2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
@Sez3 Canım sen tabloda en üsttesin, doğurmadın :) bir yoklama alayım dedim ne durumdasın iyi misiniz beklemeye devam mı kaçıncı haftadasınız

Canım gümüş kapak aldık o aynı işi görmez mi?

Canım benim gözün aydın çok çok sevindim sağlkla kucağına almışsın minik oğlunu. Bizim için de kokla onu kaç artı kaçta doğdu şimdi tam olarak ve 24ünde değil mi?
çok sağol canım benim darısı en güzel hikayelerle sizlerin başına 37+3 te 20.01 24.08.2023 te kavuştuk

o öyle değil benim bebenin elleri buz gibi , tam takım giydrmiş orta kalınlıktan hallice penye battaniye örtmemize rağmen, sonra diğer penye battaniyesini de örttük ve ben yanıyorum bana çok sıcak ama bebeklere değil ya buz gibi elleri falan

Gerçekten bir hayır varmış canım iyi olmanıza çoook sevindim ve tabi yanına gelmesine maşallah size sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün sütün çok yakında gelecek merak etme

Tebrik ediyorum diklocum uykusuz emzirme sabahindan gunaydin.

Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmesini dilerim

Yenidoganlarin elleri ve ayaklari asla isinmaz, hep buz gibidir. Eli ayagi soguk diye bebegi kat kat giydirme, gogsune ve sirtina elini sok sicaksa usumuyordur :)

Sutun gelmesi icin visne suyu ya da sut, tahin, bal karisimi kullanabilirsin.

Ayrica pompa ile sagim yaparak uyarabilir kanallarin dolmasini hizlandirabilirsin. Emme refleksi varsa bebek ememese de her seansta mutlaka memeni agzina ver :) ve asla stres yapma :)

Uykusuz 5.gunun safagindan gunaydinlar dilerim :)

her şeyin bir nedeni olduğuna inandım hep sizinki de ortaya çıkmış. Sağlıkla büyüsün yavrumuz Allah size bağışlasın

Tebrik ederim gözünüz aydın.inşallah çabucak toparlanırsınız

Gözünüz aydın canım.benim oğlumda bu kiloda doğmuştu 10 sene önce.sonra çabuk kilo alıyorlar sıkıntı yok.iyiki sıkıntı olmamış şükür kordon dolanınca.

Canım merhaba,
Aynen öyle oldu. Uzun kolluları ya da alt üst takımları hiç giydirmediler. Sadece iş zıbınları giydirdiler. İki günde toplam 4 zıbın değişti o kadar. Uzunları giydirmek istedim ama hava sıcak ve kundak yapılıyor diye izin vermediler. Zaten emme enerjisi gelsin diye iyice soyuyorlar uyumasın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…