Senden haber bekliyorum gerçek gelince etiketle beni ayırt edilebiliyormuymuş diyeBugun ben de dr a sordum hep yalancı sancılar çektiğim için son zamanlarda, gerçek doğum sancısı gelince farki anlar miyim dedim anlamama ihtimalin yok dedibakalim gelince gorcez
Yarın sabah beni doğuma alıyorlar dersen düşüp bayılırımKızlar bugün o kadar hareket ve kasılmadan sonra şeffaf sümüksü bir akıntı oldu, nişan olduğunu düşünüyorum. Sanırım sabah randevuda belli olacak her şey
Büyük ihtimalle nışan canım bugün dikkat et bakalım suyun yada sancın vuracak mı eğer bunlar olursa doktoruna görünmende fayda varKızlar bugün o kadar hareket ve kasılmadan sonra şeffaf sümüksü bir akıntı oldu, nişan olduğunu düşünüyorum. Sanırım sabah randevuda belli olacak her şey
Teşekkür ederiz canım benimdediğin gibi artık çoğu şeyi biliyoruz ama olsun yine de kaçıranlar olur vs iyi yapmışsın yalnız bu bebek hareketlerinde azalma konusuna biraz takıldım… bugün benim bebeğim çok az hareketliydi. Yani uzun süre hareketsiz kalmadığı olmadı ama böyle çok güçsüz ve kısa süren hareketler. Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Dikkate almalı mıyım ne dersiniz? Cumartesi kontrol var onu mu beklemeliyim
Benim kendi doktorum günde 10 hareketten azsa gel diyor mesela.. bugünkü doktor da bebeklerin uyuma döngüsü ort 40 dakikadır. Ama o gün stres olur yediğiniz bir şey ekstra uyku yapar vs. Şüphelenince 2 saat takip edin dedi. Tatlı ye wola yat sakince takip et etmezse gelin dedi.Teşekkür ederiz canım benimdediğin gibi artık çoğu şeyi biliyoruz ama olsun yine de kaçıranlar olur vs iyi yapmışsın yalnız bu bebek hareketlerinde azalma konusuna biraz takıldım… bugün benim bebeğim çok az hareketliydi. Yani uzun süre hareketsiz kalmadığı olmadı ama böyle çok güçsüz ve kısa süren hareketler. Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Dikkate almalı mıyım ne dersiniz? Cumartesi kontrol var onu mu beklemeliyim
Gün içinde hareketlerini azda olsa hissediyorsan sorun yokmuş dr öyle demişti benim bebişin hareketleri azalıp ağırlaşınca sormuştumTeşekkür ederiz canım benimdediğin gibi artık çoğu şeyi biliyoruz ama olsun yine de kaçıranlar olur vs iyi yapmışsın yalnız bu bebek hareketlerinde azalma konusuna biraz takıldım… bugün benim bebeğim çok az hareketliydi. Yani uzun süre hareketsiz kalmadığı olmadı ama böyle çok güçsüz ve kısa süren hareketler. Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Dikkate almalı mıyım ne dersiniz? Cumartesi kontrol var onu mu beklemeliyim
Oo evet nişandır canım hadi hayırlısı doğum geliiyooor . bugün ki eğitimdeki doktor dedi ki nişan gelince 24 48 saate doğum başlar. Hadi en geç 72 saat olsun dediKızlar bugün o kadar hareket ve kasılmadan sonra şeffaf sümüksü bir akıntı oldu, nişan olduğunu düşünüyorum. Sanırım sabah randevuda belli olacak her şey
Aynen ben de böyle biliyorum. Yer daralıyor bebek büyüyor pozisyon fark ediyor filan. Güçsüz de olsa hareket varsa bereket varGün içinde hareketlerini azda olsa hissediyorsan sorun yokmuş dr öyle demişti benim bebişin hareketleri azalıp ağırlaşınca sormuştum
Diyorlar ya 10 hareket sayın diye, güçsüz ve kısa hareketleride sayılıyormuş
Takip et sen devamlı hareketlerini
Valla takip edemiyorum artık :)Kızlar her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar
Bu gidişle hergün iki üç doğum gerçekleşir diye düşünüyorum
Yakaladığını hemen ekle listeye yoksa nasıl başedecen balımValla takip edemiyorum artık :)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
AhahhaYarın sabah beni doğuma alıyorlar dersen düşüp bayılırım
Takip edeceğim hareketlerini, kasılmaları filan sabah ararım mutlaka doğumu yapacağım doktoru.Büyük ihtimalle nışan canım bugün dikkat et bakalım suyun yada sancın vuracak mı eğer bunlar olursa doktoruna görünmende fayda var
Ay gecen benimki de gelirse 48 saate başlar demişti. Aynı şekilde hastaneye gelme su gelene kadar dediOo evet nişandır canım hadi hayırlısı doğum geliiyooor . bugün ki eğitimdeki doktor dedi ki nişan gelince 24 48 saate doğum başlar. Hadi en geç 72 saat olsun dediama o gelince hastaneye gelmenize gerek yok dedi. Bilgine :) senin doktor ne der bilemem kuzum
Pazartesi gününe az kalmış bol bol dinleninDoktorum tatilde pazartesi randevu ala bildim .Son 1 haftaya kadar bende hic bişey hissetmiyodum .1haftadir başladi ve gün gecdikce acı artiyor
TabiiiikiSenden haber bekliyorum gerçek gelince etiketle beni ayırt edilebiliyormuymuş diye
Ayy valla kaçıyorum herhalde ekleyemiyom herkes.. etiketleyeni ekleyecem artık napip takip zorlaştıYakaladığını hemen ekle listeye yoksa nasıl başedecen balım
Seninde günün geldi nerdeyse
Senin karnın aşağı indi mi? Halk arasında öyle birşey var ya mideden aşağı düşermişTabiiiikihemde gerçek kasilmayi elimden geldiğince betimlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?