- 28 Aralık 2022
- 1.422
- 3.343
- 53
Allahım şifa versin güzel yavruna kısacık ve hafif bir operasyon olup sağlıkla kavuşursunuz inşallah4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.
Ben 3 EylülPlanlı Doğumlar:
@Mammamia2 - 24ü ağustos perşembe (34+0)
@dnzyn - 24ü ağustos perşembe (38+0)
@martan - 30 ağustos çarşamba (38+0)
@hiskolikk - 31 ağustos perşembe (38+1)
@Sonbahardagel - 1 Eylül Cuma (38+4)
dikloron - 1 Eylül Cuma (38+4)
Yanlışım varsa düzeltin kızlar :)
Canım nasıl bi sıkıntı var ne operasyonu olacak çok geçmiş olsun4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.
Canımcım benimde cuma günü netleşecek sezaryen olacak anlaşılan 28 veya 29u muallak olduğundan yazdırmıyorum ben sana haber ederimPlanlı Doğumlar:
@Mammamia2 - 24ü ağustos perşembe (34+0)
@dnzyn - 24ü ağustos perşembe (38+0)
@martan - 30 ağustos çarşamba (38+0)
@hiskolikk - 31 ağustos perşembe (38+1)
@Sonbahardagel - 1 Eylül Cuma (38+4)
dikloron - 1 Eylül Cuma (38+4)
Yanlışım varsa düzeltin kızlar :)
İnşallah gerek olmaz operasyona. Olacaksa da çok çabuk atlatsın geçsin bitsin inşallah. Biliyorum şuan söylediğimiz hiçbir şey seni teselli edemez. İnsan kahroluyor. Her gün bebeğimin o minik eline damar yolunun nasıl açıldığı gözüme geliyor kafayı yiyorum ama emin ol onlar bizden daha güçlüler. Daha çabuk sağlıklarına kavuşuyorlar. Gönül ister ki her şey pürüzsüz gitse küveze girmeseler, ameliyat olmasalar. Ama işte herkesin sınavı farklı. Depremdeki enkaz altından çıkan bebekler hep aklıma geliyor. Nasıl mücadeleciler! Sen de bunları düşün arkadaşım eminim çok zor ama sınavın ne kadar büyükse mükafatın o kadar büyük oluyor. Dualarım seninle
İnsallah canım umarım çabucak atlatır, bi yandan da onu düşünüyorum. Yenidoğanken yapılan operasyon çok daha başarılı oluyormuş sonralarında operasyonun basarsız olma ihtimali daha yüksekmiş. O yüzden vardır Allah’ın bir bildiği diyorum :)Canım hayırlısı ile atlatırsınız inşallah iyi düşünelim iyi olsun önceden fark edilmesi de iyi olmuş bence güzelce atlatacaktır miniğin
Çok teşekkür ederimAllahım şifa versin güzel yavruna kısacık ve hafif bir operasyon olup sağlıkla kavuşursunuz inşallahLakin içimdende geçirdiğim duamdır operasyonluk bulgusu olmadan sağlıkla doğsun
Kız 3 Eylül Pazar??Ben 3 Eylül
Canım benim ne desek boş, ama sen güçlü olmalısın. Allah'tan imkan olmuş ki teşhis edilmiş. Doğumda ona göre ekip olacak. Ona göre hazır bekleyecekler vs. İnşallah gerek kalmadan atlatırsınız ama teşhis olmasaydı hazırlıksız yakalanabilirdiniz. Çok şükür rabbim izin vermiş. Dualarımız seninle ve bebekle.4 farklı doktora gittik, aralarında profesör filan da var Çapadan, hepsi yüksek ihtimalli buldu. Doğar doğmaz değerlendirilmesi ve gerektiği halde operasyona alınması gerektiğini söylediler. Kendi doktorumuz da profesör zaten, o da bugun büyük ihtimalle gerekecek ona göre diğer dallardaki arkadasları haberdar edip organize olalım dedi.
Ben sapık gibi yanımda tutup izlemeyi düşünüyorum açıkçası hiç içim rahat etmez kiSağlıkla büyütünşuaralar aklıma takılan bir soru var; bebiş odasında uyurken her daim başında beklemeyeceğiz sanırım. 2 saatte bir kontrole gidip, o sırada mı meme-gazı çıkartma-alt değiştirme rutinini yapıyoruz?
He ya yarın kontrolüm var sorcam Bi daha bide şehir hastanesiKız 3 Eylül Pazar??
Valla ben yanımda tutacağım. Reflu yatağı var onunla birlikte salonda benimle duracak ilk günler en azından.Sağlıkla büyütünşuaralar aklıma takılan bir soru var; bebiş odasında uyurken her daim başında beklemeyeceğiz sanırım. 2 saatte bir kontrole gidip, o sırada mı meme-gazı çıkartma-alt değiştirme rutinini yapıyoruz?
Allah allah pazara sezeryan günü de garip geldi :) en yine yq kesinleşinceHe ya yarın kontrolüm var sorcam Bi daha bide şehir hastanesi
Galiba öyle oluyoAyrıca (39+0) dimi? K Kucuk lola
evet dönebilirMerhabalar . Ben 33+5 gebeyim . Oğlum 32. Haftada aşağı dönmustu. Merak ediyorum tekrar pozisyon değiştiriyor mu . Yani acaba tekrar başı yukari dönmüş olabilir mi . Bu konuda fikri olan var mi
ayy benimde hep yanımda olur başlangıçta ya ben nere o orayaBen sapık gibi yanımda tutup izlemeyi düşünüyorum açıkçası hiç içim rahat etmez kiMeme sonrası zaten bu rutini uygulamaya çalışıcaz ama bebeğimiz bakalım uyacak mı
Ayy karışık bir konu bu benim teyzrm 2 ismi koymuştu kimliğine. Ama bence senin dediğin daha mantıklı kulağına okut o ismi yada ikisini kimliğe yazma. Bugün öyle konu geçti çünküya kizlar bisey sorcam benim bebegime koyacagim isim farkli ama ben gecen gun ruyamda farkli bi isim gordum bebegimin adini farkli bisey olarak soyluyodum bunu kime soylesem ruyanda gordugun ismi koyman lazim diyo ama ben koymak istedgim isme alistim kulagina okutsam ama kimligine yazdirmasam bisey olurmu cok kafama takiliyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?