2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Arkadaşlar ben yine bi seminer bilgisiyle geldim biraz instadan bakınca artık sürekli önüme çıkıyor. Bu da uyku eğitimi semineri. Cumartesi akşam 21:00 da ve ücretsiz. Katılmak isteyenler kayıt yaptırmayı unutmayın. Sitenin aşağılarına doğru katılma linkli bırakmışlar

Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Sağlıcakla gelsin inşallah minnoşun
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hemen kucağına verirler inşallah çok geçmiş olsun sana da

Maşallah, tebrik ederim rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıcakla çabucak kavuşun inşallah

Grubun eğitim bakanı
Kayıt yaptırdım buna. Teşekkür ederiz kuzum.
Cumartesi benim hastanenin de var doğuma hazırlık eğitimi. Gitmeli miyim sıkılır mıyım bilemiyorum.

canım çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun bi an önce kavuşmanız dileğiyle

Grubun eğitim bakanı
Kayıt yaptırdım buna. Teşekkür ederiz kuzum.
Cumartesi benim hastanenin de var doğuma hazırlık eğitimi. Gitmeli miyim sıkılır mıyım bilemiyorum.
Hahaha çok teşekkür ediyorum bence katılın sıkılırsanız lavaboya gidiyor bahanesiyle ya da kendinizi aratarak acil işim çıktı bahanesiyle ayrılırsınız

Kızlar tam 2 saattir ( abartmıyorum ) durmadan karnımınn içinde hareket ediyor. Kasılmalarım da var. Bu durum normal mi ?

Kızlar tam 2 saattir ( abartmıyorum ) durmadan karnımınn içinde hareket ediyor. Kasılmalarım da var. Bu durum normal mi ?
Tam olarak kasılmaların nasıl?
Mesela bugün benim bebeğimde sürekli ayak çıkartıyor değişik işler çeviriyor içeride. Ayrıca saat 2den beride yine enerjim düştü terleme, nabız artışı, regl ağrısı gibi kasıkta ağrı, bacaklarda güçsüzlük, ishal hissi ve bunları resmen sırayla yaşıyorum, biri bitiyor biri başlıyor gibi. Bir arada kasıklarımda toplandı gibi karnımda sertleşti. Ben normal görüyorum bunları yarında kontrol var bana gün verecek sabrediyorum.

Karnımın aşağısında toplanıyor sanki geriniyor gibi. Bizimki de aynı bi yandan da tekmeliyor.

Nabzımı filan hiç ölçmedim bi bakıyım tansiyonuma . Agrım filandık ama WC hissiyatım var. Ay insallah yarını beklerler. Bizim de sabah kontrolümüz var NST ile beraber.

Galiba bundan şirketlerin haberi olması olmamasıyla alakalı.
(ben biraz önce, ik, müdür ve genel müdür yardımcısı ile görüştüm. Tamam çık izne dediler Farklı birşey diyende olmadı
Canım onlar bu şekilde yönlendirme yapsa bile sgk tarafına sistemden düştüğünde sonra arayıp snalık izninde erkenden çağırabilirler eltime öyle oldu mesela. O da 1 hafta ağır grip geçirdiği için rapor kullanmak zorunda kaldı sonrasında analık iznindeyken personelden aradılar

sürekli var yaklaşık 2 saattir, ağrım sancım yok. Normalde duşa girdiğimde sakinleşirdi ama durmuyor sunan

Doktorunuzla görüşün yine de aklınızda soru işareti kalmasın.

Maalesef bu 1 haftalık süre 16 haftalık analık izninizden düşecek. Orada sadece fiili çalışma baz alınıyor
Bizim şirkette İK nın farkedeceğini sanmıyorum ya yüzlerce kişi var. İzinler de Online giriliyo bi sisteme zaten bazı kişiler yıl sonu kafasına esince giriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…