2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bizde 2 ay sonra gidicez ama ben kendim uçaktan korkuyorum şimdi bebeğimle binicem diye korkum arttı ya nasıl olucak benim bu uçak fobim deniz fobisi ve uçak fobisi bitirdi beni
Ben de korkuyorum normalde ilaç içiyordum ativan emziriyorum diye içemedim. Ama kızım bana güç verdi çok şükür tabi yine korktum ama dua ede ede geldik şükür bakalım dönüş ne zaman olacak. Bebek ne kadar küçükken giderseniz okadar iyi

kalça usg nin girişini çocuk dr u mu yapıyor yoksa ortopediye mi randevu alıyoruz?
Özelde çocuk doktoru giriş açıyo ama devlette gidip randevu alıyosun göz ve kalça usg için sonra tarih gelince direk gidip çekiyosun özel pahalıya geldi devlete gittim artık özellere yanaşılmıyor herşeyin fiyatı uçtu

Kızlar bebekte balgam var iki gündür günde bir kez fışkırır tarzda kusuyor doktorla görüştüm burun temizliği hergün yap dedi ben korkarak beş damla sıkıyordum ama 2.5 cc bir deliğe 2.5 cc diğer deliğe sıkıyorum sonra burun aspiratör ile çekiyorum ama bişey gelmiyor bu balgam içten sökülür mü acaba serum fizyolojik ile

Bide bebek 5 dk emiyor dedim öyle vitamin alamaz dedi yağlı süte ulaşamaz dedi yatıp uyandıktan sonra aynı göhsü ver yine emsin dedi
hiskolikk kuzum seninde bilgin olsun

Sağlıkla inşallah canım , tek değilmişim bende hep uçağa binerken ilaç içerim yani eşime bazen beni bayılt bindir sonra inince ayılsam olmaz mı

bizde şimdiye kadar özelde devam ettik artık devlete gidecez, salıya randevu aldım bakalım

canım bebeği ya çevirip 2 cc bi buruna 2 cc diğer buruna yaparsan serumu hızlı bir şekilde verip diğer burundan çıkıyor, ben öyle yapıyor, aşırı sekresyon olmadığı sürece burun aspiratörünü kullanmıyorum,dediğim gibi yap ve sonrada bebeği elinde ters çevirip sırtına vur olan balgam vs çıkar, videosu vardı bulup atıcam sana

Enjektör le yapıyosun dimi bende hazır serum fizyolojik var 5 cc olmadı büyük paket alim bide günde kaç kez yapıyosun

Bana göz muayenesi
Çocuk muayene

Göz tarama
Kalça usg
Toplam 3 bin fiyat çıkardılar bende devlete gidip randevu aldım
iyi yapmışsın, bir de sırf para ödetmek için gereksiz tahlil istiyorlar bebeklere, o yüzden devlet bu konuda daha iyi bir de sayısız muayene ediyorlar tecrübeleri çok daha fazla

Enjektör le yapıyosun dimi bende hazır serum fizyolojik var 5 cc olmadı büyük paket alim bide günde kaç kez yapıyosun
canım buldum videoyu, bu Dr her emzirme öncesi öneriyor, eğer çok fazla hırıltısı varsa her emzirme öncesi yapabilirsin ben hırıltısı olduğunda yapıyorum aşırı rahatlıyor oğlum

Sağlıkla inşallah canım , tek değilmişim bende hep uçağa binerken ilaç içerim yani eşime bazen beni bayılt bindir sonra inince ayılsam olmaz mı
canım sen çok yanlış yerde yaşıyorsun hem uçak hem deniz fobisi biri olarak Kıbrıs ı acilen terketmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…