2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar biogai damla kullanan var mı?

Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor
O zamanda emmeyi bırakmıyor ki ağzında eme eme duruyor. İyice dalınca ağzından atıyor

Heh beni tarif etmişsin :) gündüz yüz üstü yatırdım öyle uyuyor ama o da tavsiye edilmiyor diye sırt üstüne alışsın diyorum. Bu arada sen ne zaman uyuyorsun ben dün akşam yüzüstü yatırdık 9 12 arası uyudum. Birde 6 7 arası 1 saat. Onun dışında uyku yok bu gece de benzeri olur. Gündüz yatağında uyusa ben de uyurdum daha dinç olurdum. Derdim uyumak değl. Süt artması için uyumak..

diyorlar ya emzik verme alışmasın, kucağa alma alışmasın ,ayakta sallama alışmasın ee nasıl susacak bu çocuk mecburen emzikte veriyorum ayakta sallıyorum

diyorlar ya emzik verme alışmasın, kucağa alma alışmasın ,ayakta sallama alışmasın ee nasıl susacak bu çocuk mecburen emzikte veriyorum ayakta sallıyorum
Ben emzik bir kaç kez verdim tutuyor ama bayılmıyor atıyor arada. Bir işe de yaramadı. O yüzden vermiyorum şuan. 1 ay dolunca düşünücem :) ben annemi az emmişim çabuk bırakmışım bebişte bana çektiyse diye korkuyorum vermemeye çalışıyorum:) ama uyku işini çözsekyi olur

Bebeğine aile büyüklerinden, eş dosttan başka şehirde sadece eşi ile bakmak durumunda olan var mı? Annem gitmek üzere, yaşadığım sehirde eşim ve benden başka yardımı dokunacak kimse yok. Annem yakında gideceği için de başarabilir miyim, ya eşim işteyken elim ayağıma dolasirsa diye düşünüp duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?

burdaaa annem gideli çok oldu kız kardeşim yanımda, o da yarın gidiyor, bebeğe ben kız kardeşimde bize bakıyordu sağolsun onsuz napcam hiç bilmiyorum

Uyutma işini yapamıyorum ya emerken doyup ağzından atıyor göğüste uyumaya başlıyor dalsın diye bekliyorum bekliyorum yatağa koyunca 5 dakkaya uyanıyor nasıl çözcem..
Gazını çıkarman lazim emdiginde memede uyusa dahi omzuna alıp gazını cikar yoksa yattığı anda 5 dk geçmeden gaz sancisina uyanır eşim uyudu işte uyandirmayalim dedi al uyanacak dedik yatırdım gaz çıkarmadan 5 dk olmadan uyandı

4 günlükte beri tek bakiyorum hiç korkma en güzel sen bakarsin ben tek dus aldırmaya korkuyordum bir gün bi sicti ben temizlerken eline kaka geldi ağzına götürecek korkusuyla anında duşa soktum bi baktim o korkuyla tek yikayabiliyormusum hiç gözünde büyütme iki güne ağladığında neden ağladığını anlarsin

Arkadaşlar her emzirme sonrası mutlaka gazı çıkıyor mu? Bazen 20 dk uğraşıyorum çıkmıyor uyuyakalıyor ve bir sonraki uyanış feryat figan gaz sancısı.. Genelde de kaka yapamama oluyor. Bu durumu yaşayan ya da taktiği olan var mı?

Bende gece uyursa 2 3 saat emme aralarında o zmn yatıyorum akşm 9 gbi yorgunluk uyku bastırıyo zaten bıraksalar kesintisiz 5 6 saat uyusam diyorum resmen

Alt gazı varsa veya kaka yapamama bende bu masaj cok etkili oluyor masajı yaparken çok agluyor sancidan ama patır patır pirtlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…