O zamanda emmeyi bırakmıyor ki ağzında eme eme duruyor. İyice dalınca ağzından atıyorKızlar biogai damla kullanan var mı?
Tam uyumamisken yatağa koyabilirsin canım, bende de aynı sorun vardı. Tam dalınca yatağa koyunca uyanıyor. Ama gözler hafif gitmisken yatağa koyunca uykuya geciyor
Heh beni tarif etmişsin :) gündüz yüz üstü yatırdım öyle uyuyor ama o da tavsiye edilmiyor diye sırt üstüne alışsın diyorum. Bu arada sen ne zaman uyuyorsunBenimde bebeğim 2558 gr doğdu ve doğduğundan beri emme isteği çok fazla
Ne zmn emmek isterse veriyorum bende
15 20 dk memede kalıyo sonra içi geçiyo biraz bazen bu kadar yetiyo doyuyo uyuyo bazende tam yatağa koycam yine hareketleniyo daha içmek istiyo yine veriyorum bende
Herkeste bu kadar emmesi seni zorlar işte napcaksın böyle göğsünde uyursa dışarda çok zorlanırsın diye söylüyolar
Emzirmek ztn yorucu sık emzirmek daha yorucu ama başka ne yapılabilirki doktorda istedği her an verceksin diyo ilk 3 ay böyle yani
Bende de emzirme sıklığının azalacağı zamanı bekliyorum en çok bu zorluyo sanırım benide
Göğsümde dalmazsada kucakta az pış pışlıyorum ben öylede dalıyo bazen sonra beşiğe alıp az az sallıyorum bazende hiçbişey işe yaramıyo sil baştan emzirme sakinleştirme sallama
diyorlar ya emzik verme alışmasın, kucağa alma alışmasın ,ayakta sallama alışmasın ee nasıl susacak bu çocukBen de Reflu yatağında yatırıyorum hep ama 3. Bilemedim 5. Dakkada açıyor gözünü.. tekrar emmeden uyumuyor. Reflu yatağı ile beşiğe koyup salladık az önce yemediayakta hiç sallamadım ya onu da bir denesem mi alışsın da istemiyorum
Kız sen doğurmadın mı hala :)Benimde 6 ekim
Ben emzik bir kaç kez verdim tutuyor ama bayılmıyor atıyor arada. Bir işe de yaramadı. O yüzden vermiyorum şuan. 1 ay dolunca düşünücem :) ben annemi az emmişim çabuk bırakmışım bebişte bana çektiyse diye korkuyorum vermemeye çalışıyorum:) ama uyku işini çözsekyi olurdiyorlar ya emzik verme alışmasın, kucağa alma alışmasın ,ayakta sallama alışmasın ee nasıl susacak bu çocukmecburen emzikte veriyorum ayakta sallıyorum
Ben en az yarım saat hatta 45 dk tutuyorum15 dakka tutuyorum kucağımda iyice uyusun diye. Dediklerini yapıyorum da 1 kere tutsa 3 kere tutmuyorşuan saat 1de uyanmıştı. 1den beri emiyor uyudu diyip yatağa koyuyorum geri uyandı hep
Yıkılmadım ama ayakta olduğumda söylenemezKız sen doğurmadın mı hala :)
Yok yok son değilsin, ben 28 eylülle son eylül annesi olma adayıyım, var mı artıran??En son ben doğurucam sanıyordum yanılmışımyarın sabah doğuma gidiyorum kalan arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Umudum yok ama bakalımHadi yarın ikimizde doğururuz inşallahvallahi artık oturup kalkamıyorum gelsin sağlıkla inşallah
Zaten 1.5 saat 2 saat uyuyor maksimum 45 dakka tutsam bana uyumaya yine vakit yokBen en az yarım saat hatta 45 dk tutuyorumo sırada netflix izliyorum
burdaaaBebeğine aile büyüklerinden, eş dosttan başka şehirde sadece eşi ile bakmak durumunda olan var mı? Annem gitmek üzere, yaşadığım sehirde eşim ve benden başka yardımı dokunacak kimse yok. Annem yakında gideceği için de başarabilir miyim, ya eşim işteyken elim ayağıma dolasirsa diye düşünüp duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Gazını çıkarman lazim emdiginde memede uyusa dahi omzuna alıp gazını cikar yoksa yattığı anda 5 dk geçmeden gaz sancisina uyanır eşim uyudu işte uyandirmayalim dedi al uyanacak dedik yatırdım gaz çıkarmadan 5 dk olmadan uyandıUyutma işini yapamıyorum ya emerken doyup ağzından atıyor göğüste uyumaya başlıyor dalsın diye bekliyorum bekliyorum yatağa koyunca 5 dakkaya uyanıyor nasıl çözcem..
Yatarak emzirmeyi denedinmi? O zaman sen de uyursun çok rahat edersinZaten 1.5 saat 2 saat uyuyor maksimum 45 dakka tutsam bana uyumaya yine vakit yok
4 günlükte beri tek bakiyorum hiç korkma en güzel sen bakarsin ben tek dus aldırmaya korkuyordum bir gün bi sicti ben temizlerken eline kaka geldi ağzına götürecek korkusuyla anında duşa soktum bi baktim o korkuyla tek yikayabiliyormusum hiç gözünde büyütme iki güne ağladığında neden ağladığını anlarsinBebeğine aile büyüklerinden, eş dosttan başka şehirde sadece eşi ile bakmak durumunda olan var mı? Annem gitmek üzere, yaşadığım sehirde eşim ve benden başka yardımı dokunacak kimse yok. Annem yakında gideceği için de başarabilir miyim, ya eşim işteyken elim ayağıma dolasirsa diye düşünüp duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Heh beni tarif etmişsin :) gündüz yüz üstü yatırdım öyle uyuyor ama o da tavsiye edilmiyor diye sırt üstüne alışsın diyorum. Bu arada sen ne zaman uyuyorsunben dün akşam yüzüstü yatırdık 9 12 arası uyudum. Birde 6 7 arası 1 saat. Onun dışında uyku yok bu gece de benzeri olur. Gündüz yatağında uyusa ben de uyurdum daha dinç olurdum. Derdim uyumak değl. Süt artması için uyumak..
Alt gazı varsa veya kaka yapamama bende bu masaj cok etkili oluyor masajı yaparken çok agluyor sancidan ama patır patır pirtlatiyorArkadaşlar her emzirme sonrası mutlaka gazı çıkıyor mu? Bazen 20 dk uğraşıyorum çıkmıyor uyuyakalıyor ve bir sonraki uyanış feryat figan gaz sancısı.. Genelde de kaka yapamama oluyor. Bu durumu yaşayan ya da taktiği olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?