2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gecti sancim inan ben de ondan korkuyorum
Tamam bak sancılar başlıyor yavaştan sakin ol doğuracaksın içinde kalmayacak korkma Acele edip bebişin içine karışma.. bahsettiğin ağrı doğum sancısına benziyor gibiydi. Belki şuan mesela yarım saatte bir olcak ama gittikçe sıklaşçak. Sakince kendini dinle. Doğum ağrılar öyle 3 5 dakka sürmüyormuş. 1 dakka civarı her ağrı ve hareketle dinlenmeyle geçmiyor. Biliyorsun da ben bir daha söyleyeyim

Sağlıklı, kolay doğumlar inşallah bebeğiniz de bir an önce sağlığına kavuşur

Sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine canım. Ben mi kaçırdım neden ameliyat olacaktı acaba?

Canım benm olayın başlangıcı da senin son durumda anlaşılan olmuş yani benm bebekte başta enfeksiyon çıktı ve küvez içi oksijen antibiyotik başlandı. Ben aslında bundan sonraki süreci merak ediyorum oksijeni kaç günde düşürdüler bitirdiler? Enfeksiyon antibiyotik tedavis kaç gün sürdü? Sen daha güzel kilo aldırırsın şimdi merak etme iyi yapmışsınız almakla. Nasıl olsa kendileri bunu mümkün görmüşler oh şimdi öpüp koklaşın benim yerime de. Ben de kavuşacağım günleri iple çekiyorum
Canım ben kaçırdım ne oldu hayırdır sorun nedir? Niye operasyon

Sağlıkla kavuşacaksın inşallah bebeğine canım. Ben mi kaçırdım neden ameliyat olacaktı acaba?
Aslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.

Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.

Operasyon şart mı peki bir kaç doktor gördü mü
4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.

Kızlar ayrıca bir sezaryen doğum annesi olarak şunu söylemeliyim ki doğum çantanıza çok fazla yük yapmayın. En fazla iki gecelik ya da pijama yeterli. Ben bir gecelik bir pijama götürdüm. Sadece gecelik giydim. Daha rahattı. Onun dışında depende bile çok fazla gerek yok. Ameliyat sonrası onlar giydirdiler kendileri. Daha sonrasında ben 2 kere değiştirdim. Şuan evde giyiyorum. Bebek kıyafeti ağız mendili hakkında birşey diyemeyeceğim bebeğim yanımda değildi çünkü ben kullanamadım onun kıyafetlerini.ama bence eldivene de gerek yok size temas etsin bebek.

Aslında hep bi sorun vardı ama soru işaretimiz vardı o biraz kesinleşti. O yüzden bahsetmemeyi seçiyordum kimseye. Ailemin bile haberi yok henüz.

Karaciğeriyle alakalı bir sorun var.
İyi düşünün iyi olsun inşallah, rabbim size bağışlasın evladınızı. Dualarımda olacaksınız

İnşallah gerek olmaz operasyona. Olacaksa da çok çabuk atlatsın geçsin bitsin inşallah. Biliyorum şuan söylediğimiz hiçbir şey seni teselli edemez. İnsan kahroluyor. Her gün bebeğimin o minik eline damar yolunun nasıl açıldığı gözüme geliyor kafayı yiyorum ama emin ol onlar bizden daha güçlüler. Daha çabuk sağlıklarına kavuşuyorlar. Gönül ister ki her şey pürüzsüz gitse küveze girmeseler, ameliyat olmasalar. Ama işte herkesin sınavı farklı. Depremdeki enkaz altından çıkan bebekler hep aklıma geliyor. Nasıl mücadeleciler! Sen de bunları düşün arkadaşım eminim çok zor ama sınavın ne kadar büyükse mükafatın o kadar büyük oluyor. Dualarım seninle

Canım hayırlısı ile atlatırsınız inşallah iyi düşünelim iyi olsun önceden fark edilmesi de iyi olmuş bence güzelce atlatacaktır miniğin

Sağlıkla büyütün şuaralar aklıma takılan bir soru var; bebiş odasında uyurken her daim başında beklemeyeceğiz sanırım. 2 saatte bir kontrole gidip, o sırada mı meme-gazı çıkartma-alt değiştirme rutinini yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…