2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar bugün o kadar hareket ve kasılmadan sonra şeffaf sümüksü bir akıntı oldu, nişan olduğunu düşünüyorum. Sanırım sabah randevuda belli olacak her şey
Büyük ihtimalle nışan canım bugün dikkat et bakalım suyun yada sancın vuracak mı eğer bunlar olursa doktoruna görünmende fayda var

Benimde sanki biraz değişti hareketler son birkaç saattr hafif azaldı gibi geliyor
Hiç hareket etmiyo değil ama daha bi hareketliydi gbi yada artık aşağıya doğru ilerliyomu ne anlamadım

Benim kendi doktorum günde 10 hareketten azsa gel diyor mesela.. bugünkü doktor da bebeklerin uyuma döngüsü ort 40 dakikadır. Ama o gün stres olur yediğiniz bir şey ekstra uyku yapar vs. Şüphelenince 2 saat takip edin dedi. Tatlı ye wola yat sakince takip et etmezse gelin dedi.

Gün içinde hareketlerini azda olsa hissediyorsan sorun yokmuş dr öyle demişti benim bebişin hareketleri azalıp ağırlaşınca sormuştum
Diyorlar ya 10 hareket sayın diye, güçsüz ve kısa hareketleride sayılıyormuş
Takip et sen devamlı hareketlerini

Kızlar bugün o kadar hareket ve kasılmadan sonra şeffaf sümüksü bir akıntı oldu, nişan olduğunu düşünüyorum. Sanırım sabah randevuda belli olacak her şey
Oo evet nişandır canım hadi hayırlısı doğum geliiyooor . bugün ki eğitimdeki doktor dedi ki nişan gelince 24 48 saate doğum başlar. Hadi en geç 72 saat olsun dedi ama o gelince hastaneye gelmenize gerek yok dedi. Bilgine :) senin doktor ne der bilemem kuzum

Aynen ben de böyle biliyorum. Yer daralıyor bebek büyüyor pozisyon fark ediyor filan. Güçsüz de olsa hareket varsa bereket var

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım kolay bir doğum diliyorum

Yarın sabah beni doğuma alıyorlar dersen düşüp bayılırım
Ahahha kontrole gittiğim doktorun almaması lazım doğum başka yerde olacak onun stresi sardı şimdi de beni ya alırsa diye cumartesi asıl doğumu yapacak doktorla randevum var.
Büyük ihtimalle nışan canım bugün dikkat et bakalım suyun yada sancın vuracak mı eğer bunlar olursa doktoruna görünmende fayda var
Takip edeceğim hareketlerini, kasılmaları filan sabah ararım mutlaka doğumu yapacağım doktoru.
Ay gecen benimki de gelirse 48 saate başlar demişti. Aynı şekilde hastaneye gelme su gelene kadar dedi şimdi hastane çantasını son bi kez kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…