2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Benimde sanki biraz değişti hareketler son birkaç saattr hafif azaldı gibi geliyor
Hiç hareket etmiyo değil ama daha bi hareketliydi gbi yada artık aşağıya doğru ilerliyomu ne anlamadım
Ben de aynı şeyi düşündüm aşağı kayıyor gibi geldi bi yandan da. Ama işte korkuyorum daa şurda 3 hafta kaldı yine de en ufak bi şeyde panikliyorum

Ben bakıyorum benimki düştü mü dşye de anlamıyom var mı öyle birşey onunda bilmiyorum.. bebek tam kanala girince olur herhalde olacaksa da dimi?
İndiğinde baya belli oluyo mide kismin bombos kaliyo oturduğunda sanki bebek kucağında oturmus gibi oluyo

37. haftadan sonra yerleri daraldığı için hareketleri azalıyor.

Bende 4,5 yil once sezeryan olmustum, ayni sizilari yasadigim icin 37+3 te dogum yaptim 4 gun once. Doktorum ameliyat esnasinda ic dikislerimin cok inceldigini ufak ufak acilmalar oldugunu bu yuzden bebegi dogru zamanda aldigimizi soyledi

Valla neyime güveniyorum bilmiyorum ama ne hastane çantam hazır ne hediyelik, ne kapı süsü. Günün akışından asla fırsat bulamıyorum
Bir şekilde hızlandırmanın yolunu bulsan aslında yoğunsun evet ama aniden doğum zamanı gelince arkadan toparlayacak biri yoksa sıkıntı olur senin için

Kizlar size hayat kurtarici bir tavsiyem var. Alin aldirin bana cok dua edeceksiniz. Gögüs kalkani bebeginizi emzirirken goreceksiniz o bir memeyi emerken diger memeden sip sip sut akiyor ve ziyan oluyor ama kalkan kullanirsaniz hem sut ona birikiyor bebeginize verip ziyan etmiyorsunuz hem de gogus ucu yaralariniz olusmuyor sagmak zorunda kalirsanizda yara olursa hemen iyilesiyor. Her sey yalan tek gercek kalkan

Hangi markayı kullanıyorsun ben sadece gümüş kalkan aldım ama o da süt toplamaz

Canım gözün aydın olsun sağlıkla miniğine kavuş biran önce inşallah
Kendini iyi hissedersen doğum sürecini dinlemek isteriz
Kuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyim sondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim

Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bir bebeğimiz daha geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…