Benimki sürekli mıkırdanıyor ya ben uyuyamıyorum uykum çok hafif benim her mık deyişte ben uyanıyorum o zaman hiç uykumu alamıyorum. Birinin baktığını bilince uyuyorum ancakBen emzirip uyutuyorum kendimde uyuyorum canım başında beklemiyoruz zaten ağlıyo uyanınca yani yanımda beşiği o yüzden biri uyanık beklicek diye hiç düşünmedik
Ben lohusa sendromu değil ileri derecede depresyonu yaşadım. Hala daha yaşıyorum. Ama iki üç gündür azaldı baya kaygılarım. Bende tam tersi sabah uyandığım anda tekrar akşam olsada uyusam modundayım. Gözümü bi kapasam açtığımda 6 aylık olsa bebek mıdundaKızlar lohusaliginiz nasıl geçiyor? Hamileliğim o kadar şen şakrak sorunsuz neşeli geçti ki, ama lohusalıkta aşırı hüzünlüyüm. Özellikle hava kararınca ağlamak istiyorum boğuluyorum. Annem ve eşim var yanımda, bebek ağlayınca direk anneme vermek istiyorum sonra vicdan azabı yaşıyorum. Sizin nasıl geçiyor, normalde bakımıma çok düşkünüm doğum yaptım yapalı onu da unuttum. 13 günlüğüz bu arada
Benim de hamileliğim çok sıkıntılıydı ama neşem hep yüksek hep keyifliydim, sürekli dışardaydım.Kızlar lohusaliginiz nasıl geçiyor? Hamileliğim o kadar şen şakrak sorunsuz neşeli geçti ki, ama lohusalıkta aşırı hüzünlüyüm. Özellikle hava kararınca ağlamak istiyorum boğuluyorum. Annem ve eşim var yanımda, bebek ağlayınca direk anneme vermek istiyorum sonra vicdan azabı yaşıyorum. Sizin nasıl geçiyor, normalde bakımıma çok düşkünüm doğum yaptım yapalı onu da unuttum. 13 günlüğüz bu arada
Kizlar bebislerinizi dışarı cikardiniz mi ?biz 10 günlükten beri dışarı çıkıyoruz avm gezdik hepama bugün ilk kez sahil kenarında yemek yedik yürüyüş yaptik bizimki gezmeye bayılıyor acik havada süper uyuyor bir de ilk kez avm de bebek bakım odasina girdim böyle bibyer var miymis ya dedim gayet güzeldi hilltown avm ye giderseniz rahat edersiniz bakim odasi asiri konforlu bir emzirme koltuğu var ayağınızı uzatmak için puf bile var saatlerce emzirebilirsiniz biberon ısıtıcı bile koymuşlar tavsiye ederim ben hiç 40 i çıksın falan demedim gezdiriyorum kızıma mekanlari ogretiyorum
Biz de ev gezmelerini 40 ciksin diye bekliyoruz bende mamas papas var memnunum ama tek elle kapanan tarzda değil eşim olmadan kuramam mesela ama mumnunum bebisim biraz büyüyünce kabin boy almayı planlıyorum tek elle acilan hafif olanlardanBiz de ev gezmesi haric toplamda 6-7 sefer ciktik. Ev gezmelerini 40 sonrasina ayirdim. Ilk kizim pandemi bebesiydi onu boyle fink fink gezdirememistim :) bunu kucagima aldigim gibi hopp sokağa.
Genel soru; bebek arabalarinizin markasi modeli ne memnun musunuz?
Biz de travel system var bi tane, bebek sayisi 2 olunca artik zorlamaya basladi bir tane daha almak istiyoruz.
Biz de ev gezmelerini 40 ciksin diye bekliyoruz bende mamas papas var memnunum ama tek elle kapanan tarzda değil eşim olmadan kuramam mesela ama mumnunum bebisim biraz büyüyünce kabin boy almayı planlıyorum tek elle acilan hafif olanlardan
Ben 5.günde tamamen ayaklanmıştım. 3 ay boyunca da lamiderm krem süreceğim kesi bölgesine. Doktorunuza danışın derim.Kızlar sezeryan dikiş yeriniz ne kadar süre acıdı?
Benim 10 gün oldu fakat dikiş başlangıç yeri acısı devam ediyor. Yanma ve kesik acısı mevcut ama yürüyemiyor kalkamıyorum resmen. Sadece yatar pozisyonda ağrı yok.
Sizin ne zaman geçti tam olarak ?
Aynı duyguları yaşıyoruz. Kendimi yalnız hissediyorum. Bebeğim hakkında acıktı mı acaba gazını mı çıkarsan vb yorum yapan herkesi boğmak istiyorum. Evimde tek başıma kalmak istiyorum ama kv kalıyor 1 haftadır. Boğulmak üzereyim. Annem gelecek haftaya ama onu da istemiyorum. Sadece yalnız ve huzurlu olmak istiyorum. 40 muhabbetlerine inanan biri değilim gerçekten bıktım evimde insanların olmasından. Hepi topu 3 ay iznimiz var onun da 40 günü ana babayla aynı evde geçiyor. Hadi kendi annem neyse de kv olunca insan rahat da edemiyor. Gerçekten bıktım.Kızlar lohusaliginiz nasıl geçiyor? Hamileliğim o kadar şen şakrak sorunsuz neşeli geçti ki, ama lohusalıkta aşırı hüzünlüyüm. Özellikle hava kararınca ağlamak istiyorum boğuluyorum. Annem ve eşim var yanımda, bebek ağlayınca direk anneme vermek istiyorum sonra vicdan azabı yaşıyorum. Sizin nasıl geçiyor, normalde bakımıma çok düşkünüm doğum yaptım yapalı onu da unuttum. 13 günlüğüz bu arada
Gece sadece ben bakıyorum. Herkesin gece uykusu çok kıymetli.Siz bebekle gece uykusunu ne yapıyorsunuz kızlar? Bebek uyuyunca herkes uyuyor mu? Biz hiç yanlız bırakmıyoruz biri hep bekliyor. uyuyunca ben yatıyorum eşim bekliyor 2 3 saat sonra uyanınca ben kalkıyorum emziriyorum filan eşim uyuyor. Annem kalkıyor. Ben bi tur daha uyuyorum. 2 kere uyutuyorlar beni yani toplasan 4 saat anca yapar tabi..
Benim de eşim işe başlıyor ptesi canım o da artık destek olamayacak banaBen 5.günde tamamen ayaklanmıştım. 3 ay boyunca da lamiderm krem süreceğim kesi bölgesine. Doktorunuza danışın derim.
Aynı duyguları yaşıyoruz. Kendimi yalnız hissediyorum. Bebeğim hakkında acıktı mı acaba gazını mı çıkarsan vb yorum yapan herkesi boğmak istiyorum. Evimde tek başıma kalmak istiyorum ama kv kalıyor 1 haftadır. Boğulmak üzereyim. Annem gelecek haftaya ama onu da istemiyorum. Sadece yalnız ve huzurlu olmak istiyorum. 40 muhabbetlerine inanan biri değilim gerçekten bıktım evimde insanların olmasından. Hepi topu 3 ay iznimiz var onun da 40 günü ana babayla aynı evde geçiyor. Hadi kendi annem neyse de kv olunca insan rahat da edemiyor. Gerçekten bıktım.
Gece sadece ben bakıyorum. Herkesin gece uykusu çok kıymetli.
Bendede görümce aynı şeyi yapıyor yetmiyor 10 yaşındaki kızının kucağına veriyor bişey desem benden kötüsü yok ne diyeyim içim gidiyor vallaDedikodu: bebiş göğsümde uyuya kaldı. Tentene duruyoruz.. Kv geldi uyuyan çocuğu burnunun baya ucundan öpmeye çalıştı. Anne napıyorsun çocuğun ağzından öpülür mü hiç dedim ağzı değil burun ucundwn öptm ya çok tatlı filan dyor ya ağzı burnu ne fark eder yenidoğan bebek hiç ağzından öpülür mü tüm mikroplqr ağızdsn burundan giriyor filan diyorum izin vermiyorsun hiç öpmeye ya burnundwn öptüm alnına yakından filan diyor. Bende yenidoğan bu filan d
Kaldı ki uyuyor çocuk ya , ben uyusun diye neler yapıyorum uyuyan çocuğu neden öpüyorsun dedim. Sonra tüm gece kv'den lohusa sendorumu gördükkim lohusa anlamadım hala habire tirip yiyorum bu arada bir de sigara içiyor o konuya giremedim bile çok uzamasın diye
Seni valla iyi anlıyorum kızım da ben de öyle yalnız kalmak istiyordum. kvye artık gerek yok ben bakarım dedim eşim olmaz öyle gel diyip ikna etti 40 a kadar zor dayandım boğuldum.bunda da gelme dicektim ama 2 çocukla yapamam diye kabul edicem mecbur.1 hafta annem 1 hafta kv 1 hafta eşim kalcak diye düşünüyorum bakalımBen 5.günde tamamen ayaklanmıştım. 3 ay boyunca da lamiderm krem süreceğim kesi bölgesine. Doktorunuza danışın derim.
Aynı duyguları yaşıyoruz. Kendimi yalnız hissediyorum. Bebeğim hakkında acıktı mı acaba gazını mı çıkarsan vb yorum yapan herkesi boğmak istiyorum. Evimde tek başıma kalmak istiyorum ama kv kalıyor 1 haftadır. Boğulmak üzereyim. Annem gelecek haftaya ama onu da istemiyorum. Sadece yalnız ve huzurlu olmak istiyorum. 40 muhabbetlerine inanan biri değilim gerçekten bıktım evimde insanların olmasından. Hepi topu 3 ay iznimiz var onun da 40 günü ana babayla aynı evde geçiyor. Hadi kendi annem neyse de kv olunca insan rahat da edemiyor. Gerçekten bıktım.
Gece sadece ben bakıyorum. Herkesin gece uykusu çok kıymetli.
Gece uykusu aşığıyım. Hep kesintisiz ve güzel uyudum bu yaşıma kadar. Şimdi o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Bu duygulardan nasıl kurtulacağızValla insan gece olsun istemiyor. Gündüz yine bir şekilde geçiyor zaman ama gece herkes uyuyacak biz uykusuz kalcaz düşüncesi yüzünden bence. Tabi gece uykusunun yeri ayrı.
Benim bebeğim de 5 dakika dan fazla emmiyor şimdiye kadar kilo alımı normaldi yarın kontrol var bakalım ne durumdaKızlar mesajlarınızi okuyunca şaşırdım ya sorun bizde mı acaba.
Benim bebeğim ortalama 2 saatte Bir 7 -10 dakika emiyor toplam. Sonra kendi bırakıyor. Zorlayınca ağlıyor.
Başlarda 5 dk yi geçemiyordk. Emme refleksi çok iyi ve kuvvetli. Kilo alımı da çok çok iyi ama az mı emiyo sizce
Benimde öyle bugün 21 günlükKızlar sizin bebişlerde uyanıp emiyo tekrar uyuyo döngüsündemi çok fazla uyanık olmuyo benimki
Ağlıyo emziriyorum dalıyo doyunca uykuya geçiyo
Bende baş ağrısından geberiyorum üstüne misafir geliyorBerbat bir gün geçiriyorum. Bebeğim gazdan dolayı gece doğru dürüst uyumadı, gündüz de sadece kucağımda uyuyor. Başım çatlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?