Aman tanrim bi supriz doğum daha bizim bebisler birbirlerini duydukça geliyorkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Ay canım benimm sağlıkla gelsin kuzucuğunkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Ayy ayy ayykızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Çok şükür canıım hafif atlatmışsınız ne güzel emzirdin önledin annesiEvet erken doğan bebeklerin %80 inde gözüküyormuş sarılık bizimki 10 a kadar çıktı üst değer 18 di. Şükür biz kolay atlattık. Vaktinde doğan bebeklerin de %60 ında görülüyormuş
Ayy ayy ayysağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahh dualarımız sizinle olacak, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Aman tanrim bi supriz doğum daha bizim bebisler birbirlerini duydukça geliyorsağ salim kavuşma diliyorum kuzum sana dualarim seninle
çok teşekkür ederim kızlarAy canım benimm sağlıkla gelsin kuzucuğun
Sağlıkla kavuşun canım benim dualarımız sizinlekızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıcakla gelsin yavrunkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Dularımız seninle canım benim sağlıkla alacaksın çocuğunu kucağına inş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar 3-4 cm açıklığım varmış, yarın sabah rahim ağzını yumuşatmak için ilaç alacağım ve doğum başlatılacak. 38+2 oluyorum yarın. Dualarınızı beklerim
canım dualarım seninle su gibi geçsin sağlıkla kucağına al inşallahhkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Çook sevindim canım benim haftası erken diye kuvöz bekleniyor zaten merak etme en yakın zamanda yanında olacak inş oğluşun gözün aydıın çok sevindimKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Ayyy bir bebişimiz daha geliyoor, canım şimdiden tebrik ediyoruz hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallahkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Görüşmedim ama şu an normale döndü bir iki saattir normal düzeninde hareket ediyor. Yalancı kasılmalarım hala var.Haftaniz da kucukmus daha, doktorla gorustunuz mu? Benim doktorum siradisi gordugun her harekette hastaneye geleceksin demisti ama benimkisi zaten riskli gebelik takibi altindaydi.
Sizin bebisle alakali herhangi bir sorununuz var miydi?
Canımm insallah saglıkla alırsın bebisini kucağına :)kızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla kucağına al canımkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
kızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
İnşaAllah canım Allah razı olsunDularımız seninle canım benim sağlıkla alacaksın çocuğunu kucağına inş. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Nasıl geçtiAzıcık gideyim gebe eğitimi alayım dedim 3 saat bakamadım tele herkes doğurmaya kalkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?