KAç +kaç olcaktın31 ağustos.
Beklerse tâbi
Tamam bak sancılar başlıyor yavaştan sakin ol doğuracaksın içinde kalmayacak korkmaGecti sanciminan ben de ondan korkuyorum
38+1K
KAç +kaç olcaktın
Sağlıklı, kolay doğumlarKızlar selam,
Haftaya sezeryan gününü planlayacağız.
Muhtemelen doğar doğmaz bebeğin operasyon geçirmesi gerekecek.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin, kaç gündür biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine canım. Ben mi kaçırdım neden ameliyat olacaktı acaba?Kızlar selam,
Lütfen dualarınızı esirgemeyin, kaç gündür biraz psikolojik olarak kötü hissediyorum.
Canım benm olayın başlangıcı da senin son durumda anlaşılan olmuş yani benm bebekte başta enfeksiyon çıktı ve küvez içi oksijen antibiyotik başlandı. Ben aslında bundan sonraki süreci merak ediyorum oksijeni kaç günde düşürdüler bitirdiler? Enfeksiyon antibiyotik tedavis kaç gün sürdü? Sen daha güzel kilo aldırırsın şimdi merak etme iyi yapmışsınız almakla. Nasıl olsa kendileri bunu mümkün görmüşler oh şimdi öpüp koklaşın benim yerime de. Ben de kavuşacağım günleri iple çekiyorumÇanm öncelikle biz hiç entübe olmadık . Başta sadece 2 kilo olsun vercez dediler Burnundan az solunum deste verdiler İlk bı kaç gün. sonra onu da kestiler emme refleksi yoktu. İlk bı kaç gün seviye 2de kaldı sonra seviye 1 e aldilar . beni emzirmeye çağırdılar emmişti herşey yolundayken kanında enfeksiyon çıktı crp değeri ve nefes problemi yaşadı antibiyotik başlandı kuvez ici oksijen verdiler ama enfeksiyon çabuk dustu aslında haftaya taburcu olcak diye beklerken doktormz bugun görüş gününde tekrar emzirin emerse taburculuk işlemleri başlatın dedi emdi zaten bizde 5 gibi işlemeler tamamlandı aldık çok şükür ama aşırı derecede minik annemeler kiziyo biraz daha kalsaydı keşke 2.5 olsaydı falan diye ama ben 18 geçedir hiç uyuyamdm dgru dzgun dayanamıyodum zaten iyi oldu benim için
Canım ben kaçırdım ne oldu hayırdır sorun nedir? Niye operasyonKızlar selam,
Aslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.Sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine canım. Ben mi kaçırdım neden ameliyat olacaktı acaba?
Ayy ben hala heyecanlanıyorum yeni bir doğumda. İnşallah hepiniz sağlıkla doğum yaparsınız kızlar
Operasyon şart mı peki bir kaç doktor gördü müAslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.
Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.
4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.Operasyon şart mı peki bir kaç doktor gördü mü
İyi düşünün iyi olsun inşallah, rabbim size bağışlasın evladınızı. Dualarımda olacaksınızAslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.
Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.
İnşallah gerek olmaz operasyona. Olacaksa da çok çabuk atlatsın geçsin bitsin inşallah. Biliyorum şuan söylediğimiz hiçbir şey seni teselli edemez. İnsan kahroluyor. Her gün bebeğimin o minik eline damar yolunun nasıl açıldığı gözüme geliyor kafayı yiyorum ama emin ol onlar bizden daha güçlüler. Daha çabuk sağlıklarına kavuşuyorlar. Gönül ister ki her şey pürüzsüz gitse küveze girmeseler, ameliyat olmasalar. Ama işte herkesin sınavı farklı. Depremdeki enkaz altından çıkan bebekler hep aklıma geliyor. Nasıl mücadeleciler! Sen de bunları düşün arkadaşım eminim çok zor ama sınavın ne kadar büyükse mükafatın o kadar büyük oluyor. Dualarım seninle4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.
Canım hayırlısı ile atlatırsınız inşallah iyi düşünelim iyi olsun önceden fark edilmesi de iyi olmuş bence güzelce atlatacaktır miniğin4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.
Squat qirlümüz biz niye sıkılalımValla siz de sıkıldınız biliyorumbi su kiz doğarsa da rahat etsek diyosunuzdur
net olmamakla beraber doğrudur canım
Sağlıkla büyütünKizlarr iki emzirme arasi kendime gelip yazıyorum. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz için. Ben de bebek de iyiyiz şükür bir sıkıntı yok. Bugun 1 hafta olduk.cok guzel. Insallah sizler de saglikla kucağınıza alırsınız bebislerinizi. Sorunuz varsa siz yazın ben cevaplarım musait olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?