2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bez tüketimleriniz nasıl kızlar? Ben 1 paket sleepy bitti. 1 paket premium care bugün bitiyor sonlardayız. Bir paket daha premium care var. Yetecek mi acaba. Az alın az alın diyorlardı ama benim bebekntombik doğmasına rağmen 3 paket kesin gider nasıl az alın bebek büyüyor dediler anlamıyorum:)

Ben tek olunca çareyi böyle buldum 😩 birazda olsa işe yarıyor bence zamanla daha alışır gibi
Korse hiç takmadım ben almadımda doktorda istersen tak dedi çok üstünde durmadı hala biraz karnım var ama 40 gün süre vericem daha rahim kendine gelmedi
Bende deneyecem bir ara inş. Korse takayım dedim bugün doktora gideceğiz oraya giderken takaym dedim unutmuşum yine. Evden çıkmadan emzirmesi yapıyorum şuanda korse takmaya vakit kalmayacak sanırım

Kızlar dün gece kasık ve ağrımdan dolayı sabah doktora geldim 1-2 cm açıklığım vardı yatış verdiler. Şuan azar azar suni vermeye başladılar ama daha şimdiden sancılarım 3 dkda bir 100ü görüyor. Dualarınızı bekliyorum 🤲🤲
O zaman cok az kaldi, Allah yardimcin olsun 💖

Kızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsın 🙈 bugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak

Ben baya sevdim ya yani en azından ev içinde bile olsa kısıtlanmamış hissettim bş süre sonra sonra ağladı ama 2 lokma bişey attım ağzıma yani
Dışarı çıkmak içinde büyük kolaylık her seferinde benek arabası puset çok yorucu

Egg Baby Esnek Wrap Sling Gri
benim bebe sağolsun 20 dk izin verdi kahvaltı yapmama onun dışında hep mız mız 😄 evde yalnız olunca bu ürün kurtarıcı olur beğendim bende alıcam, teşekkür ederim 🥰

Kızlar ben de dün öğleden sonra doğum yaptım.oğluş sabah 6ya kadar uyumadı dinlenemedim çok ağrım oldu hala ağrım var.sormak istediğim doğduktan ne kadar sonra kaka yaptıkları? 1 gün oldu 2 bez çiş var ama kaka yok.çok sık besleniyor ama kolostrum olduğundan doymuyor ondan mı yapamadı? Emzirme hemşiresi mama vermeyin dedi o yüzden ağrım olsa da sık sık emzirmeye devam ediyorum. 2.sezeryan daha zor oluyormuş imkanı olan normal doğum yapsın 🙈 bugün hastanede 2 günümüz yarın taburcu olucaz bakalım kızım kardeşiyle tanışınca neler olcak
tebrikler hayırlı olsun ve geçmiş olsun 🌸🥳🥰

emzirmeye alakalı değildir onun bağırsakları kaka dolu 🙃 bağırsak hareketleri arttıkça ve emdikçe yapar kakasını

Bez tüketimleriniz nasıl kızlar? Ben 1 paket sleepy bitti. 1 paket premium care bugün bitiyor sonlardayız. Bir paket daha premium care var. Yetecek mi acaba. Az alın az alın diyorlardı ama benim bebekntombik doğmasına rağmen 3 paket kesin gider nasıl az alın bebek büyüyor dediler anlamıyorum:)
hiç sorma ya 4 paket premium care bitirdim hala 1 numaradayız 2 pakette 2 numara var o daha beklicek maalesef, bende sleppy e geçicem de insanları çokts dinlememek lazımmış gerçekten bi de öyle böyle değil peşin hükümlü konuşuyorlar, cidden her Bebek özel 🙌

Kızlar bişey sorcam bebe uyurken kusar diye mecbur sağa sola çevirerek uyutmaktan kafasının arkası sivrildi yumurta gibi bunu nasıl düzeltcez zamanla kendi düzelir mi çok belli oluyor 🥺
bizde aynı durumdayız şimdi tam düz bıraksam ds kendi çeviriyor , karın üstü egzersizleri yap canım ilk 3 aydaki kafa şekillenmesine yardımcı oluyor

Kızlar herkese selam fikrinizi istediğim bir konu var. Biberon olarak hangi marka ve hangi başlığı kullanıyorsunuz. Ben philips avent kullanıyorum ama bebeğim içerken ilk başta tıkanıyor öksürmeye başlıyor

Alt gazı varsa veya kaka yapamama bende bu masaj cok etkili oluyor masajı yaparken çok agluyor sancidan ama patır patır pirtlatiyor 🤣

Ya bunun çözümü nedir girip mesajlara bakamıyorum bile emiyor 5 dk sonra böyle oluyor yavru
Valla kesin çözüm değil belki ama benimkini biraz rahatlatıyor en azından ağlamıyor huysuzlansada. Lidya arkadaşımızın attığı masajı uyguluyorum ben. Sancı olmadan da yapmak lazımmış, yapmaya çalışıyorum, bebişler biraz daha rahatlıyor

Kızlar bişey sorcam bebe uyurken kusar diye mecbur sağa sola çevirerek uyutmaktan kafasının arkası sivrildi yumurta gibi bunu nasıl düzeltcez zamanla kendi düzelir mi çok belli oluyor 🥺
Bende valla aynı durumdayım. Uyanıkken bez değiştirirken kafasının sağına soluna bişeyler koyuyorum ki arkası da şekil alsın. Başka çözüm yolu var mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X