- 19 Mayıs 2022
- 3.175
- 5.037
- 108
- 38
Evet kuzum üç aya kadarCanım bu muay. Tüm bebeklere mi yapıyorlar. Bizim doktor bebek 3 aylık olana kadar bir göz doktoruna gidin dedi bu o mu?
Bilmiyorum kuzum devlette yaptırdım şimdi kalca usg kaldı onu nasıl yapıyorlar acabaNiye ki çıkardılar !!! Ne kadar saçma , benim kendi yanımda hemen koy yatağa dediler koydum , gözünü hemen açıp baktılar hızlıca bitti hemen , geçmiş olsun
Ben de korkuyorum normalde ilaç içiyordum ativan emziriyorum diye içemedim. Ama kızım bana güç verdi çok şükür tabi yine korktum ama dua ede ede geldik şükür bakalım dönüş ne zaman olacak. Bebek ne kadar küçükken giderseniz okadar iyiBizde 2 ay sonra gidicez ama ben kendim uçaktan korkuyorum şimdi bebeğimle binicem diye korkum arttı yanasıl olucak benim bu uçak fobim deniz fobisi ve uçak fobisi bitirdi beni
Rop erken doğanlara yapılıyor. Vaktinde doğduysa 3 aylıkken normal göz doktoruna gitmeniz gerekiyor okadar.Canım bu muay. Tüm bebeklere mi yapıyorlar. Bizim doktor bebek 3 aylık olana kadar bir göz doktoruna gidin dedi bu o mu?
Yatırıyorlar bebeği yan . 90 derece bacağını size tutturuyor jel sürüp bakıyor 5 dakika sürüyor.Bilmiyorum kuzum devlette yaptırdım şimdi kalca usg kaldı onu nasıl yapıyorlar acaba
kalça usg nin girişini çocuk dr u mu yapıyor yoksa ortopediye mi randevu alıyoruz?Bilmiyorum kuzum devlette yaptırdım şimdi kalca usg kaldı onu nasıl yapıyorlar acaba
Özelde çocuk doktoru giriş açıyo ama devlette gidip randevu alıyosun göz ve kalça usg için sonra tarih gelince direk gidip çekiyosun özel pahalıya geldi devlete gittim artık özellere yanaşılmıyor herşeyin fiyatı uçtukalça usg nin girişini çocuk dr u mu yapıyor yoksa ortopediye mi randevu alıyoruz?
Teşekkür ederim canım benimYatırıyorlar bebeği yan . 90 derece bacağını size tutturuyor jel sürüp bakıyor 5 dakika sürüyor.
Bilmiyorum canım onu daha yaptırmadık bizBilmiyorum kuzum devlette yaptırdım şimdi kalca usg kaldı onu nasıl yapıyorlar acaba
Sağlıkla inşallah canım , tek değilmişimBen de korkuyorum normalde ilaç içiyordum ativan emziriyorum diye içemedim. Ama kızım bana güç verdi çok şükür tabi yine korktum ama dua ede ede geldik şükür bakalım dönüş ne zaman olacak. Bebek ne kadar küçükken giderseniz okadar iyi
bizde şimdiye kadar özelde devam ettik artık devlete gidecez, salıya randevu aldım bakalımÖzelde çocuk doktoru giriş açıyo ama devlette gidip randevu alıyosun göz ve kalça usg için sonra tarih gelince direk gidip çekiyosun özel pahalıya geldi devlete gittim artık özellere yanaşılmıyor herşeyin fiyatı uçtu
canım bebeği ya çevirip 2 cc bi buruna 2 cc diğer buruna yaparsan serumu hızlı bir şekilde verip diğer burundan çıkıyor, ben öyle yapıyor, aşırı sekresyon olmadığı sürece burun aspiratörünü kullanmıyorum,dediğim gibi yap ve sonrada bebeği elinde ters çevirip sırtına vur olan balgam vs çıkar, videosu vardı bulup atıcam sanaKızlar bebekte balgam var iki gündür günde bir kez fışkırır tarzda kusuyor doktorla görüştüm burun temizliği hergün yap dedi ben korkarak beş damla sıkıyordum ama 2.5 cc bir deliğe 2.5 cc diğer deliğe sıkıyorum sonra burun aspiratör ile çekiyorum ama bişey gelmiyor bu balgam içten sökülür mü acaba serum fizyolojik ile
Bana göz muayenesibizde şimdiye kadar özelde devam ettik artık devlete gidecez, salıya randevu aldım bakalım
Enjektör le yapıyosun dimi bende hazır serum fizyolojik var 5 cc olmadı büyük paket alim bide günde kaç kez yapıyosuncanım bebeği ya çevirip 2 cc bi buruna 2 cc diğer buruna yaparsan serumu hızlı bir şekilde verip diğer burundan çıkıyor, ben öyle yapıyor, aşırı sekresyon olmadığı sürece burun aspiratörünü kullanmıyorum,dediğim gibi yap ve sonrada bebeği elinde ters çevirip sırtına vur olan balgam vs çıkar, videosu vardı bulup atıcam sana
iyi yapmışsın, bir de sırf para ödetmek için gereksiz tahlil istiyorlar bebeklere, o yüzden devlet bu konuda daha iyi bir de sayısız muayene ediyorlar tecrübeleri çok daha fazlaBana göz muayenesi
Çocuk muayene
Göz tarama
Kalça usg
Toplam 3 bin fiyat çıkardılar bende devlete gidip randevu aldım
canım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlumEnjektör le yapıyosun dimi bende hazır serum fizyolojik var 5 cc olmadı büyük paket alim bide günde kaç kez yapıyosun
canım sen çok yanlış yerde yaşıyorsunSağlıkla inşallah canım , tek değilmişimbende hep uçağa binerken ilaç içerim yani eşime bazen beni bayılt bindir sonra inince ayılsam olmaz mı
Yumuşacık göğüslerim ve sağına az az geliyoAzaldığını nasıl fark ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?