2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben zıbın üstüne uzun kollu sonra da battaniyeye sariyorum. Nasıl kısa kollu giyiyo kız evin kaç derece ki ben korkarım hasta olur diye

Bebeğine aile büyüklerinden, eş dosttan başka şehirde sadece eşi ile bakmak durumunda olan var mı? Annem gitmek üzere, yaşadığım sehirde eşim ve benden başka yardımı dokunacak kimse yok. Annem yakında gideceği için de başarabilir miyim, ya eşim işteyken elim ayağıma dolasirsa diye düşünüp duruyorum. Benimle aynı durumda olan var mı ?
Ben de başka sehırde yaşıyorum 20 gün annem geldi gitti kayınvalidem 3 gün sonra geldi 3 gün tek baktım inanın kafanıZ daha rahat oluyor. Ev sakin onu yap bunu yap diyen yok. Eşiniz biraz yardımcı olursa size inşallah daha bile güzel bakarsınız. O üç günün ikisinde eşim nöbetçiydi 24 saat evde yoktu . Evde olduğunda da akşama kadar uyudu zaten. Yorucuydu evet ama korktuğum gibi değildi. Üstelik yeni taşımdım öyle komşum falan da yok hallettim. Kayınvalidem geldi sonra 20 gün kaldı baktım rahat eşimin memleketine geldim şimdi birlikte döndük 1ay sonra döneceğim sonra tek tabanca bakmaya devam.
Ama siz onun annesisiniz sizden daha iyi kimse bakamaz merak etmeyin Allah da yardım eder
septembrmom

Ben ! Annem burda ama bazen geliyor o da bebeğe bakmak için gelmiyor , yani haftada bir kez geliyor izinli gününde oda akşam gelip gidiyor ,korkma bakarsın eşin yardımcı olması gerekiyor ama

Uyuduğunda gaz çok zor çıkıyor , ben öyle olunca sırtını hafif masaj veriyorum hem uyanmıyor hem hareket ediyor o yüzden gazı çıkıyor ( yine zorda olsa )

Hastaneden taburcu olduğum günde dahil olmak üzere bebeğin 12. Günü annemi toplamda iki saat görmüş değilim. Eşimde pek işe yaramaz 5 yaş ve bebeyle uğraşıyorum iş başa düşünce herşey yapılıyor

Kızlar bu 2 saatte bir emzirme olayı kaç güne kadar devam ediyor .
Ne zaman ağladıkça vermeye basliycaz .
O kadar takip ettim saatlere ama yinede sarılık oldu 5 günlükken bir gece hastaneye yattık mavi ışık fototerapi aldık 2 seans sonra düştü değeri Çarşamba tekrar kontrol var bakalım.

Hahahha 11 12 civarı dedi 3 4. Aya kafdar sürebilir dedi. 15 güne de bı tahlil daha istedi. O da çıkınca gideceğiz bakalım. Bende düşündüm bunları bol bol emzir dedi, başka birşey yapmama gerek var mı mama vermek gibi falan dedim. Yok dedi. Geçmiş olsun canım, yani bu uzamış sarılığın zararı var mı peki ?

2 haftalık olana kdr devam etmek gerekir en az
Ben 2 hafta olunca gittiğimde geceleri kendi kalksın gündüzde istediğinde ver 1 saat bile olsa dedi gece uyandırma 2 saatte bir dedi

Hayır zaten ilk 11 gün beyin bariyeri açık olduğu için tehlikeli sonrası pek sorun olmuyor.
Bazı hastalıklar varmış eşim söylemişti karaciğerle ilgili onlar ekarte edilince sorun değil alıştım ben artık geçicek elimden gelen her şeyi yaptım. Sen de canını sıkma

Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Lucky Fiyatı, Yorumları - Trendyol biri sormuştu sanki bunu aldım daha gelmedi büyütebiliyormuş daha mantıklı geldi. İnşallah sever dünya para verdim sevmezse bi çocuk daha yapıcam
Bu arada neobebek in zeka kartlarından aldım aynalı kitap aldım biri İngilizce. Artık görmeye be takip etmeye başladı kızım oyun oynuyoruz

2 haftalık olana kdr devam etmek gerekir en az
Ben 2 hafta olunca gittiğimde geceleri kendi kalksın gündüzde istediğinde ver 1 saat bile olsa dedi gece uyandırma 2 saatte bir dedi
İyi bari bir haftam kalmış
Geceleri çok zor zaten yaa gündüz ler bı şekilde geçiyor da

Valla ben de eşin gibi uyanmasın diye düşünüyorum bazen ama :s gazını fa bazrn çıkarmıyor uğraş uğraş valla ne zorlu ya bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…