Hayırlı olsun canım, Allahım kısa sürede evladını kucağına almayı nasip etsinKızlar ben doğum yaptım çok şükür bebiş şuan küvözdeama zaten bu durum haftası erken olduğu için beklediğim birşeydi. 2300gram 44cm minnak bir oğlan detayları konuşuruz hepinizi öpüyorum dualarınızı beklerim güzel anneler herkese kolay sağlıklı doğumlar dilerim
Her yazdığımda gebesin normal değil mi diyo her şeyeDoktorunuzla görüşün yine de aklınızda soru işareti kalmasın.
Şansımıza artık. Ben psikolojik olarak salıdan sonra gitmeyeceğim kendimi çok hazırladım. Düşeceklerse de düşsünler. şimdilik böyle bir durum gözükmüyor. Bakalım annelik izni sonunda ne olacakCanım onlar bu şekilde yönlendirme yapsa bile sgk tarafına sistemden düştüğünde sonra arayıp snalık izninde erkenden çağırabilirler eltime öyle oldu mesela. O da 1 hafta ağır grip geçirdiği için rapor kullanmak zorunda kaldı sonrasında analık iznindeyken personelden aradılar
Doğum olsa belli aralıklarla belirli süre olması gerekiyordu.Her yazdığımda gebesin normal değil mi diyo her şeyesuyun gelince ara direk gelirim dedi ama onun dışında da artık utanıyorum
Ah anladım. Benim ilk çocuğumda kordon kısacıktı ama vaktinde dönmüştü. Kordon çok kısa olduğu için ama kanala girememişti ve normal doğum acil sezaryene döndü.anlamadı zaten canım tahmin etti hani böyle durumlarda dönemeyebilir diye
Bizde de öyle. İzne gidip girmeyeni bile fark etmedikleri olmuşBizim şirkette İK nın farkedeceğini sanmıyorum yayüzlerce kişi var. İzinler de Online giriliyo bi sisteme zaten bazı kişiler yıl sonu kafasına esince giriyo
Endişen devam ederse doktora danışmanda fayda var. Yarın sabah bütün herşeyi sor cevaplar içini rahatlatır seni yönlendirir.Karnımın aşağısında toplanıyor sanki geriniyor gibi. Bizimki de aynı bi yandan da tekmeliyor.
Nabzımı filan hiç ölçmedim bi bakıyım tansiyonuma. Agrım filandık ama WC hissiyatım var. Ay insallah yarını beklerler. Bizim de sabah kontrolümüz var NST ile beraber.
Sutunu sagmayi denedin mi canim. Guclu bir makine ile sagip arka sutune ulasabilirsen sariliga en iyi gelen anne sutu oluyor. Benim minik kiz cok gucsuz ememiyor kuvvetli herkes bos bos konusuyor aman sagma memeyi tutsun alissin. Kimseyi dinlemiyorum sagip sagip veriyorum ac kaldikca ememedikce sarardi cocuk. Simdi toparladi biraz cok sukurKızlar günaydın
Bı sorum olucaktı benim oğluşumun sarılığını bı düşürmüstuk dün tekrar yükseldi bende ek gıda olarak sarılık tamamen geçsin diye mamayla takviye etmeyi düşünüyorum
Hem emzirip hem mama vericem tavsiye edebileceğiniz mama var mı
Yardımcı olursanız çok sevinirim
WC hissiyatı dediğin büyük tuvalet var gibi mi?Karnımın aşağısında toplanıyor sanki geriniyor gibi. Bizimki de aynı bi yandan da tekmeliyor.
Nabzımı filan hiç ölçmedim bi bakıyım tansiyonuma. Agrım filandık ama WC hissiyatım var. Ay insallah yarını beklerler. Bizim de sabah kontrolümüz var NST ile beraber.
Merhaba, ben de grubu gizli gizli takip edenlerdenimHurma yiyorum kuzumadacayi miydi bi çay duydum ama adacayi mi inan hatirlamiyorm
bence bi acile git için rahat ederevet ama bu kadar değilbu hiç normal değil
Evet erken doğan bebeklerin %80 inde gözüküyormuş sarılık bizimki 10 a kadar çıktı üst değer 18 di. Şükür biz kolay atlattık. Vaktinde doğan bebeklerin de %60 ında görülüyormuşAyy kuzum bebiş doğunca da bunlar olacak hayatımız da dimibize şuan pespembe hayaller geliyor bunlar
var her işte bir hayır ya bakalımAh anladım. Benim ilk çocuğumda kordon kısacıktı ama vaktinde dönmüştü. Kordon çok kısa olduğu için ama kanala girememişti ve normal doğum acil sezaryene döndü.
Malesef belli olmuyor doktorda falan. Ama soyle Ben artik yuruyemez hale gelmistim, bicak saplanmasi gibi acilar giriyordu ve karnim cok kasiliyordu. Nst de sancidan cikinca doktor bence alalim dedi bana birakti bende alalim dedim. Dogum esnasinda da dogru ksrar vermisiz ic dikisler acilmaya baslamis ondan bu kadar aci cekiyormussun dedi. Durum boyle yaniMerhaba doğum tarihiniz hayırlı olsun inşallah. Sezeryan dikiş yerinin çok inceldiği nasıl belli oldu acb? Benim bir önceki doğumumda sezeryan ve bu doğumla arası çok yakında o yüzden soruyorum
Bazısı öneriyor bazısı önermiyor. Şu yüzden vermeyin diyorlar mideleri küçük suyla doldurursanız emmezler diye. Ama mamadan sonra agzı bembeyaz kalıyor huzursuz gibi serum fizyolojik de verebilirsiniz su da birkaç damlasını yutuyor zaten.Suyu doktorlar hiç önermiyorlardı. Mamadan sonra verilmesi mi gerekiyor
Benim de aynen öyle canım nst de de öyle çıktı bugün doktor tam istediğimiz gibi çok güzel çok hareketli maşallah dedi endişelenme bir de artık çok büyüdüler hareketlerini daha çok hissediyoruz uyumuyor mu hiç dedim hatta ben doktora uyurkende hareket ediyor zaten dedi sen yarım kundak falan ancak uyutursun bunu diyor bir de banaHer yazdığımda gebesin normal değil mi diyo her şeyesuyun gelince ara direk gelirim dedi ama onun dışında da artık utanıyorum
Evet ama yapamıyorum wcye gitsem de yok yani aslındaWC hissiyatı dediğin büyük tuvalet var gibi mi?
Bilgilendirmen için teşekkür ederim.Bazısı öneriyor bazısı önermiyor. Şu yüzden vermeyin diyorlar mideleri küçük suyla doldurursanız emmezler diye. Ama mamadan sonra agzı bembeyaz kalıyor huzursuz gibi serum fizyolojik de verebilirsiniz su da birkaç damlasını yutuyor zaten.
Bence de yani önceden bize veriyorlarmış özellikle mama da ve sıcakta bir iki damla verilir ne olacak ben böyle rahat anne olucam diyorum bakalım neler yapıcam burda lohusa topuzumla kaynanamı boğacam diye yazabilirim deBazısı öneriyor bazısı önermiyor. Şu yüzden vermeyin diyorlar mideleri küçük suyla doldurursanız emmezler diye. Ama mamadan sonra agzı bembeyaz kalıyor huzursuz gibi serum fizyolojik de verebilirsiniz su da birkaç damlasını yutuyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?