2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben emzirip uyutuyorum kendimde uyuyorum canım başında beklemiyoruz zaten ağlıyo uyanınca yani yanımda beşiği o yüzden biri uyanık beklicek diye hiç düşünmedik
Benimki sürekli mıkırdanıyor ya ben uyuyamıyorum uykum çok hafif benim her mık deyişte ben uyanıyorum o zaman hiç uykumu alamıyorum. Birinin baktığını bilince uyuyorum ancak

Ben lohusa sendromu değil ileri derecede depresyonu yaşadım. Hala daha yaşıyorum. Ama iki üç gündür azaldı baya kaygılarım. Bende tam tersi sabah uyandığım anda tekrar akşam olsada uyusam modundayım. Gözümü bi kapasam açtığımda 6 aylık olsa bebek mıdunda

Benim de hamileliğim çok sıkıntılıydı ama neşem hep yüksek hep keyifliydim, sürekli dışardaydım.

Doğum yaptığımdan beri kendimi çok garip hissediyorum sürekli gözlerim doluyor düşününce. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Arkadaşlarım arıyor soruyor ama ben sanki hayata karısamıyorum evde hapismisim gibi hissediyorum. Öyle hissedince de kendimi bebeğe karşı suçlu hissetmeye başlıyorum. Tam bir kısır döngü icerisndeyim. Kendimi fikir olarak alıştırmamışım sanırım anne olmaya. Çok sürpriz bir bebekti benim için.

Ben de evde olsam bile her sabah saçını yapan en azından ufak bi rimel süren biriydim, bunların hiçbirini su an yapmak istemiyorum.

Bunu bebeği doğar doğmaz yoğun bakıma almalarına; hiçbir şeyin istediğim gibi gitmemesine süslerin, fotoğraf çekiminin iptal olmasına bağlıyorum zaman zaman ama bilmiyorum tabi ki….

Ay ben de bu vesile ile içimi dökmüş oldum

Kizlar bebislerinizi dışarı cikardiniz mi ?biz 10 günlükten beri dışarı çıkıyoruz avm gezdik hep ama bugün ilk kez sahil kenarında yemek yedik yürüyüş yaptik bizimki gezmeye bayılıyor acik havada süper uyuyor bir de ilk kez avm de bebek bakım odasina girdim böyle bibyer var miymis ya dedim gayet güzeldi hilltown avm ye giderseniz rahat edersiniz bakim odasi asiri konforlu bir emzirme koltuğu var ayağınızı uzatmak için puf bile var saatlerce emzirebilirsiniz biberon ısıtıcı bile koymuşlar tavsiye ederim ben hiç 40 i çıksın falan demedim gezdiriyorum kızıma mekanlari ogretiyorum

Biz de ev gezmesi haric toplamda 6-7 sefer ciktik. Ev gezmelerini 40 sonrasina ayirdim. Ilk kizim pandemi bebesiydi onu boyle fink fink gezdirememistim :) bunu kucagima aldigim gibi hopp sokağa.

Genel soru; bebek arabalarinizin markasi modeli ne memnun musunuz?

Biz de travel system var bi tane, bebek sayisi 2 olunca artik zorlamaya basladi bir tane daha almak istiyoruz.

Biz de ev gezmelerini 40 ciksin diye bekliyoruz bende mamas papas var memnunum ama tek elle kapanan tarzda değil eşim olmadan kuramam mesela ama mumnunum bebisim biraz büyüyünce kabin boy almayı planlıyorum tek elle acilan hafif olanlardan

Ha bizdeki o acidan cok pratik, tek elle pıt diye kapanip valiz gibi suruklenebilen bi model ama iki bebekle zor oldugunu farkettik.
Bizim dusuncemiz buyuk artik bebek arabasina ihtiyac duymaz, ikinciyi de bunla kurtaririz seklindeydi.

Ama hayir, 2 yas sendromlu bebiskom arabasina kardesinin yanasmasina dahi izin vermedi, buyuge kabin boy birsey alip var olani kucuge kullanmak istiyorum. Hamilton r1 diye bir modele yukseliyorum su sira.

Ben 5.günde tamamen ayaklanmıştım. 3 ay boyunca da lamiderm krem süreceğim kesi bölgesine. Doktorunuza danışın derim.
Aynı duyguları yaşıyoruz. Kendimi yalnız hissediyorum. Bebeğim hakkında acıktı mı acaba gazını mı çıkarsan vb yorum yapan herkesi boğmak istiyorum. Evimde tek başıma kalmak istiyorum ama kv kalıyor 1 haftadır. Boğulmak üzereyim. Annem gelecek haftaya ama onu da istemiyorum. Sadece yalnız ve huzurlu olmak istiyorum. 40 muhabbetlerine inanan biri değilim gerçekten bıktım evimde insanların olmasından. Hepi topu 3 ay iznimiz var onun da 40 günü ana babayla aynı evde geçiyor. Hadi kendi annem neyse de kv olunca insan rahat da edemiyor. Gerçekten bıktım.
Gece sadece ben bakıyorum. Herkesin gece uykusu çok kıymetli.

Sezeryan sonrası öksürük yaşayan var mı? Doğumdan sonra bir kuru öksürük çıktı gitmiyor ya. Ciğerden hissediyorum resmen öksürüğü ya geçmiyor da. Ben doğuma bağladım da

Benim de eşim işe başlıyor ptesi canım o da artık destek olamayacak bana annemle idare etçez bakalım. Kv zaten hiç bakmadı hep yattı

Bendede görümce aynı şeyi yapıyor yetmiyor 10 yaşındaki kızının kucağına veriyor bişey desem benden kötüsü yok ne diyeyim içim gidiyor valla

Seni valla iyi anlıyorum kızım da ben de öyle yalnız kalmak istiyordum. kvye artık gerek yok ben bakarım dedim eşim olmaz öyle gel diyip ikna etti 40 a kadar zor dayandım boğuldum.bunda da gelme dicektim ama 2 çocukla yapamam diye kabul edicem mecbur.1 hafta annem 1 hafta kv 1 hafta eşim kalcak diye düşünüyorum bakalım

Valla insan gece olsun istemiyor. Gündüz yine bir şekilde geçiyor zaman ama gece herkes uyuyacak biz uykusuz kalcaz düşüncesi yüzünden bence. Tabi gece uykusunun yeri ayrı.
Gece uykusu aşığıyım. Hep kesintisiz ve güzel uyudum bu yaşıma kadar. Şimdi o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Bu duygulardan nasıl kurtulacağız

Bence de evde kalmak kötü yapıyor. nasipse bu doğumda 2 çocukla da olsa dışarı çıkıcam en azından bir market bile iyi gelir.birini anakucağına birini bebek arabasına koyarız.
Şimdi rahat uyuduğum 4 günün tadını çıkarıyım sonra başlasın macera

Benim bebeğim de 5 dakika dan fazla emmiyor şimdiye kadar kilo alımı normaldi yarın kontrol var bakalım ne durumda

Selam kızlar bebeğimin boğazında balgam var gibi sesi çıkıyor hırıltılı bugün fışkırır tarzda kustu balgamlı nerden oluştu anlamadım birkaç gündür böyle bu durumu yaşayan oldumu hiç
dikloron kuzum bebeğin sarılık durumu nasıl ben 10 gün önce gittiğimde deri testinde 10.3 çıktı artık gelmenize gerek yok dedi fakat iki gündür tekrar cildinde sarılık farkediyorum senin bebiş ne durumda yarın doktora gidicem bakalım ne diycekler

Kızlar bebeği göz muayenesi ne götüren oldumu devlet iki saat burda kalıcaksınız dedi zor bi işlemmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…