmeye çağırdılar emmişti herşey yolundayken kanında enfeksiyon çıktı crp değeri ve nefes problemi yaşadı antibiyotik başlandı kuvez ici oksijen verdiler ama enfeksiyon çabuk dustu aslında haftaya taburcu olcak diye beklerken doktormz bugun görüş gününde tekrar emzirin emerse taburculuk işlemleri başlatın dedi emdi zaten bizde 5 gibi işlemeler tamamlandı aldık çok şükür ama aşırı derecede minik annemeler kiziyo biraz daha kalsaydı keşke 2.5 olsaydı falan diye ama ben 18 geçedir hiç uyuyamdm dgru dzgun dayanamıyodum zaten iyi oldu benim için
Lidyanın bebişi gel artık gel geel gelllTamam ben takip edeyim bari evde deli dana gibi geziyorum su an
Maşallah çok sevindim ve duan içinde Allah razı olsun. Küçük kuzun sevginle sütünle hemencik büyüsün annesi.Güzel kizceler biz bugn tabrcu olduk 2040 45 sm Bebitohaftasda 3 gün kontrol var yorucu bi 18 gnun ardına bu gece huzurla uyuçaz inşallah hepinis saglikla tek temennm ezanlar okunurken şu andan itibaren doğan hiç bı bebk kuveze girmsin grupta Eylül anneleri bebekleri ve kendileri için en iyi zamanda dogm yapsın isallh
canım takip et sıklığını falan 5 dk 1 düzenli olursa git tabiki, bakma başkalarının söylediğine daha Perşembe nere sen nereAdet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi persembe günü randevum var beklesem mi
Bir an önce sağlıkla çıkarlar inşallahKızlar yazamadım kusura bakmayın hepınıze ayrı ayrı teşekkür edıyorum benım dune göre ağrılarım hafıfledı bebısler yoğun bakımda kızım entube oğlum normal oksıjen alıyor o daha ıyı küvözde olmaları çok zormuş onları öyle görünce ıcım parçalanıyor ınsAllah bır an evvel toparlanıp eve çıkarız
canım takip et sıklığını falan 5 dk 1 düzenli olursa git tabiki, bakma başkalarının söylediğine daha Perşembe nere sen nere
Tamam ben şimdi takip ediyorum şimdi agri gecti girer birazdan ben arasını kontrol ederim haberlerim bisey olursaBelinden ağrı giriyor ya dakika tut ne kadar sürüyor? 2 ağrı arası kaç dakika? Bi 15 dakka izle bir deftere yaz sonra bana yaz
Valla siz de sıkıldınız biliyorumLidyanın bebişi gel artık gel geel gelll
Kızlar haklı dinle bakalım kendini sürecin güzel ilerlesin inşallah
Aaaa kız ortalığı niye karıştırıyon yarın sandımkaç olcaksın peki 30 ağustosta. Düzenleyeyim tekrar postu
Valla demiyorum ama doğmazsa bu kadar uğraşıp kızıp gidip sezeryana karar vermenden korkuyorum sadeceValla siz de sıkıldınız biliyorumbi su kiz doğarsa da rahat etsek diyosunuzdur
Çook sevindiim Gözünüz aydın canım.. huzurla uyursun artık bu gece. Yada ilk gece heyecanıyla uyuyamazsın :) Amiin canım tüm dualar için. Herkesin hepimizin bebeleri sağlıklı olsun amiinGüzel kizceler biz bugn tabrcu olduk 2040 45 sm Bebitohaftasda 3 gün kontrol var yorucu bi 18 gnun ardına bu gece huzurla uyuçaz inşallah hepinis saglikla tek temennm ezanlar okunurken şu andan itibaren doğan hiç bı bebk kuveze girmsin grupta Eylül anneleri bebekleri ve kendileri için en iyi zamanda dogm yapsın isallh
Gecti sancimValla demiyorum ama doğmazsa bu kadar uğraşıp kızıp gidip sezeryana karar vermenden korkuyorum sadece
Bence gitmelisin bahaettiğin doğum sancısı büyük ihtimalleAdet ağrısı gibi belimden kalcama yayılan sanci var öldürmüyor ama oturtmuyor da şimdi gitsem dr uma haber vercekler bu kiz da bekleyemedi der mi persembe günü randevum var beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?