2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allahım şifa versin güzel yavruna kısacık ve hafif bir operasyon olup sağlıkla kavuşursunuz inşallah Lakin içimdende geçirdiğim duamdır operasyonluk bulgusu olmadan sağlıkla doğsun

Canım nasıl bi sıkıntı var ne operasyonu olacak çok geçmiş olsun

insallah canım, ben de hep o mücadeleci bebekleri düşünüyorum, savaşın ortasında doğanlar bir sürü zorluk içinde hayata tutunanlar…

Belki de bu benim sınavımdır diye düşünüyorum zaten… tek istediğim ne olursa olsun sonunda sağlığına kavuşsun.
Canım hayırlısı ile atlatırsınız inşallah iyi düşünelim iyi olsun önceden fark edilmesi de iyi olmuş bence güzelce atlatacaktır miniğin
İnsallah canım umarım çabucak atlatır, bi yandan da onu düşünüyorum. Yenidoğanken yapılan operasyon çok daha başarılı oluyormuş sonralarında operasyonun basarsız olma ihtimali daha yüksekmiş. O yüzden vardır Allah’ın bir bildiği diyorum :)
Allahım şifa versin güzel yavruna kısacık ve hafif bir operasyon olup sağlıkla kavuşursunuz inşallah Lakin içimdende geçirdiğim duamdır operasyonluk bulgusu olmadan sağlıkla doğsun
Çok teşekkür ederim inşallah yanlış teşhistir, bu forumda, başka yerlerde aynı sorunu yaşayan bir çok kişi gördüm. Anne karnında yanlış teşhis de olabiliyormuş. Umarım profesörler yanılır

Merhabalar . Ben 33+5 gebeyim . Oğlum 32. Haftada aşağı dönmustu. Merak ediyorum tekrar pozisyon değiştiriyor mu . Yani acaba tekrar başı yukari dönmüş olabilir mi . Bu konuda fikri olan var mi

Canım benim ne desek boş, ama sen güçlü olmalısın. Allah'tan imkan olmuş ki teşhis edilmiş. Doğumda ona göre ekip olacak. Ona göre hazır bekleyecekler vs. İnşallah gerek kalmadan atlatırsınız ama teşhis olmasaydı hazırlıksız yakalanabilirdiniz. Çok şükür rabbim izin vermiş. Dualarımız seninle ve bebekle.

Ben sapık gibi yanımda tutup izlemeyi düşünüyorum açıkçası hiç içim rahat etmez ki Meme sonrası zaten bu rutini uygulamaya çalışıcaz ama bebeğimiz bakalım uyacak mı

V Valla ben yanımda tutacağım. Reflu yatağı var onunla birlikte salonda benimle duracak ilk günler en azından.

ya kizlar bisey sorcam benim bebegime koyacagim isim farkli ama ben gecen gun ruyamda farkli bi isim gordum bebegimin adini farkli bisey olarak soyluyodum bunu kime soylesem ruyanda gordugun ismi koyman lazim diyo ama ben koymak istedgim isme alistim kulagina okutsam ama kimligine yazdirmasam bisey olurmu cok kafama takiliyo yaa

Ayy karışık bir konu bu benim teyzrm 2 ismi koymuştu kimliğine. Ama bence senin dediğin daha mantıklı kulağına okut o ismi yada ikisini kimliğe yazma. Bugün öyle konu geçti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…