2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canımcım benimde cuma günü netleşecek sezaryen olacak anlaşılan 28 veya 29u muallak olduğundan yazdırmıyorum ben sana haber ederim
Tamamdır kuzum bende müsait olunca unutmayalım diye yazdım ama ne kadar süre yazabilirim böyle bilmiyorum boş oldukça yazmaya çalışacam.. tablo üstüne ekleyecem

ya ben rüyamda hep kız bebek gördüm ama bebeğim erkek napalım şimdi cinsiyetini mi değiştirelim sen hangi ismi istiyorsan onu koy bence yani ben öyle yapardım, rüyalar bilinçaltımızın oyunu olabiliyor bazen

@martan 23ü çarşamba ,
@dnzyn (38+0) ve @Mammamia2 24ü perşembe

Şimdilik bu hafta planlı olanlar bunlar

Selam kızlar, uzun süredir yazmıyorum ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı.

Ben de 25i cuma için yerimi alayım. Sezeryan olacağım bebek baş aşağı dönmediği için. İnatçı bir kızım olacak galiba çünkü 24. haftadan beri başı yukarda hanfendinin. Cuma günü 38+6 olacağım.

Canım benim valla kaç kere girip baktım sana hiiç aktif değilsin.. nisanda filan yazmışsın en son.. ben de korktum açıkçası soramadım da kötü bir durum var diye. İyi olmanıza çok çok sevindim isim karar vermiş miydiniz? Tabloda hatırlamadım da yoksa onu da eklerim

NewMamaa ah canım, valla son ana kadar hep çalıştığım için pek yazamadım ama arkadaşların güzel mesajlarıyla sevindim, üzüntülü mesajlarıyla hepiniz gibi ben de üzüldüm.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah

Tabloda isim olarak Meyra yazıyor, ama biz onu Meyra İpek olarak birazcık değiştirdik

Kızlar ilk sayfadaki tabloya "Planlı Doğum Tarihlerini" ekledim. Elimden geldiğince de yazarım buraya..

Ama sizler de bana yardımcı olmak adına gün belli olunca ve gruba yazarken beni etiketleyip, "kesinleşen sezeryan tarihi" ve bebek "Kaç+kaç" olacak bunları eklerseniz beni yormazsınız. Mağlum bende doğurmak üzere olan bir hamileyim

Burada arkadaş gibi olduk hepimiz birbirimizi merak ediyoruz ne oldu sağlıklı mı bebek iyi mi vs vs. Artık doğumlar hızlanıyor. Herkesi unutabiliriz..
Ayşe ile fatma aynı gün doğuracaktır. O gün Ayşe'ye sorarız naptın doğdu mu vs. diye fatma'yı unuturuz filan hoş olmaz diye düşündüm.Herkes hamile / lohusa kimseyi kırmak istemeyiz. Ama bizlerde hamile/lohusayız. Herkesin farklı dertleri var unutmayalım:)

Elimden geldiğince buraya yazarım ye düşündüm ama tek tek herkese gün sormak beni zorlayabilir bilginiz olsun bana alınıp darılmayın sonra

Sizleri seviyorum ❤

Son düzenleme:
Valla çok sevindim yazmana da inan ikinizin de iyi olmasına sevindim. Çünkü sen aktiftin birden yok olunca dedim eyvah. Çok şükür iyisiniz.. İpek'i de hemen ekliyorum. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın annesi az kalmış

Evet kavuşmamıza az kaldı. Sezeryan olacağı için biraz üzüldüm, döner diye bekledik ama dönmedi. O yüzden normal doğum olur diye kendimi hazırlamıştım hep. Tabiki hayırlısı böyleymiş. Ama sanki içimdeki his normal doğum olsaydı bence ben 40 haftayı görürdüm gibime geliyordu hep nasipte ağustos annesi olmak varmış demekki

Hepimiz içten içe birşeyler istiyoruz ama bakalım neler gelecek doğumda :) Ama wağlıkla kucağımıza aldığımızda nasıl olduğunun önemi kalmayacak bence :) sizin belçikada da türkiye gibi yürüyor demek ki işler

Aslında belçikada sezeryan baya istisnai durum, zaten o yüzden aklıma sezeryan olacağım hiç gelmemişti. Bir de mesela hepiniz nst’ye giriyorsunuz, ben hiç girmedim. Sadece rutin kontrollerim oluyor onlar da baya seyrek. Çoğunlukla 6 haftada bir gibi. Hastanede kalma süresi de farklı, normal doğumda 2-3 gün kalınıyor, sezeryanla 4-5 gün. O yüzden şuan hastane çantam da en kocamanından bir valiz oldu

Bende şaşırdım demekki onlar da pozisyona girmeyeceğini kabullenmiş :) merak etme benim de valiz büyük boy

Selam kızlar benim kontrolüm vardı bugün. 37+2deyim oğlum da 3.691 gram 51.5 cm olmuş tabi bu sayılar yanıltıcı olabiliyor. 4 Eylül’e sezaryen için direkt gün almıştım ben 39+1 oluyor. Doktor da bugün iyi ki normal doğurcam demedin bebeğin omuzları takılabilir ben seni normal doğurtmazdım dedi. İçim ürperdi keşke hayal etmeseydim o anı

Salon Kadini canım ne yapıyorsunuz nasılsınız bebişko nasıl?

Sen sormuştın diye hatırlıyorum koyu yazma işini çözdüm sonunda :)

"mesaj yazdığınız alanda en sağda buyutecin solunda 3 nokta var. Ona basın aşağı doğru menu uzayacaktir, alt menüde köşeli parantezi basın düzeliyor"

Aha geldi yaptim hooorreeÿyy

Peki smileyler nerde?

bebinto iyi azicik sariligimiz basladi gibi ama sut geldi Allah'tan :)
B I yazıyor ya onların devamında resim var onun yanındaki 3 noktaya bak smileyler geliyor aşağı doğru.

Süt varsa sarılık atlatılır inş. Annesi .... Sevindim iyi olmanıza❤ isimsiz prensesi öp bnm için

BuDunyaninMukafatiOlmali canım ne yaptın? Doğurdun mu? Normal tarihin 22 ağustostu en son ama hastaneden çıktıktan sonra bir şey değişti mi acaba? Doğdu mu bebişler?
İyi geceler canım anneler.
Ben 21 agustos pt. 12.30 da sezaryenle kavuştum oğullarima bin şükür
Hayatimizim en huzurlu ve en yoğun bi buçuk gününü geride biraktik eşimle. Toplasak iki saatlik uykuyla duruyoruz ama gram şikayetimiz yok
Şimdide uyanik kalabilmek için kahveye düşeceğiz

Hep aklimdaydiniz ama asla girip bakamadim. İns sizlerde saglikli kavusursunuz

Bebişler sağlıklılar değil mi canım? Kaç + kaçta doğdular tam olarak? Sağlıklı huzurlu mutlu ömürleri olsun inş aslanların ❤❤ sizin de gözünüz aydın canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…