2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet ama yapamıyorum wcye gitsem de yok yani aslında
O zaman bence doktoruna haber ver. Korkutmak gibi olmasın ama bebek geleceği zaman arkaya vurur derler. İsterse boşa telaş ediyorsun desin boşver sen görüş riske atma derim. Ben Ekim grubundayım orda bir arkadaş daha düzenli kasılmalardan dolayı gitti doğum yaptı aynısını demişti büyük tuvalet hissi varmış(yazdığı mesajı ekledim) . Birşey yoksa da için rahat eder en azından.

Eklentiler

• IMG_20230824_172114.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
Benim bugün kucağıma verdiler Oksijeni ağzına doğru tuttu kucağımdayken sıkıntı yaşamadık. Hiç beklemiyordum,darısı başına kısa zamanda
Ahh kuzum benm ne güzel bir habertaburcu olması da yakın demek ki.
Oyyy çok sevindim aklım sendeydi. Kilosu iyi haftasına göre inşallah biran önce kavuşursunuz. Sen iyi misin ameliyatın nasıl geçti?
Canım çok şükür bebeğim bugün daha iyi. Cihaz içi oksijene bağlı şuan burnundan çıkarmışlar.

Kızlar ilk hafta bebek kaç ml süt içiyor ya. Brn sağıp götürüyorum ama yetiyor mu bilmiyorum soruyorum net cevap da vermiyorlar.

Kizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?

Durmadan hareket etmesi normal degil. Bebek stres altinda olabilir. Acilen doktora gitmelisiniz.

Kac haftaliksiniz tam?
36+5 bugün. Biraz ev içerisinde yürüdüm hareketleri bi 40 dkdır yavasladı seğirme gibi olmaya başladı.

Stres altında olacak bir şey de yapmadım ki bütün gün sadece yattım

36+5 bugün. Biraz ev içerisinde yürüdüm hareketleri bi 40 dkdır yavasladı seğirme gibi olmaya başladı.

Stres altında olacak bir şey de yapmadım ki bütün gün sadece yattım
Haftaniz da kucukmus daha, doktorla gorustunuz mu? Benim doktorum siradisi gordugun her harekette hastaneye geleceksin demisti ama benimkisi zaten riskli gebelik takibi altindaydi.

Sizin bebisle alakali herhangi bir sorununuz var miydi?

Öncelikle çok geçmiş olsun, benim bebeğim içinde karın çevresi geriden geliyor zayıf bi bebek olacak genel olarak haftasıyla uyumlu demişti. O hafta araştırıp bebeğe kilo aldıran besinleri özellikle çok tükettim; gittiğimde karın çevresi de haftasını yakalamıştı. Doktorunuz biraz negatif yaklaşmış bence, perinatologun dediğine göre benim yaşadığım durum gibi bişey olmalı sizinki de. Bazı doktorlar aklına gelen ilk şeyi söylüyorlar gerçekten siz ne hissediyorsunuz umrunda olmuyor Hiç üzülmeyin stres yapmayın, bebeğinize kilo aldıran besinleri tüketin haftasını yakalayacaktır. Perinatologun dediğini kaale alın bence.

Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Sağlıklı, kolay bir doğum diliyorum mutlulukla, sağlıkla alın kucağınıza

İlk günler evdekilere terör estirdim kimse de lohusasın diye bir şey demiyor tadını çıkartın

Gelinimiz yeni doğum yaptı karın çevresi 4 hafta geriden geliyor du bebek beslenemiyor diye 37 haftalık sezeryana aldılar 2100 gram 45 cm gayet sağlıklı bir kızı oldu
Kendinizi hiç üzmeyin Allah'ın izniyle herşey yoluna girer

Maşşallahhh sağlıkla en yakın zamanda kavuşun inşallahh sen nasılsın

Cok tesekkurler esdia senin de saglikla bu sureci tamamlamani temenni ediyorum ben de aktara sordum ahududu dedi aldim
Meryem Ana otu da aldim
Cephanelik tamam bende kizlar savaşa hazirim hahahahahha

Eklentiler

• 20230824_184953.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 20230824_184941.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 54
Cok tesekkurler esdia senin de saglikla bu sureci tamamlamani temenni ediyorum ben de aktara sordum ahududu dedi aldim
Meryem Ana otu da aldim
Cephanelik tamam bende kizlar savaşa hazirim hahahahahha
Hadi bakalım YAAAAA HAK diyerek doğuma giriyormuşsun ay heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…