Ayaktan mı yapıyorlarmış? Kaçıncı günde yapıyorlar? Bize tam 1 aylıkken gün verdi sağlık ocağı. Çocuk dokroruda aylık kontrolde gel dedi ama ben 27 günlükken gideceğim eşimin izini yüzünden.Ben 1 aylik kontrolde dr a sordum ateş olursa ne yapicam dedim 38 ve üstü ateş olursa carpol ver yarım ölçek dedi ilacı yazdı evde var şimdi her ihtimale karşı sende aylik kontrole gidince yazdır kuzu evde bulunsun ilk aşı cok ateş yapmiyormus öyle okudum ama huzursuzlugundan korkuyorumyavrumun ayağını acitcaklar
Gün içinde de aynı miktarda alıyor hemen hemen memeyi ve 2-3 saat uyudugu oluyor, gece bir de mama takviyesi veriyorum ona rağmen uyumuyor, anlamadım bu işiTam doymuyor olabilir bebeğiniz .
Ben tam bir aylıkken dr a gittim araya cumartesi pazar girdi 33 gunlukken yaptiriyorm aşıyı aynı gün sağlık ocağına gitmek istemedimAyaktan mı yapıyorlarmış? Kaçıncı günde yapıyorlar? Bize tam 1 aylıkken gün verdi sağlık ocağı. Çocuk dokroruda aylık kontrolde gel dedi ama ben 27 günlükken gideceğim eşimin izini yüzünden.
Kaç haftalık oldunuz? Mamayı ne kadar veriyorsunuz?Gün içinde de aynı miktarda alıyor hemen hemen memeyi ve 2-3 saat uyudugu oluyor, gece bir de mama takviyesi veriyorum ona rağmen uyumuyor, anlamadım bu işi
hem temas etmemesi hem meme ucu yaraları için alacağım , benim oğlan mahvetti beni içi. kanaya kanaya emziriyorumBen aldım çok memnun kaldımz göğüs uclarim bluza sutyene temas etmiyor arada tampon gorevi görüyor. Hatta 24. Günde kullanmayı bıraktım direk temas etse bile acımıyor artık
Aşağı yukarı benzer hisleri yaşıyoruz, benimde annem iki gün önce gitti buraya yazıp ağlamıştım resmen, ve bugün de eşim ise gitti yani ilk kez tüm gün bebekle yalnızım. Bana herkesin aynı sureclerden geçmiş olması güç veriyor canım, bir de bir iki yıl sonra arkadaşları gibi yanlarında gezdiriyorlar ya o dünkü bebeleri, motivasyonum o benim artıkHala toparlanamadim psikolojik olarak, ama istesem de istemesem de bakacağım bebeğime, o bana muhtaç, o yüzden işleri keyifli hale getirmeye çalışıyorum artık hepsi geçecek
Bende bunu kullanıyorumBize şırınga daha kolay geldi. Ama yine de damla mı alsam diye düşünüyorum doktoruna soracağım bu serum fizyolojik işi eziyet hem ona hem bize
Biz toparlandık ama çok dikkat et o yarana, keşke hastanedeki gibi kapatsaydın yaranı bari açık kalmasaydıÇok sağol canım yarın çocuk doktoruna gidince ona da gözükücem.birkaç yer delikli ve şiş duruyor dikişler patlamış. enfeksiyon kapmam inşallah.
Sen nasılsın ne güzel toparlanmışsınızdır
24 günlük, mamayi 30 CC veriyorumKaç haftalık oldunuz? Mamayı ne kadar veriyorsunuz?
Bende şimdi geldim aşıdan cildinde hala sarılık var dedi doktorla ebeGunaydinn herkese bizim bugun aşı günümüz
mama veriyor musun ? biz mamaya başladık 4 günde 10 ndan 5 e düşmüştü sarılık değeri, şimdiye kadar boşuna direnmişiz mama vermeyelim diyeBende şimdi geldim aşıdan cildinde hala sarılık var dedi doktorla ebe
Ahahah valla şuan patron o 3 kişiyi parmakta oynatıyor :) çıtçıtlar açık geziyor ağladığı kapatamadığımız için. Ya ben pişik kremini bebek çok küçük dhaa çok kimyasal almasın diye az az yapıyorum yanlış mı yapıyorum? Hep mi sürmek lazım yani her alt açmada? Bir de her yerşne mi süreceğiz ondan emin olamıyorum:)
Yok kuzum mama vermiyorum sadece emiyo ne illet bişey çocukların yakasını bırakmadımama veriyor musun ? biz mamaya başladık 4 günde 10 ndan 5 e düşmüştü sarılık değeri, şimdiye kadar boşuna direnmişiz mama vermeyelim diye
Şuan yüzünde varmı hafif de olsamama veriyor musun ? biz mamaya başladık 4 günde 10 ndan 5 e düşmüştü sarılık değeri, şimdiye kadar boşuna direnmişiz mama vermeyelim diye
Ama 1 aylik oldu risk teşkil ediyor mu ki?Bende şimdi geldim aşıdan cildinde hala sarılık var dedi doktorla ebe
Canım belki görmüşsündür veya konusmusuzdur biz kan uyuşmazlığı sarılığı ile çok uğraştık yoğun bakımda da 5 gün kaldık.24 günlük, mamayi 30 CC veriyorum
Eğer artı olarak emmiyorsa 30cc az. Mamayı arttırmanız ya da emzirmeniz gerekiyor mamanın üstüne. Sonra rahatça uyur24 günlük, mamayi 30 CC veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?