2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım ben de bundan alcam ama firmayla konuştum benim eve 0.3 tog önerdi qma ince diye içime sinmiyor 0.5 mi alsam diye hala aradayım diye alamadım:) sen izmir de değilmiydin? 0.3 olmazmıydı size

Yatarak emzirmeyi denedinmi? O zaman sen de uyursun çok rahat edersin
Geçen Emzirme odasında bir anne qlt açmaya yatırdı 6 7 aylık bebeğini bebek yatıyor anne üstten memeyi veriyordu. Sohbet ettik. Yatarak emmeye alıştı bebekken ben uyuyayım diye öyle verdim şimdi başka türlü emmiyor dedi. Korkuttu beni yatarak emzirmeden

Canım ben de bundan alcam ama firmayla konuştum benim eve 0.3 tog önerdi qma ince diye içime sinmiyor 0.5 mi alsam diye hala aradayım diye alamadım:) sen izmir de değilmiydin? 0.3 olmazmıydı size
Ben izmirliyim aydında yaşıyorum kızım sıcağı seviyor zıbın üstüne uzun kollu giydiriyorum patikli alt ve çorap üstünü örtmezseniz uyuyamıyor o yüzden 0.5 aldım ev de büyük doğalgaz var ama ısınma nasıl olur bilmiyorum ilk senemiz klima var soba da aldım nolur nolmaz diye şimdi bile yıkarken sobayı yakıyorum kalın aldım o yüzden.

Canım ben zıbın üstüne uzun kollu sonra da battaniyeye sariyorum. Nasıl kısa kollu giyiyo kız evin kaç derece ki ben korkarım hasta olur diye
Terlerse hasta olur asıl. Evin içi 28 30 arası gece en kötü 27 şuan..bizim ev sıcak. Geceleri yulum giydiriyorum içine zıbınsıZ

Sizi korkutmak istemem ama yatarak emzirme hiç önerilmiyor. Ben acilde çalışırken can hıraş kadın kucağında bebek yatarak emzirirken uyuyakalmış bebek boğulmuş morarmıştı. Emzirirken ağırlık çöküyor ben asla kimseye önermiyorum.

Ya doğru sen yeni taşınmıştın dimi. İyi yapmışsın bence. Ben hala karar veremedim 3 gündür

İzlediğim bir yenidogan hemşiresi şöyle diyordu: "15 günde doğum ağırlığına ulaşan bir bebek 6 saat bile aç kalabilir, o yüzden 15. Günde kilosuna ulasmissa artık patron bebek, o ne zaman emmek isterse o zaman emer." Ama ben tabi ki içim rahat etmediği için 18. Gün hala 2-3 saatte bir emziriyorum

Kızlar acil biri bişey biliyorsa yazarmı , bebeğim akşam saat 8 den sonra 4 kere kaka yaptı ( her zamanki kakasına benziyor ) en sonuncuda hafif koku vardı çok az ama , acaba ishal mi ya ? Bu kadar kaka normal mi

Benim bebeğim 50 günlük oldu ama prematüre doğmuştu , daha yeni 3 kilo oldu , ben 3 saati geçirmiyorum uyanmadıysa uyandırıyorum , benim kötü hatıram var bununla ilgili , kardeşime süt vermedik kendi uyanacak diye az kalsın komaya gidecekti , baya salladı de uyandırması için uyanmıyordu

Hayret emzirmeyi tercih etmeyip mama verenler linc etmemis hanshsj :) bu ne cesaret yigidim.

Benim ikinci de emzik dusmani cikti. Cok mutsuzum bu konuda
Soru: ayrı saatlerde sağdığım sütü aynı poşede koysam? Zaten 10 ml 10 ml çıktı aynı poşede koysam nolur?
Koyamazsin.
Iki sutunde sicakligi birebir ayni olmali koyabilmen icin. Aksi taktirde bozulmaya ugrar ve zehirler.
Ilk gunden beri ben. Ilk bebekte sadece 1 hafta annemlerle kalmistim. Istenince yapiliyor yani. Rahat olun.
En son ben doğurucam sanıyordum yanılmışım yarın sabah doğuma gidiyorum kalan arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar diliyorum
Aa hayirli olsun, bi avazda dogur insallah Allah anali babali buyutmek nasip etsin, miniginde saglikli, mutlu, huzurlu bir ömrü olsun inşallah
Cok cok cok tehlikeli. Ilk 6 ay bebek ölumlerinin baslica sebeplerinden biri. Allah korusun.
1 ay olana kadar 2 saatte 1 tavsiye ediliyor. Geceleri mama verip, 3 saat ara verebilirsiniz.

Normalde benim kızım 2 saatte bir uyaniyordu kendisi gece dahil max 3 saat uyurdu bende alarm kurmayi biraktim dun gece 1 gibi yatti bi uyandı sabah 6 bucuk 5 bucuk saat uyumuş cok korktum bise olmaz sanirim aciksa uyanırdı dimi dus aldırıp yatirmistim ondan uyudu o kadar sanirim

Kızlar acil biri bişey biliyorsa yazarmı , bebeğim akşam saat 8 den sonra 4 kere kaka yaptı ( her zamanki kakasına benziyor ) en sonuncuda hafif koku vardı çok az ama , acaba ishal mi ya ? Bu kadar kaka normal mi
Ben yapmasından değil yapamamasından korkarım canım, sorun etmezdim ben

49 gunluk bebegin ishal olması normal canim, acaba baska birsey mi sormak istedin, ben mi anlayamadim?

Bebegin kaka kokusu, senin yediklerinden olusuyor, senin diskilama kokundan farkli bir koku yoksa dert etme. Kakada sumuksu mukus goruntusu yoksa yine dert etme. Internette yenidogan kaka rengi olarak arat bazi tablolar var, ne renk kaka ne anlama gelir seklinde, o tablolardan fikir alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…