Yaa çıldırıcam ya biz ne zaman uyuyacağıızzz.... kalktım bir de salonu deneyim dedim yok burda da uyunmuyorKızlar siz de geceleri uyuyamıyorsunuz değil mi…. Gelin sarılalım
Canım gümüş kapak aldık o aynı işi görmez mi?Kizlar size hayat kurtarici bir tavsiyem var. Alin aldirin bana cok dua edeceksiniz. Gögüs kalkanibebeginizi emzirirken goreceksiniz o bir memeyi emerken diger memeden sip sip sut akiyor ve ziyan oluyor ama kalkan kullanirsaniz hem sut ona birikiyor bebeginize verip ziyan etmiyorsunuz hem de gogus ucu yaralariniz olusmuyor sagmak zorunda kalirsanizda yara olursa hemen iyilesiyor. Her sey yalan tek gercek kalkan
H hasgrl P papatyaseverr97 merhabalar nasılsınız? Bir süredir gruba girmemişsiniz? Nasılsınız iyi misiniz? Doğumlar oldu mu? Planlı mı olacak? Tabloda isimleriniz var da kontrol edeyim dedim:)Birkasimmasali merhabalar nasılsınız? Bir süredir gruba girmemişsiniz? Nasılsınız iyi misiniz?
çok sağol canım benim darısı en güzel hikayelerle sizlerin başınaCanım benim gözün aydın çok çok sevindim sağlkla kucağına almışsın minik oğlunu. Bizim için de kokla onukaç artı kaçta doğdu şimdi tam olarak ve 24ünde değil mi?
o öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falanKızlar bugün hastanede dediler ki; bu günlerde doğan bebekleri hastanede direk kısa kollu zıbın/body ile tutuyorlarmış.. tulum yada alt üst takım bir sürü getirmeyin bi hastaneden çıkarken için alsanız yeter. (Ben bir sürü takımı boşuna almışım)
Gerçekten bir hayır varmış canımcanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
öncelikle bende oğlumda iyiyiz şuan, ben erken diye kendimi yedim ama varmış her şeyde bir hayır, 5 kez kordon dolanmış boğazına ve su yutmuş ,solunum sıkıntısı olmuş doğar doğmaz ,yarım saat gözlem altında kaldıktan sonra düzelmiş çok şükür yoksa sevk edeceklerdi, Allah'a şükür iyi şu an yalnızca çok uykucu ve sütüm yokmama veriyoruz ilk 20 gün kesinlikle verilmesi gerek demiş dr çünkü AB0 kan uyuşmazlığı da olmuş , 2660 gr 48 cm
ayy minnacık ama o kadar tatlı ki ona bakınca ağrım sızım kalmıyor yemin ederim mükemmel bir his , müsait olunca tekrar yazar sorularınızı cevaplarım inşallah
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsüncanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
öncelikle bende oğlumda iyiyiz şuan, ben erken diye kendimi yedim ama varmış her şeyde bir hayır, 5 kez kordon dolanmış boğazına ve su yutmuş ,solunum sıkıntısı olmuş doğar doğmaz ,yarım saat gözlem altında kaldıktan sonra düzelmiş çok şükür yoksa sevk edeceklerdi, Allah'a şükür iyi şu an yalnızca çok uykucu ve sütüm yokmama veriyoruz ilk 20 gün kesinlikle verilmesi gerek demiş dr çünkü AB0 kan uyuşmazlığı da olmuş , 2660 gr 48 cm
ayy minnacık ama o kadar tatlı ki ona bakınca ağrım sızım kalmıyor yemin ederim mükemmel bir his , müsait olunca tekrar yazar sorularınızı cevaplarım inşallah
Canımın içi üzerimde bayağı bir yorgunluk var. Doktor randevum oldu gelişmeleri yazıcam bugün sağol sorduğun içinzehraaa34 Görünmüyorsunnn herşey yolunda mı
canım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
o öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falan
her şeyin bir nedeni olduğuna inandım hep sizinki de ortaya çıkmış. Sağlıkla büyüsün yavrumuzcanım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Tebrik ederim gözünüz aydın.inşallah çabucak toparlanırsınızKuzum anlatayım
Bebiş 33+0 da gelmeye karar verdigi için şu kaçağı olması sebebiyle hastaneye yatırıldım. 1 hafta hastane de ara ara gelen su ile 34 de kadar tutalım dedi doktor. Çok şükür ki suyum çok azalmadı bebeğime yetti.
24.08 de öğlen 12 10 gibi aldılar. Sezeryan ve spinal di, spinal hiç acıtan birşey değil bence. Sakin kalmaya çalıştım. Bol bol zikir ve dua ile oldukça sakindim. Sakinleştirici vurulmadı o yüzden gayet çabuk ve iyi çıktım ameliyattan.
Yarım saate odama geldim. Bebeğimin ağlamasını duyduğum an en güzel andı. Ben görmeden 34 haftalık olduğu için hemen alıp muayeneye götürdüler. Herşeyi iyi görünüyordu, fakat erken doğduğu için nefes kontrolünde sorun yaşamış balım o yüzden yine de yoğun bakıma aldılar. Kendisini henüz göremedim çünkü biraz tansiyon problemi yaşıyorum, ayağa kalkınca, ama yarın inşallah görürüm.
Tabiki tamamen ağrısız ve zahmetsiz bir yol değil, ama şuan ağrılarım adet ağrısı gibi çok şükür yine de iyiyim. Yürüme işini de cözersem çok iyiyimsondayıda çıkardılar şimdi geceye doğru. Sabaha oğlumu görüp yürüyüp, agrılarım biraz daha dinmiş olurum umarım. Dua eder dua beklerim
Gözünüz aydın canım.benim oğlumda bu kiloda doğmuştu 10 sene önce.sonra çabuk kilo alıyorlar sıkıntı yok.iyiki sıkıntı olmamış şükür kordon dolanınca.canım kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim
Canım merhaba,Kızlar bugün hastanede dediler ki; bu günlerde doğan bebekleri hastanede direk kısa kollu zıbın/body ile tutuyorlarmış.. tulum yada alt üst takım bir sürü getirmeyin bi hastaneden çıkarken için alsanız yeter. (Ben bir sürü takımı boşuna almışım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?