Ben de aynı şeyi düşündüm aşağı kayıyor gibi geldi bi yandan da. Ama işte korkuyorum daa şurda 3 hafta kaldı yine de en ufak bi şeyde panikliyorum
Kızlar her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar
Bu gidişle hergün iki üç doğum gerçekleşir diye düşünüyorum
Sürecini bebeğinle beraber güzel geçirmene çok sevindim. İkinizde çoook daha iyi olacaksınız ve kısa sürede koyun koyuna yatmaya başlayacaksınız inşallah.Kuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyimsondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim
Benim ilk kızımda karın çevresi 3 hafta geri kaldığı için, 38+2 de sezeryanla almislardı canım. Başka hiçbirşeyi yoktu, gayet sağlıklıydı ve evet minyondu kızım. Doktor içerde gelişmiyor, sen bunu dışarda buyutursun demisti.Ne kadar geri kaldığı önemli bence canım, haftan da geri değil gayet iyi.Kizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
Ahahhakontrole gittiğim doktorun almaması lazım doğum başka yerde olacak onun stresi sardı şimdi de beni ya alırsa diye cumartesi asıl doğumu yapacak doktorla randevum var.
Takip edeceğim hareketlerini, kasılmaları filan sabah ararım mutlaka doğumu yapacağım doktoru.
Ay gecen benimki de gelirse 48 saate başlar demişti. Aynı şekilde hastaneye gelme su gelene kadar dedişimdi hastane çantasını son bi kez kontrol ediyorum
Ooo baya inmis. Nefes alisverisin de rahatladi mi?Tam göğüs altima elimi koyduğumda 7 parmak aşağıda karnim
Ben bakıyorum benimki düştü mü dşye de anlamıyomvar mı öyle birşey onunda bilmiyorum.. bebek tam kanala girince olur herhalde olacaksa da dimi?
Kuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyimsondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim
Amin inşallah teyzoşuSürecini bebeğinle beraber güzel geçirmene çok sevindim. İkinizde çoook daha iyi olacaksınız ve kısa sürede koyun koyuna yatmaya başlayacaksınız inşallah.
Rabbim minnoşunu korusun kollasın sana bağışlasın.
Bende böyle büyük konusuyorsumKorkma eylül annesi olacak bende varım. Yani inşallah. Biz bitti demeden bitmezzzz
Hic canini sikma bazi dr lar asiri pimpirikli olabiliyor ve cihazlar da hata yapabiliyor. Perinatolog zaten detaylica bakmistir. Bana 24.haftada preklampsi teshisi koymustu bi dr! 32 yi goremezsin bebek gelismez demisti. Bosuna stres yasatti sonuc 37.haftamdayim ve 2 hafta ileride giden bebegim var. Beslenmene dikkat et, takviye kullanmiyorsan efa mom, imom bunlardan birini kullan. Hic stres yapma. Mumkunse doktorunu degistir.Kizlar herkese merhaba size danışmak istediğim bir konu var 36+5 teyim. Malesef her şey normalken doktorum bebeğimin karin çevresinin geriden geldiğini gelişiminin iyi olmadığını söyledi. Perinatologa gittim minyon bir bebek ancak gelişim geriliği var denemez dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen ?
Yalnız bırakmam seni AymelekAy hadi hayırlısı inş sağlıkla gelsin, dualarımızdasın cnm .Kızzz Eylül annesi yapayalnız kalıcam galiba herkes gidiyor bir bir oğluşum bile heyecanlandı şu an durmadan tepikliyor
Canım benim dualarımız elbette sizinleKuzum anlatayım
Ben kalacagim galiba, hic bir belirti yokÇok hareketlendi buralareylüle kimse kalmıcakmı ne
Ben kendi tercihimle 39+1 seçtim. Beybiler ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi. Hiç geç değil. Ben de hayatımda hiç ameliyata girmedim bayılmadım hastaneye yatmadım vb şeyler çok şükür yaşamadım ama bu beybiler içimizden bi şekilde çıkacak en güzeli o anı düşünmemeye ve sadece bebekle temas ettiğimiz ana odaklanmaya çalışmak. Totalde 45 dk sürecek bir operasyon. Olup bitecek lütfen kendinizi daha da strese sokmayın oyalanın gün içinde başka şeylerle.Ben sezeryan düşünüyorum doktorum bir sorun olmazsa 39+0 gibi olur dedi biraz geç değil mi anksiyetem var çok çarpıntı titreme oluyor doğum anını düşününce her iki doğumdan da korkuyorum
Nickname çok yerinde olmuşValla neyime güveniyorum bilmiyorum ama ne hastane çantam hazır ne hediyelik, ne kapı süsü. Günün akışından asla fırsat bulamıyorum
Ufak açılmalar sıkıntı oluyor mu acaba? Ben 21 ay önce yaptım sezeryan,birkaç gün önce dikiş yerinin bir ucu fena halde ağrıdı bir şey olsa birkaç gün içinde olurdu sanırımBende 4,5 yil once sezeryan olmustum, ayni sizilari yasadigim icin 37+3 te dogum yaptim 4 gun once. Doktorum ameliyat esnasinda ic dikislerimin cok inceldigini ufak ufak acilmalar oldugunu bu yuzden bebegi dogru zamanda aldigimizi soyledi
Merkür retrosu başlıyormuş hemde başak burcundaymış bakalım bizim bebeler nasıl etkilenecek
Ben dogurdum ama uyuyamiyorum, sarilma grubunuza beni de alinKızlar siz de geceleri uyuyamıyorsunuz değil mi…. Gelin sarılalım
Canım benim gözün aydın çok çok sevindim sağlkla kucağına almışsın minik oğlunu. Bizim için de kokla onucanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
öncelikle bende oğlumda iyiyiz şuan, ben erken diye kendimi yedim ama varmış her şeyde bir hayır, 5 kez kordon dolanmış boğazına ve su yutmuş ,solunum sıkıntısı olmuş doğar doğmaz ,yarım saat gözlem altında kaldıktan sonra düzelmiş çok şükür yoksa sevk edeceklerdi, Allah'a şükür iyi şu an yalnızca çok uykucu ve sütüm yokmama veriyoruz ilk 20 gün kesinlikle verilmesi gerek demiş dr çünkü AB0 kan uyuşmazlığı da olmuş , 2660 gr 48 cm
ayy minnacık ama o kadar tatlı ki ona bakınca ağrım sızım kalmıyor yemin ederim mükemmel bir his , müsait olunca tekrar yazar sorularınızı cevaplarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?