2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aman tanrim bi supriz doğum daha bizim bebisler birbirlerini duydukça geliyor sağ salim kavuşma diliyorum kuzum sana dualarim seninle

Ay canım benimm sağlıkla gelsin kuzucuğun

Ayy ayy ayy sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahh dualarımız sizinle olacak, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Evet erken doğan bebeklerin %80 inde gözüküyormuş sarılık bizimki 10 a kadar çıktı üst değer 18 di. Şükür biz kolay atlattık. Vaktinde doğan bebeklerin de %60 ında görülüyormuş
Çok şükür canıım hafif atlatmışsınız ne güzel emzirdin önledin annesi

Sağlıkla kavuşun canım benim dualarımız sizinle

Arkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
Dularımız seninle canım benim sağlıkla alacaksın çocuğunu kucağına inş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

canım dualarım seninle su gibi geçsin sağlıkla kucağına al inşallahh
Bebiş hala dönmediği için mi sezaryen olcak kuzu

Çook sevindim canım benim haftası erken diye kuvöz bekleniyor zaten merak etme en yakın zamanda yanında olacak inş oğluşun gözün aydıın çok sevindim

Ayyy bir bebişimiz daha geliyoor, canım şimdiden tebrik ediyoruz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişi inş.

Haftaniz da kucukmus daha, doktorla gorustunuz mu? Benim doktorum siradisi gordugun her harekette hastaneye geleceksin demisti ama benimkisi zaten riskli gebelik takibi altindaydi.

Sizin bebisle alakali herhangi bir sorununuz var miydi?
Görüşmedim ama şu an normale döndü bir iki saattir normal düzeninde hareket ediyor. Yalancı kasılmalarım hala var.

Doktor hareket azaldığını hisseder hissetmez gel demişti. Bu dönemde hareketlerinin artmasının sebebi kendini kanala itmeye çalışmasıymış. Bi ara her garip hareketinde acile gidiyordum da doktor da bıkmıştı benden artık. Suyun gelmeden ya da kasılmaların 8-10 dkda bir olmadan gelme sakın demişti. Nişan bile gelse otur evinde suyun gelene kadar dediği için çekindim açıkçası şimdi sormaya aramaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…