2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırlı olsun canım, Allahım kısa sürede evladını kucağına almayı nasip etsin

Şansımıza artık. Ben psikolojik olarak salıdan sonra gitmeyeceğim kendimi çok hazırladım. Düşeceklerse de düşsünler. şimdilik böyle bir durum gözükmüyor. Bakalım annelik izni sonunda ne olacak

Bizim şirkette İK nın farkedeceğini sanmıyorum ya yüzlerce kişi var. İzinler de Online giriliyo bi sisteme zaten bazı kişiler yıl sonu kafasına esince giriyo
Bizde de öyle. İzne gidip girmeyeni bile fark etmedikleri olmuş Umarım ben izindeyken idealist bir personel almazlar işe

Endişen devam ederse doktora danışmanda fayda var. Yarın sabah bütün herşeyi sor cevaplar içini rahatlatır seni yönlendirir.

Sutunu sagmayi denedin mi canim. Guclu bir makine ile sagip arka sutune ulasabilirsen sariliga en iyi gelen anne sutu oluyor. Benim minik kiz cok gucsuz ememiyor kuvvetli herkes bos bos konusuyor aman sagma memeyi tutsun alissin. Kimseyi dinlemiyorum sagip sagip veriyorum ac kaldikca ememedikce sarardi cocuk. Simdi toparladi biraz cok sukur

WC hissiyatı dediğin büyük tuvalet var gibi mi?

Hurma yiyorum kuzum adacayi miydi bi çay duydum ama adacayi mi inan hatirlamiyorm
Merhaba, ben de grubu gizli gizli takip edenlerdenim herkesin hikayesini neredeyse ezberledim, kendim de 36+5'teyim herkes gibi yarını korkuyla bekliyorum

Ben ahududu yaprağı çayı diye duymuştum, tekrar da baktım sevgili lidya doğumun artık kendi milli meselem gibi hissettiğim için yazmak istedim, umarım en güzel şekilde gelir bebeğin.

Bir de geçen gün büyü ve isim konusu olmuştu, ben de sadece anne ve babanın bildiği gizli bir isim daha konulmalı diye biliyorum. Yani siz ayşe koyduysanız ayşe, kulağına okunan da ayşe ama anne ve babanın bildiği gizli bir ismi daha var ayşe x şeklinde. Umarım doğru biliyorumdur, en azından bizimkiler böyle yapmıştı ben de öyle yapacağım.

Ah ama geçen bir makale paylaşmışlardı aslında hurmanın da bu çayların da kesin olaral doğumu başlattığına yönelik bir veri yok diye. Bir de temkinli içilmeli deniyordu diye hatırlıyorum, bunları da eklemek istedim

Ayy kuzum bebiş doğunca da bunlar olacak hayatımız da dimi bize şuan pespembe hayaller geliyor bunlar
Evet erken doğan bebeklerin %80 inde gözüküyormuş sarılık bizimki 10 a kadar çıktı üst değer 18 di. Şükür biz kolay atlattık. Vaktinde doğan bebeklerin de %60 ında görülüyormuş

Merhaba doğum tarihiniz hayırlı olsun inşallah. Sezeryan dikiş yerinin çok inceldiği nasıl belli oldu acb? Benim bir önceki doğumumda sezeryan ve bu doğumla arası çok yakında o yüzden soruyorum
Malesef belli olmuyor doktorda falan. Ama soyle Ben artik yuruyemez hale gelmistim, bicak saplanmasi gibi acilar giriyordu ve karnim cok kasiliyordu. Nst de sancidan cikinca doktor bence alalim dedi bana birakti bende alalim dedim. Dogum esnasinda da dogru ksrar vermisiz ic dikisler acilmaya baslamis ondan bu kadar aci cekiyormussun dedi. Durum boyle yani

Suyu doktorlar hiç önermiyorlardı. Mamadan sonra verilmesi mi gerekiyor
Bazısı öneriyor bazısı önermiyor. Şu yüzden vermeyin diyorlar mideleri küçük suyla doldurursanız emmezler diye. Ama mamadan sonra agzı bembeyaz kalıyor huzursuz gibi serum fizyolojik de verebilirsiniz su da birkaç damlasını yutuyor zaten.

Her yazdığımda gebesin normal değil mi diyo her şeye suyun gelince ara direk gelirim dedi ama onun dışında da artık utanıyorum
Benim de aynen öyle canım nst de de öyle çıktı bugün doktor tam istediğimiz gibi çok güzel çok hareketli maşallah dedi endişelenme bir de artık çok büyüdüler hareketlerini daha çok hissediyoruz uyumuyor mu hiç dedim hatta ben doktora uyurkende hareket ediyor zaten dedi sen yarım kundak falan ancak uyutursun bunu diyor bir de bana

Bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Bence de yani önceden bize veriyorlarmış özellikle mama da ve sıcakta bir iki damla verilir ne olacak ben böyle rahat anne olucam diyorum bakalım neler yapıcam burda lohusa topuzumla kaynanamı boğacam diye yazabilirim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…