O zaman bence doktoruna haber ver. Korkutmak gibi olmasın ama bebek geleceği zaman arkaya vurur derler. İsterse boşa telaş ediyorsun desin boşver sen görüş riske atma derim. Ben Ekim grubundayım orda bir arkadaş daha düzenli kasılmalardan dolayı gitti doğum yaptı aynısını demişti büyük tuvalet hissi varmış(yazdığı mesajı ekledim) . Birşey yoksa da için rahat eder en azından.Evet ama yapamıyorum wcye gitsem de yok yani aslında
Kızlar tam 2 saattir ( abartmıyorum ) durmadan karnımınn içinde hareket ediyor. Kasılmalarım da var. Bu durum normal mi ?
Ahh kuzum benm ne güzel bir haberBenim bugün kucağıma verdilerOksijeni ağzına doğru tuttu kucağımdayken sıkıntı yaşamadık. Hiç beklemiyordum,darısı başına kısa zamanda
Oyyy çok sevindim aklım sendeydi. Kilosu iyi haftasına göreKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Canım çok şükür bebeğim bugün daha iyi. Cihaz içi oksijene bağlı şuan burnundan çıkarmışlar.Oyy yerim onu ya, demek koca koca gobekli birsey gelecekmis buraya... masallah yesin onu teyzesi
Aaa hadi hayirlisi, bi avazda kolayca dogur insallah
Oyyyyy tam bi minnak bebesi olmus o, yalniz bence kilosu gayet iyi. Cabuk toparlar o bak gorursun
@kibrisssanemcee siz naptiniz bebeler nasil?
Evet ilk doğum ondan olabilirİlk doğumsa yalancı sancıları farketmemen normal.
Kızlar ilk hafta bebek kaç ml süt içiyor ya. Brn sağıp götürüyorum ama yetiyor mu bilmiyorum soruyorum net cevap da vermiyorlar.
36+5 bugün. Biraz ev içerisinde yürüdüm hareketleri bi 40 dkdır yavasladı seğirme gibi olmaya başladı.Durmadan hareket etmesi normal degil. Bebek stres altinda olabilir. Acilen doktora gitmelisiniz.
Kac haftaliksiniz tam?
Haftaniz da kucukmus daha, doktorla gorustunuz mu? Benim doktorum siradisi gordugun her harekette hastaneye geleceksin demisti ama benimkisi zaten riskli gebelik takibi altindaydi.36+5 bugün. Biraz ev içerisinde yürüdüm hareketleri bi 40 dkdır yavasladı seğirme gibi olmaya başladı.
Stres altında olacak bir şey de yapmadım ki bütün gün sadece yattım
Kizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorumArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
İlk günler evdekilere terör estirdim kimse de lohusasın diye bir şey demiyorBence de yani önceden bize veriyorlarmış özellikle mama da ve sıcakta bir iki damla verilir ne olacak ben böyle rahat anne olucam diyorum bakalım neler yapıcam burda lohusa topuzumla kaynanamı boğacam diye yazabilirim de
Gelinimiz yeni doğum yaptı karın çevresi 4 hafta geriden geliyor du bebek beslenemiyor diye 37 haftalık sezeryana aldılar 2100 gram 45 cm gayet sağlıklı bir kızı olduKizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
MaşşallahhhKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Dualarımız seninle çok rahat kolay bir doğum olsun inşallahArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Cok tesekkurler esdia senin de saglikla bu sureci tamamlamani temenni ediyorumMerhaba, ben de grubu gizli gizli takip edenlerdenimherkesin hikayesini neredeyse ezberledim, kendim de 36+5'teyim herkes gibi yarını korkuyla bekliyorum
Ben ahududu yaprağı çayı diye duymuştum, tekrar da baktım sevgili lidya doğumun artık kendi milli meselem gibi hissettiğim için yazmak istedim, umarım en güzel şekilde gelir bebeğin.
Bir de geçen gün büyü ve isim konusu olmuştu, ben de sadece anne ve babanın bildiği gizli bir isim daha konulmalı diye biliyorum. Yani siz ayşe koyduysanız ayşe, kulağına okunan da ayşe ama anne ve babanın bildiği gizli bir ismi daha var ayşe x şeklinde. Umarım doğru biliyorumdur, en azından bizimkiler böyle yapmıştı ben de öyle yapacağım.
Hadi bakalım YAAAAA HAK diyerek doğuma giriyormuşsunCok tesekkurler esdia senin de saglikla bu sureci tamamlamani temenni ediyorumben de aktara sordum ahududu dedi aldim
Meryem Ana otu da aldim
Cephanelik tamam bende kizlarsavaşa hazirim hahahahahha
HahahahaHadi bakalım YAAAAA HAK diyerek doğuma giriyormuşsunay heyecan dorukta
Tam bunu yazacaktım peşine sen yazmışsınHahahahafonda mehter marşı hshshshhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?