Tam göğüs altima elimi koyduğumda 7 parmak aşağıda karnimSenin karnın aşağı indi mi? Halk arasında öyle birşey var ya mideden aşağı düşermiş
Çok teşekkur ederim dikkatiniz içinPazartesi gününe az kalmış bol bol dinlenindikişlerin yırtılma riski heleki 5 yıl sonra çok ufak aslında ama ağrınız varsa dikkat edin lütfen.
Ben de aynı şeyi düşündüm aşağı kayıyor gibi geldi bi yandan da. Ama işte korkuyorum daa şurda 3 hafta kaldı yine de en ufak bi şeyde panikliyorumBenimde sanki biraz değişti hareketler son birkaç saattr hafif azaldı gibi geliyor
Hiç hareket etmiyo değil ama daha bi hareketliydi gbi yada artık aşağıya doğru ilerliyomu ne anlamadım
Ben bakıyorum benimki düştü mü dşye de anlamıyomTam göğüs altima elimi koyduğumda 7 parmak aşağıda karnim
İndiğinde baya belli oluyo mide kismin bombos kaliyo oturduğunda sanki bebek kucağında oturmus gibi oluyoBen bakıyorum benimki düştü mü dşye de anlamıyomvar mı öyle birşey onunda bilmiyorum.. bebek tam kanala girince olur herhalde olacaksa da dimi?
37. haftadan sonra yerleri daraldığı için hareketleri azalıyor.Teşekkür ederiz canım benimdediğin gibi artık çoğu şeyi biliyoruz ama olsun yine de kaçıranlar olur vs iyi yapmışsın yalnız bu bebek hareketlerinde azalma konusuna biraz takıldım… bugün benim bebeğim çok az hareketliydi. Yani uzun süre hareketsiz kalmadığı olmadı ama böyle çok güçsüz ve kısa süren hareketler. Ya da bana mı öyle geldi bilmiyorum. Dikkate almalı mıyım ne dersiniz? Cumartesi kontrol var onu mu beklemeliyim
O zaman daha inmemiş :) bebek kanala girince yani dimi?İndiğinde baya belli oluyo mide kismin bombos kaliyo oturduğunda sanki bebek kucağında oturmus gibi oluyo
Bende 4,5 yil once sezeryan olmustum, ayni sizilari yasadigim icin 37+3 te dogum yaptim 4 gun once. Doktorum ameliyat esnasinda ic dikislerimin cok inceldigini ufak ufak acilmalar oldugunu bu yuzden bebegi dogru zamanda aldigimizi soylediMerheba sevgili Eylül anneleri .Bende Eylül annesiyim ve sizi uzun zamandır takib ediyorum bugün üye oldum yazmak için .Size bir sorum olucak ben 5 yil aradan sonra ikinci sezeryanimi olucam .Şimdi 36 haftalık hamileyim son 1 haftadır sezeryan tikişlerim sizliyor .Boyle bu şey yaşayan oldumu aranızda?
Evet hatta doğuma hazırlık sancıları karnım aşağıya inmesini sağlar, benimki bayağı aşağıdaBen bakıyorum benimki düştü mü dşye de anlamıyomvar mı öyle birşey onunda bilmiyorum.. bebek tam kanala girince olur herhalde olacaksa da dimi?
Bir şekilde hızlandırmanın yolunu bulsan aslında yoğunsun evet ama aniden doğum zamanı gelince arkadan toparlayacak biri yoksa sıkıntı olur senin içinValla neyime güveniyorum bilmiyorum ama ne hastane çantam hazır ne hediyelik, ne kapı süsü. Günün akışından asla fırsat bulamıyorum
Ayy ben 2 haftadır sancı var ama aşağı inmedi boşuna mı çektik yalancı sancılarıEvet hatta doğuma hazırlık sancıları karnım aşağıya inmesini sağlar, benimki bayağı aşağıda
Bende 4,5 yil once sezeryan olmustum, ayni sizilari yasadigim icin 37+3 te dogum yaptim 4 gun once. Doktorum ameliyat esnasinda ic dikislerimin cok inceldigini ufak ufak acilmalar oldugunu bu yuzden bebegi dogru zamanda aldigimizi soyledi
Sağlıkla büyutun bebeğiniz insAllah
Kuveze ihtiyaç duydumu bebeğiniz?
2 hafta daha çek iner benceAyy ben 2 haftadır sancı var ama aşağı inmedi boşuna mı çektik yalancı sancıları
Evet kanala girince kuzu kafayı bacak arasına sokuyor o zaman asagiya inmiş oluyor benim karnimi annemler komşular herkes inmiş mi diye her gün kontrol ediyorlardiO zaman daha inmemiş :) bebek kanala girince yani dimi?
Hangi markayı kullanıyorsun ben sadece gümüş kalkan aldım ama o da süt toplamazKizlar size hayat kurtarici bir tavsiyem var. Alin aldirin bana cok dua edeceksiniz. Gögüs kalkanibebeginizi emzirirken goreceksiniz o bir memeyi emerken diger memeden sip sip sut akiyor ve ziyan oluyor ama kalkan kullanirsaniz hem sut ona birikiyor bebeginize verip ziyan etmiyorsunuz hem de gogus ucu yaralariniz olusmuyor sagmak zorunda kalirsanizda yara olursa hemen iyilesiyor. Her sey yalan tek gercek kalkan
Kuzum anlatayımCanım gözün aydın olsun sağlıkla miniğine kavuş biran önce inşallah
Kendini iyi hissedersen doğum sürecini dinlemek isteriz
Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahkızlar bugün hiç geçmeyen kasılmalarım sonucu nst çektirmeye geldim, 100 e vurmuştu sancılar 10 dk da 3 defa ve 75 ler2 cm de açılmam varmış ve gece bende sezaryen oluyorum, dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?